Puiuti de Randunici 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, ce de cadouri, foarte incarcat Mosu'!!! Au fost cuminti copiii! Dar nu reusesc nicicum sa vad ultima poza, nu se incarca deloc! O sa mai incerc...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, ce Mos darnic! Ori au fost copiii tai foarte foarte cuminti!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, imi pare rau ca treceti prin faze de-astea cu centrala! Si noi am avut tot Ariston cand stateam la 2 camere, super a fost! Nicio defectiune! Acum avem centrala de bloc, nu de-asta iti trebuie!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Gata, eu am terminat programul de seara si am culcat Rebecoasa mica. Acum e timpul meu!

Valentina, foarte frumos halatul lui Matei, sa-l poarte sanatos!

Simo, ce frumos! Abia astept sa ne povestesti reactia copiilor la vederea cadourilor. Razvan de cand eram inca in parc ma tot intreba: Oare o fi venit Mosu', mami?? Parca simtea el ceva...Si cand a intrat in casa si a vazut cadourile din hol i s-au luminat ochii!!! Imi pare rau ca n-am putut poza pentru ca toti ne-am repezit foarte incantati la cadouri tocmai sa fim la unison cu incantarea lui Razvan. MAi cu seama ca a primit ceasul lui Ben 10, este absolut fericit..., nici pana la ora asta nu l-a dat jos de la mana, cred ca o sa doarma cu el!

Rebecca a primit un catel Husky foarte dragut pe care il cheama Blizard , nu e foarte potrivit acum pentru ea ca este de plus si-l duce in gurita, dar atata s-a priceput randunoiul! Oricum e frumos si l-am pus la colectia de animale de plus pentru mai tarziu.
Eu am primit lenjerie sexi dar n-am cum sa va arat , corpul inca nu imi permite! Lenjeria e frumoasa, dar eu inca grasa!

Luny, imi pare tare rau, chiar nu aveati acum nevoie de asta. Daca va costa reparatia 10 milionae si eu zic ca mai bine luati una noua. Nici eu nu ma pricep la marci, habar n-am, pot sa-ti zic insa ca eu am Ariston si n-am avut nici-o problema cu ea niciodata. Suntem foarte multumiti de ea. Imi pare rau ca vi s-a intamplat asta chiar acum de Mos Nicolae cand trebuia sa primiti cadouri si sa va bucurati in familie. Eu te pup si te imbratisez si as vrea sa te simti bine si implinita in aceasta perioada.

Naty, exact la placerile astea marunte ma refeream si eu, da! Foarte dragut randunoiul tau ca s-a gandit sa scoti si tu nasul putin afara.

Mimo, mie-mi pare rau ca n-o sa fii pe crenguta, este asa placut sa te citesc...ca si cum as primi mereu cadouri de la Mos!
Liana, ce frumoasa urare ati facut voi!!! Si iarasi zambetul minunat al lui Teo care mi-a inseninat seara!

POZE

SUBSCRIU....
dar cum eu nu am fost cuminte... Mosu nu vine... si d;aia pana nici Mimo nu mai e pe crenguta in seara asta...

Noapte buna

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Simo, super cadourile, ce multeee! foarte frumos!

Luny, ce rau imi pare...of...lasa, o sa fie bine! sunt si eu alaturi de tine, cred ca ti-e tare greu...

Clau, mai dar mosu' asta aduce mereu lenjerii sexoase . Sa le stapaniti sanatosi(cadourile)

Si eu am spalat pe jos peste tot, Vlad m-a ajutat sa spalam ghetutele, le-am asezat la usa si asteptam la noapte sa vina mosu'. Dimineata filmam/pozam
La Vlad a venit mosu' la soacra-mea, cat a dormit el la pranz, si-a gasit in ghetute dulciurele, carti de colorat si o masina mare de politie. A fost super, super incantat ca mosu' a stiut ca el e la bunica si a venit mai devreme acolo, ca diseara el e acasa . Eu chiar am fost impresionata, parca nu ma asteptam...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, aduce Mosu lenjerii sexoase ca stie ca astea nu dau gres la mine. Ma stie obsedata de chilotei si sutiene, toata ziua as cumpara...
Ce frumos ca a venit Mosu la socrela! Cred ca e incantat Vladut! Sa-l vezi maine dimineata!

Clodute, hai ma ca sigur vine Mosu cu ceva, nu cred eu ca n-ai fost cuminte. Ia sa vezi tu maine dimineata in ghetute

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Bubule, aduce Mosu lenjerii sexoase ca stie ca astea nu dau gres la mine. Ma stie obsedata de chilotei si sutiene, toata ziua as cumpara...
Ce frumos ca a venit Mosu la socrela! Cred ca e incantat Vladut! Sa-l vezi maine dimineata!

Clodute, hai ma ca sigur vine Mosu cu ceva, nu cred eu ca n-ai fost cuminte. Ia sa vezi tu maine dimineata in ghetute

POZE

Multumesc pentru si daca mai vine si Mimo chiar ca primesc cele mai frumoase cadouri

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seraa din nou!
ma rog, buna pentru cine primeste caouri, ca eu nu primesc niciodata...v-am mai povestit cum e cu randunoiul meu!
Acum tot ce-mi doresc e sa fie Sebul bine, ca ma gandesc la toate tampeniile din lume!

Nu stiu ce naiba am, pe mine sarbatorile in general ma intristeaza, pentru ca mi-e dor de mama, si copiii n-au reusit sa umple golul acela...

asa ca sunt orecum trista, m-am uita la dansez pentru tine si cancd am realizat ca plang cand danseaza pavel bartos, am zis ca sa-mi misc fundul sa-mi vad randunicile ca e jale!

si imi tot suna in creieras o melodie de demult, v-o ofer si voua, sa va inveseliti daca sunteti triste!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va multumesc inca o data, tuturor, pentru ca v-ati gandit la mine astazi
liana, este cea mai frumoasa urare pe care am primit-o. Stiti ca va iubesc pe amandoua, da???
simo, ce mos darnic ati avut voi...mie mi-au placut cel mai mult betele
naty, eu sunt fff fericita in we cand e randunoiu' acasa si eu evadez cateva ore
tuchi, ce cadouri frumoase ti-a adus tie mosu'!!!

Eu sunt rupta de oboseala, am umblat azi toata ziua, nici n-am avut timp sa simt ca e ziua mea
Dar si maine este o zi...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau ...ce frumos ai povestit tu de plimbarea voastra ....imi e dor de asa ceva...parca nu mai avem timp de nimic ...da' o pozica mica mica acolo cu rebeccuta nu mai pui si tu ?
si bitza e restanta cu poze cu buburuza mica
oaaau simo ce copii cumintei, ce de cadouri frumoase le-a adus mosul
imi inchipui ce incantat a fost vladutu cand a vazut ce "istet" e mosu ca stia ca e la bunica ....mai bubu, da' pentru stefanutu n-a adus mosu nimic la bunica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput