FIV 205

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of tu Oana, ce-i cu nebunia asta?! Nu poti sa le ceri o copie de dosar? Tot pe mana lor te lasi la operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Oricum acuma ai grija sa nu mai faca ceva pocinog la operatie, sa le dai in scris ca nu vrei sa se atinga de ovar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna,fetelor!

raportul de amiaza..trebuie sa ma fac cel putin ca zambesc..

Mai intai MULTUMESC absolut tuturor care s-au gandit la mine.Va multumesc si credeti sau nu va iubesc pt onestitate,curaj si tot ceea ce tine de voi si va face aparte,speciale..pt ca durerea uneste ca si bucuria,dar si mai mult,iar voi sunteti extraordinare!
si acum la fapte adica la raport..

Dariaioana,keep my fingers crossed for you,mult noroc!

Medamaya...2 e numarul norocos..va fi bine stii si tu cand te astepti poate mai putin se intampla..daca vrea Dumnezeu,cu fragmentatii sau nu bebelusii tai vor fi mari si sanatosi.Bafta,Meda!

Maria08nu intrerup,tratamentul,nici vorba..acum asta e ,m-a mancat merg pana la capat.

Delia21stiu ce spui..dar,stii cand stai singura acasa si nu ai de lucru iti faci

Moniland sefa noastra de"trupa"si curajoasa foc ,am inteles,am dat de belea,as vrea sa gresesc,cert e ca suport destul de bine situatia,testul e extrem de sensibil,detecteaza valori>5.poate nu e totul pierdut.

Oricum sunt umflata ca un balon cred de la extractie si mancare ca am un apetit de cal de la tratament,m-am ingrasat ca mai toate fetele 3kg,arat gravida toata ziua,dureri de ovare si de cap de parca vin..cum le ziceti voi?uratii,ha,ha..imi vine sa si rad..

hai sa va spun una azi am colindat la cumparaturi ca nu a mai vrut barbatu-meu sa ma lase acasa singura sa mai dau iama la un alt set de teste..asa ca mi-am mai luat un sezlong,unul piparat,3 carti de gatit ca e pasiunea mea,haine nimic ca nu mai in cap in masura obisnuita..si extra!!am obtinut fara sa cer o vacanta de 8 zile la un golf resort in Kruger Park e super fain,acolo vom face revelionul ,am avut de ales intre Austria ,dar nu am vrut eu ca si asa mergem probabil in martie,asa ca la soare 40 grade ,animale salbatice,e de vis..ma mai plangeam ca e asa si pe dincolo ..cred ca m-a vazut,eram varza!Are si afaceri acolo,nu ii dati prea mult credit..dar e si pt mine,cred ca si-a zis mai bine bronzata si slaba din nou decat o nevasta inacrita acasa..acolo nu poti sa plangi,ti se taie rasuflarea cand vezi elefanti salbatici ,girafe,am vazut si lei anul trecut la cativa metri de mine.va spun toate astea pentru ca cineva acolo mi-a spus sa vorbesc si despre tara asta aspra,ciudata si pe care o iubesc,am invatat sa o iubesc..mi-au trebuit 2 ani..tot ma gandeam acasa..si acum,dar m-am obisnuit aici.
Moniland,cearta-ma o merit,trebuia sa rezist pana joi.si pupici la cei mici,Moni,tot cred ca ai doi..

KoraPop,multumesc pentru cuvinte,voi fetelor aveti dreptate,dar stiti putine asculta..deh,asta suntem
Oanademunk,ma mai suparam pe doctorul meu de aici,cand vad cat de incompetenti sunt si aia din Belgia!!nu am cuvinte,sper sa gasesti un doctor bun si sa o iei pe drumul cu noroc.

Pana ne mai "vedem" la urmatorul raport,cine stie,mai pun un kg,Doamne asta m-a umflat(ma refer la doctorul meu)cu chimicale,numa'cu ochii pe frigider sunt!

si multumesc tuturor care mi-au adresat un cuvant ori s-au gandit la mine!

A,Huski,te uitam scapasesi,vad ca esti cuminte,nu fa ca mine ca te stresezi de numai.ma rog in fiecare zi,Huski pentru toti pentru cei mici,pentru cei pe care ii iubesc si credeti sau nu si pentru voi

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Claudia dupa primul FIV, de fapt dupa ce am pierdut sarcina mi-a aparut un astfel de chist (3/4cm). Inainte de a incepe al doilea FIV l-au punctionat dar a reaparut (2/2cm). Am continuat , am ramas insarcinata iar medicii din Grecia mi-au spus ca acum se va retrage de la sine. Joia urmatoare la eco o sa intreb ce mai face el acolo. Deci nu trebuie sa iti faci griji sau sa iti fie teama ca va afecta o eventuala sarcina. Singura problema aparuta a fost nr. mic de foliculi pe ovarul cu chist. Prima oara am avut 19 ovocite, a doua oara 12. (ovarul curat a produs la fel cel cu chist cu 7 mai putin).

Mergi la inceput

spun asta pt ca am auzit auci in state ca se face punctie in timpul stimularii ca sa sparga chisturile, deci e o posibilitate. Pai 7 +/- foliculi mi se pare o diferenta destul de mare, cat sa fi mers pana la blstocisti in cazul meu care am avut doar 9 foliculi si 5 ovocite... oricum ma bucur pt tine si esti dovada ca se poate reusi chiar daca apar chisturi la stimulare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Catalina2307,
multumesc,si pt intelegere si pt floricica.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffi - pupici, si nu dispera, inca nu s a spus ultimul cuvant ! ai facut greseala pe care am facut o si eu, si noi toate cu testele! eu nu vreau sa vad teste de urina, le urasc !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

muffinuta - cu mare drag.

claudia - in ambele cazuri am mers cu blasto. Cand am avut 19 ovocite am ajuns la 2 blasto, Cu 12 ovocite - 4 blasto. Si da, cand au facut egg colection au punctionat si chistul.De aceea sunt curioasa ce face acum.
Este la fel de adevarat ca acum am reactionat mai greu la tratament. Spre sfarsit am ajuns la 400u gonal +225 merional. (14 zile stimulare).Cea mai mica doza a fost de 250u gonal si 150u merional. In rest peste 300 (350)+225.Nu stiu daca din vina chistului dar este destul de probabil.

Mergi la inceput

Catalina, nu-ti face nimic, chistul ala o sa se resoarba singur, el acuma se hraneste cu progesteronul care il iei suplimentar, probabil. Odata ce placenta "takes over" el dispare in mod normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

muffinuta, multumesc!
Te si ma bucur tare mult ca esti mai bine.
Am intrat pe Google si am vazut ce cam ce este in Kruger Park (mmmm Safari...) , super tare!!! Distractie placuta!
Desi eu am facut ET-ul la o zi dupa tine, tot joi merg sa fac testul.
Da Doamne sa ne bucuram impreuna !

Oana imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat...

Mergi la inceput