Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

salutari tuturor...
va dorim sa aveti o seara placuta si sa va aduca mosul tot ce va doriti.pupici multi la toti copilasi.
Nico la multi ani de sf. Nicolae.

mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

amalia bine-ai venit.
Iti raspund eu desi intru rar pe-aici.
Am fost eu la d-na Zsigmond vreo 4-5 ani inainte de sarcina si-apoi pana in sapt 32 de sarcina.Apoi m-am mutat de la ea pt ca vroiam sa nasc la Stanca (pt mine erau preturi cam mari pt o nastere).La consultatii tot la Gynia am fost de cand s-a deschis si arata tare bine clinica.
D-na Zsigmond e f buna, desi am auzit si pareri proaste de ea.Dar mie mi-a placut de ea.Cunosc o mamica care-a nascut cu ea la Gynia si-a fost f incantata de doctorita, personal, conditii, etc.
Sarcina usoara in continuare.

Edit:datorita d-nei Zsigmond si a tratamentului dat, am acum o minune de fetita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

sa va aduca daruri multe si sa aveti un weekend de vis alaturi de cei dragi!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Imi spuneti va rog daca aveti incredere in termometrele digitale?La al meu puiut arata 37, 3 dar mi se pare ca are febra. poate imi inchipui numai eu?m,ai folositi careva din astea?ca piti nu sta 5 minute cu unul normal.

e normal sa fie de 4 zile foarte infundata la nasuc?nu-i mai curge dar a trecut in infundat si numai cu picaturi poate respira. cat de des folositi vibrocil?

si sa nu radeti va rog de mine dar imi spune si mie cineva cine a murit?n-am auzit de ea, scuzati-ma, numai azi la radio....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=jVKQXZ0eVNA&feature=related

Meli poate stii melodia asta. O cinta Anca PArghel

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-da....o stiu.e faina tare.mersi

nu-mi raspunde nimeni la intrebari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli si noi avem digital, de ala mai ieftin cu vreo 20 lei, de ala are si dr nostru de familie. Si mie mi se parea, (il masuram cu de ala cu mercur, pe care l-a spart P), ca are citeodata temperatura, dar avea cam 36.8. Se poate sa fie o parere de a ta. Poate era incalzita.
Trimite pe cineva sa mai cumpere unu, ca sa fi sigura, daca chiar arde Daca 2 arata ;a fel, nu sunt stricate

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, si eu am digital. De cate ori l-am folosit a fost ok. Intr-adevar, sta greu si Alexia la luat temperatura dar am tinut-o cu forta ca altfel cum?!

Ce v-a adus Mosu?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli draga eu nu am inceredere in cele digitale , insa eu ii tin 2 minute termometru in fundik si imi arata exact, distragei atentia tinand-o pe picioareel tale, arati o acrte sau ceva ce ii place ei si ei reusisanatate multa

Sfantu Nicolae sa va aduca multa multa sanatate, fericire si iubire

nico LA MULTI ANI!!!!!!!!!

apropo pe antena 1 este o emisiune de acritate daca doriti sa donati ceva banuti prin sms la 877 , 2 euro pt 5 copii bolnaviori, au amre nevoie de noi sa fim alaturi

va pup si va doresc o seara placuta , iar mosul sa ajunga peste tot

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Noi avem termometru digital auricular.Cand a avut o singura data temperatura cu cel digital arata 37,3 grade iar termometru obisnuit in fundic 38,3 grade. Si cam de obicei arata 35,3 - 35,7 si tot socotescu cu un grad in plus.Nici eu nu stiu ce sa zic, dar in fundic, clar nu mai pot sa-i pun termometrul ca nu sta deloc.Am incercat acum cateva zile si degeaba... .

Cu ghetutele pregatite, sper sa aveti parte de cadouri frumoase de la Mos Nicolae, atat la propriu cat si la figurat!

Mergi la inceput