Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Buna seara tuturor,

Revin cu noutati...
Fetele mele sunt ok, amandoua, desi in ultima saptamana Dariutza si-a cam facut de cap, a facut cateva """prostioare"""...mai bine detaliez un pic...
Incepand cu sfarsitul saptamanii trecute si pana alaltaieri a stationat cu luatul in greutate (930-940 grame) facand destul de des si desaturatii (apnee - adica uita saraca sa respire, dar numai pt o secunda). Partea pozitiva (daca se poate numi asa in acest caz al desaturatiei) e ca isi revine singura incat nci aparatul nu reuseste sa reactioneze bine ca ea isi si revine si pana sa apara si asistentele ea deja si-a revenit. I-au descoperit si o opacitate la plamani, asa ca au trecut-o din nou pe antibiotic si perfuzii.
Si ca sa nu se dezminta micutza noastra careia ii place sa ne dea una rece alta calda, de ieri incoace aproape ca respira fara oxigen.(adica i-au oprit si oxigenul ala care vine pe un tub mic si care se raspandeste in tot incubatorul - oxigen ambiental). Cam de doua saptamani incearca medicii sa-l opreasca, dar nu rezista mai mult de jumate de ora si o lua razna Dariutza. Dar acum se pare ca organismul ei incepe sa accepte ambientul fara oxigen artificial + ca a depasit pragul de 1.000 grame (uraaaa).
Deci cam astea ar fi dozele de adrenalina primite saptamana asta, oricum noi suntem fericiti ca progreseaza....incet da sigur.
Chiar daca am zis ca a facut ""prostioare""", Mosul tot o va vizita si pe ea in seara asta....
Si speram sa va viziteze si pe voi, sa va umple casa, sufletele si inima de bucurii, pace si fericire....

Alte poz(n)e cu DARIA
http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Criss si eu tot pe overstock ma uitam, am vazut unele lenjerii superbe, unele si cu 11-12 piese, ideea este ca transportul pana in Canada e cam piperat.Trebuie sa ma decid(adevarul este ca nu imi plac lenjeriile cu tot felul de tentative de animale pe ele, sunt asa urate!).

Liliana32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

acum citesc la nov-dec2008,ele trebuie sa ne predea stafeta sa poata si fetele noastre sa nasca. asa ca sa scoatem agitatele sa le facem galerie,ca vine randul nostru

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

tata lui dariuta,iarasi m-ai facut sa ,dar de bucurie! e mare dariuta,1000gr,sa va traiasca si mosul sa ii aduca multra multa sanatate sa o puteti avea acasa cat dfe curand!numai bine

Mergi la inceput

vai cat e de frumoasa ,micuta,dar frumoasa foc!dariuta,licuriciul nostru
frumoasa foc,scumpa si ce ochi frumosi are,cum zambeste micuta, am ramas fara cuvinte,nu pot decat sa zambesc si sa ma bucur pt voi!
are un scutec...lasa ca peste 1 luna nu mai radem noi de sctecul ei. foarte frumos,e o scumpica toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

tati de Daria multumim mult pentru tot. Sa ii aduca mosul Dariucai un sac mare mare plin cu sanatate. Te rog sa ne mai tii la curent cu ce se intampla si daca poti da-ne nr. tau de tel sa te mai sunam si noi din cand in cand. Sa o saluti si pe Adriana si sa ii spui ca suntem alaturi de voi.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Tati de Daria,multa sanatate si bucurii va dorim.Multumim pt vesti si pt poze.Ma bucur ca Daria progreseaza,ca a luat in greutate si ca e bine,in ciuda problemutelor care tot apar.Toate gandurile noastre bune se indreapta catre voi si suntem alaturi de voi cu sufletul si gandul si sunt convinsa ca o sa fie bine..Noi toate suntem alaturi de voi si ne rugam pt micutza Daria.
Un pt micutza Daria si pt mamica ei..Multa,multa sanatate le doresc.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ce frumos cu Dariuta, tare ma bucur pentru voi. Inca putin si mergeti acasa!!!
Liliana, incearca si amazon, am vazut ca au reduceri cateodata, mai ales inainte de craciun. Overstock are perioade cand orice e free shipping( ca lunea trecuta de ex)
MA duc sa citesc din urma, inca nu am apucat.
P.S. am vazut ieri spitalul, e foarte elegant si frumos, fiecare are camera ei unde naste, dupa care ne muta in alta camera in care stam tot singure cu bebe langa noi si restul lumii care vrea sa vina( au pat separat care se deschide ptr tatic) si fiecare camera are baia ei, iar unele unde nasti au si jacuzzi ca sa te relaxezi intre contractii( numai vreo 3 camere sunt asa)-asta inainte sa ti se rupa apa, ca dupa nu mai ai voie oricum sa stai in apa, numai sub dus. Si te lasa sa te plimbi daca te ajuta cand nasti, plus ca in fiecare zi au lectii despre cum sa alaptezi sau sa schimbi scutece..in caz ca nu merge din prima. Si oricum, te tin doar 2 zile acolo, dar a zis ca daca te simti bine si doctorul zice ca bebe e ok, atunci teoretic poti pleca acasa dupa 8 ore..dar e mai bine in spital, zic eu, ca asa te mai odihnesti putin, ca asistentele au grija de tine si pot sa-l ia pe bebe ca sa poti dormi. A, si iti dau ei tampoane si scutece cat esti acolo, nu-ti trebuie de acasa.

Crisss 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Tatal Dariei multumim pentru vesti si pentru poze, ne-am emotionat toate , ce mititica si frumoasa este Daria .

Intrebam de crema de dupa, ca azi dimineata am vazut o reclama la un post mexican, faceau reclama la o crema pentru burta.Tipa nascuse si ramasese cu o adunatura de piele ridata pe abdomen care arata tare nasol si nu-i mai putea face nimic.Nu am retinut numele cremei dar ma intrebam daca exista si la noi in state.Eu ma dau cu PALMERS cu unt de cacao dar ma intreb daca dupa nastere mai are efect. Nu vreau sa raman cu vreo fleasca de piele pe abdomen .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Tati de Daria multumim, dumnezeu sa fie cu voi, incetut, incetut o sa cresteti mari,

33+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput