Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

fetelor, nu mai mergem in parc la 13:30 nu m-am gandit ca daca Ionut s-atrezit azi doar la 10, pe la 13 o sa-l apuce somnul, acum doarme ca un ingeras, nu il trezesc pentru nimic in lume!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, P urla numai cind il iau in brate, cu intentia de a-l pune in patut Nu m-am enervat inca... dar e imposibil sa nu il pun la punct, cind imi vine

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABRIELA asa e ,n are sens sa l trezesti pe puiutz ,tzin minte cand Tiadris era mai micutza ,mergem cu ea pe la mall ,la cumparaturi peste tot de fapt iar cand ii era somn adormea ca un ingerash in carucior ,dar de cand e d soara s au schimbat lucrurile asa ca nici eu nu i stric programul pt nimic in lume ,,,doar daca e ceva f important
ELENA o sa l intreb
ANCA draga ,da ,pana la urma voi cumpara brad artificial

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!Am intrat sa va salutam ca nu mai am timp, tot imi fac cate ceva pe rand:spalat geamuri, perdele, usi, curatat lustre, intrerupatoare...+ mancarica de rigoare.

ANCA - Felicitari pentru puisor.Sunt cele mai frumoase momente cand incep sa umble, dar si cele mai periculoase.Nu stii ce le poate trece prin capusor!
Mai nou, Daria escaladeaza tot ce se poate.E tare scumpica si se pare ca se tine tare pe pozitie, desi eu mor de frica cand o vad.

ALEX - Noi ne-am luat bradut anul trecut, tot de la Cora.E tare frumoas si des, exact ca-n povesti.Cred ca saptamana viitoare il si impodobim, ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!Am intrat sa va salutam ca nu mai am timp, tot imi fac cate ceva pe rand:spalat geamuri, perdele, usi, curatat lustre, intrerupatoare...+ mancarica de rigoare.

ANCA - Felicitari pentru puisor.Sunt cele mai frumoase momente cand incep sa umble, dar si cele mai periculoase.Nu stii ce le poate trece prin capusor!
Mai nou, Daria escaladeaza tot ce se poate.E tare scumpica si se pare ca se tine tare pe pozitie, desi eu mor de frica cand o vad.

ALEX - Noi ne-am luat bradut anul trecut, tot de la Cora.E tare frumoas si des, exact ca-n povesti.Cred ca saptamana viitoare il si impodobim, ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, saru'mana pentru bors. De-abia astept sa mergem acasa sa nu mai pun piciorul in bucatarie o saptamana.

Anca, distractie placuta sa sper sa nu va coste prea mult faza cu Electrica.

Intru sa fac subiect nou.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

bravo Stefan de acum esti umblaretz
Andreea Eric e un dulcic il

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput