pruncuti de 2003-2004

pruncuti de 2003-2004 | Autor: gazzella

Link direct la acest mesaj

ii vad prin parcuri...nu prea se aduna dupa luna, anul nasterii ci dupa preferinte care scapa acestui criteriu
deci va invit la joaca prin parcuri, la povestile inventate copiilor nostri sau inventate chiar de ei, la jocurile lor cu camioanele, tractoarele lor dragi, la descrierile desenelor copiilor nostri (mai putin al meu, care are doar explozii izolate )
as fi inclus si copiii nascuti in 2005, dar suntem la subforumul "In floarea copilariei (4-12 ani)"

Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

aseara s-a culcat tarziu, pe la 11 pentru ca era ocupat cu nava
are o nava LEGO cu diferite bucatele, mici, mici, mici pe care tre' sa le compuna intr-o nava ceva mai complexa
dar nu reuseste sa citeasca hartiile de constructie a navei decat primele 2 pagini, cele mai usoare
restul e inventie, fantazie. astfel si-a construit nave spatiale, avioane, piste de decolare, aterizare, locuri pentru aprovizionare cu carburant
..si e tare multumit de toate
azi dimineata s-a trezit, m-a luat in brate pentru ca eu inca dormeam, a fugit la baie dupa s-a dus la nava sa ca sa continue jocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

fericirea
nu, nu ma intereseaza definitia fericirii intalnita in dictionare, etc., ci ma intereseaza discutiile, preocuparile copiilor vostri relativ la argument cat sa pot observa, inspira din atitudinea voastra

Felix in ultimile zile e preocupat de fericire, a sa, dar mai mult incearca sa-si defineasca un concept

cel mai proaspat episod e de azi, cand mancam

- mama, stii ca nu exista fericire pe lume?
eu foarte surprinsa, oarecum deranjata de aceasta a sa constatare
- ah! cum ai ajuns la aceasta concluzie?
- de cand m-ai purtat la scoala (acum gradinita a devenit scoala pentru el)

m-as bucura daca asta v-ar duce cu gandul la discutiile voastre si le-ati relata

Mergi la inceput