waldorf

waldorf | Autor: 26octombrie

Link direct la acest mesaj

Hielou!

Fiica-mea are doi ani si jumatate si, chiar daca acum suntem la cea mai faina cresa din lume, trebuie sa ne gandim ce facem de la vara. Ma atrage foarte mult sistemul Waldorf. Am rasfoit tot forumul, am gasit cele doua gradinite waldorf de stat, cea din popa nan si cea din romana. Din pacate nimeni n-a mai scris, de la inceputul anului. Daca e cineva care merge la cea din popa nan, mi-ar fi de mare ajutor; m-ar interesa cum mai merge treaba pe acolo. Din experienta mea, organismele, de orice fel, din romania, sunt extrem de dinamice. Adica ceea ce anul trecut mergea bine, e foarte probabil scada in calitate. Evident, e posibil si invers, chiar daca mai rar.
As fi vrut sa stiu si ce costuri implica, ce program au (era vorba sa prelungeasca, acum doi ani), cum e cu masa. Luni voi merge acolo, sa vad ce si cum, am vorbit deja, insa o opinie, alta decat cea oficiala, cred ca mi-ar fi f utila.

Am deschis un subiect nou pentru ca toate celelalte erau vechi si moarte. Poate am noroc.

Stiu ca, probabil, acest subiect trebuie sa stea la "gradinite, crese", insa l-am postat la discutii generale, poate il vede mai multa lume. Daca se poate, poate il lasati cateva zile aici..