Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
andy.p spune:
irina,sabinel,joy
ici speciali,astept cu sufletul la gura momentul.
baby boy Raducu e un scump![]()
moni nu plange draga mea,visul acesta e o avanpremiera la ce va urma
babytza ff.frumos,emotionant de-a dreptul
tzitzi ce a zis David de pantalonii cei smecheri?O poza?
giulianna mey da ce somorosi avemmmm![]()
ramoasa da cadousa-l folosesti sanatoasa.
iriss
puitzul cel scump,scump.![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
Baby boy ce mos darnic
Ii cam place lui Raducu 
Monica o fi un semn ?
Are mosul ceva sa iti spuna ?? Am vazut ca maine faci primul test. Sa fie cu II 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
tzitziri spune:
Andy,am vrut sa-ti spun demult, dar mi-as dori ca David sa se uite la bb2, de ce nu o surioara, asa cum se uita Andy la Alexia....cu singura deosebire ca mi-as dori sa fie mai mica diferenta de varsta...apropo de odiseea 2010...dar in rest mi-ar placea sa fie cum sunt ai tai si alti fratiori de pe aici
Daviduta a zis achhhh de pantalonasi
...poze n-avem inca,sunt la spalat de noi....in traducere cred ca e de bine.
La voi a ajuns mosu'?Da raportu'![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
tzitzi esti o scumpa,iti doresc sa fie asa cum vrei tu.
Da si la noi a venit Mosu cu un ursulache,Alexia tot vorbeste cu el pe limba ei 
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
iriss_04 spune:
andy.p:multumim mult
si voi sunteti niste frumosi,,,imi place poza asta:http://good-times.webshots.com/photo/2599457270103353051BPiutO mult mult

si tati nostru tot asa vrea,,,dupa un baietel sa vina o fetita![]()
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
Nausica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ noi nu stim daca facem bradul, ca mi se suie mitzi in ea.Si la betele de mos se catzara si vrea sa le pape. |
Cind eram eu mica, am asistat la o scena ca din desene animate, a carei protagonista a fost pisica mea de pe atunci, Gigi.
Probabil ochise ea bradul mai de mult, dar tot aminase momentul. La un moment dat si-a luat inima-n dinti, si-a luat avint, si s-a catzarat repede, repede pina in virf. Evident, in secunda urmatoare a cazut cu tot cu brad.
Eu am fost tare necajita ca a rasturnat bradul, nu pricepeam de ce se ai mei rid in hohote.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
baby_boy spune:
Andy.p si Babytza multumim
.. sa stiti ca nu ma asteptam..chiar ii place leaganul lui Raducu...rade si vorbeste cu magarusii...iar cand ii e somnic adoarme instantaneu in el
..insa nu-l las mult..mi-e frica sa nu-i afecteze coloana..desi sunt create pt. bebelusi..dar sa mai crestem noi..si stam mai mult in el ![]()
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
300 spune:
Monica superb vis, cred ca pentru o secunda ai uitat de toate cu bebe in brate. Iti urez ca de urmatorul mos sa te gandesti serios ce-i aduci lu bebe.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nausica spune:
| citat din mesajul lui nikolici Ia uitati fetelor 2 pupazele suparate pe banca alias Anda de 300 si Karina de Nikolici La o punga de pufuletzi |
super tareeeee!!!Nicole, La multi ani!!! Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunea de Karinutza!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Si mare atentie, nu fortati copilul sa stea pe burtica daca nu vrea, uitati ce se poate intampla! |
Genial!Nausica si Ania
poze
_

noi nu stim daca facem bradul, ca mi se suie mitzi in ea.