Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Sa scriu si eu nitel, pana nu uit tot ce am citit.
Ma bucur mult ca Daria este bine si tinem pumnii in continuare. Catisto numai bine si tie. Sa fie totul bine pana la sfarsit.
Ca mai avem tare putin, mai ales unele dintre noi:)
Miere, f. frumos ca ai recunoscut cat ai luat. Sa va zic si eu? Ca daca zic o sa va simtiti tare bine…. Oricum eu ma simt ca o balena, si uneori ma intreb daca nu o sa fac pur si simplu poc. Mai ales ca a fost si masa de Craciun la firma (una dine le), unde pe cuvant ca nu am avut impresia ca am mancat prea mult, da nu prea mai puteam respira dupa aia.
Acuma, fie e bb inca sus (ceea ce e adevarat) fie chiar am mancat mult :))
Ce bine de fetele care au intrat in concediu. Eu mai am o gramada. Mi se pare tare mult pana la jumatatea lui ianuarie.
Noroc cu pauza de sarbatori ca altfel ma lasam pagubasa.
Cu vorbitul in romana si engleza, noi mereu am vb cu motanul in romana si nu vreti sa il auziti cum vorbeste in romana :) El si-a dat drumul tarziu la vorba, si desi pana la 2,5 ani a stat acasa si i s-a vorbit doar in romana, cand a mers la gradi nu vb nici una nici alta. Acuma vb binisor engleza iar ro va zic e comic rau. Da se straduie. Ca sa nu mai zic ca nu intelege intotdeauna ce ii zicem in ro, ca nu stie chiar toate cuvintele, si at ca sa inteleaga ii zicem in engleza. Parte frumoasa e, ca atata cat zice in ro zice cu accent moldovenesc (ca eu am nitel accent). Imi spunea un prieten ca de aia nu intelege ce zice fiu-meu ca vb moldoveneste chiar si in engleza. Oricum dupa ce mai cresc, la varste mai mari vorbesc unii dintre ei mai binisor. Si eu am mari sperante cu vizita in ro sa isi mai dea drumul.
Altceva ce voiam sa mai zic? Noi suntem singurei de duminica pana vineri si sper sa ne descurcam. Dupa ce l-am lasat pe tati motanul s-a pus pe plans, si noroc ca i-am zis ca ii aduce tati ceva cand vine si s-a mai linistit.
Ieri a fost serbarea de Craciun la gradi si tare bucuros a fost motanul ca a primit ce ceruse. A vrut un lego batman si in drum spre casa in masina pupa jocul de parca nu mai vazuse jucarii vreodata :)
Cu mos Neculai nu prea stie el ce si cum, dar i-am pus cadou si azi dimineata vroia sa mai verifice sa vada daca nu a venit si azi.
De Craciun, zau ca nu stiu ce sa gatesc/pregatesc ca nu am chef de nimic, si vin la sv si pe 24, si mi se pare aiurea sa ma apuc sa gatesc din wk incepand. Asa ca de sarbatorile astea cred ca o sa fie mai subtire. Ca abia astept sa stau mai mult lungita, ca mi s-a urat de stat pe scaun, dupa 8 ore la sv.
Eu tot nu am luat mai nimic, si nici nu am apucat sa fac ordine intre lucrurile care le am.
Poate tragem o fuga in state pe 29. Miere si eu ma uitasem la lenjerie din aceea ca imi place ca e vesela.
Cred ca o sa facem si noi pomul sapt viitoare in wk, ca pe aici se incepe asa de repede si tot intreaba ca el de ce nu are…
Incepem galeria pt fete? Sa adaugati in fiecare zi si de la mine toate cele bune.
Sanatate multa tuturor si aveti grija de voi si bbei.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutari tuturor burticilor!!

In primul rand vreau sa va multumesc pt. urarile de sapt trecuta. De cand a aterizat tata in Jp mi se pare ca trece timpul atat de repede si nu mai am timp de nimic. Sunt in urma cu cititul rau de tot... sper ca toate sunteti bine si stati cu picioarele stranse, nuu?

Lunea trecuta am cut si noi color doopler (morfofetala, nuu?) si mi-au dat lacrimile ce flacau frumos si istet pot avea!! Cat ne-am uitat noi pe ici pe colo a stat cuminte si a dormit, dar cand a vrut dr. sa ii vada un pic fata s-a trezit si s-a transformat in vedeta... isi ascundea toooata fata cu ambele maini. Abia a reusit sa-i faca 2 fotografii din profil, si atunci cu o fata tare suparata.
In rest, totul e foarte bine. La fix 29 sapt cat aveam lunea trecuta, avea 1422g. Iar marimea labei piciorului este acum de 5,3cm.

Va pupic pe toate! Sper din tot sufletul sa recuperez cat mai repede. Dar asta de sambata incolo...

Adina & Luka& bobita din burtica30+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu propun ca fetele care sunt la termen sa strige prezent in fiecare zi si sa ne dea raportul cum se simt. nu cumva sane faceti vreo surpiza si sa nu participam si noi,da?

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!!! cica a aparut priectul de norme de aplicare la modificarile legii mamelor, cine este interesat sa deschida mailul comun. Am luat acest proiect de la Legislative, mi s-a parut mult mai la indemana sa-l avem in mailul comun, multumim moderatorului Marius pt Proiect.

Repet, este vorba doar de PROIECT, nu de vreo varianta oficiala, insa cred k ne putem face deja o idee despre cum ar putea sa arate normele.

Pup fetele! ma duc inapoi la culcare, desi bebika ma bate de ma-ndoaie, e super-activa inca de la ora 2 juma'.

PS aseara am vazut THE DUCHESS si am tras un planssss......sa-l vedetzi, mie filmul mi-a placut mult; in plus, sunt niste chestii acolo ref la propriii copii si la ce anume esti dispus sa faci pt ei la un moment dat...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Naty, multumesc mult pt raspunsul tau din PM, Dya-Dy ai PM.

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Hai sa scriu si eu putin, ca vorba lui Daiopri, uit tot.

Billy, impresionanta burtica! Eu cred ca nici la 42 saptamani nu aveam burta asa mare. Super, doar 10kg!
Miericico, tu zici c-ai inghitit o minge de fotbal. Unde-s suncile de pe langa? Si ai niste picioare slabe! Sa-mi vezi mie butucii.
Patricia, am admirat cosul lui bb. Te invidiez pentru el.
Eli, ce familie frumoasa sunteti! Tu zici ca acum ai terminat liceul.

Ciufika, si mie tot pe dr. Badescu mi l-a dat drept contact. Eu stiu ca a fost rezidentul lui Badiu. Acum inteleg ca e doctor "plin", ca sa zic asa. Am o prietena care a nascut cu el de 2 ori si a avut numai cuvinte de lauda. Eu zic ca e ok. Incearca sa nu te stresezi si pe tema asta.
Alinuk, si pe mine tot peste 2 saptamani m-a chemat dr. si sigur nu sa nasc. Deja ne cheama mai des ca ne apropiem cu pasi repezi de finish.

Am fost si eu la eco saptamana trecuta, copila are 2.346g, toate masuratorile bune, dr. a fost f. incantat. Placenta e ok, desi ma speriase o dr. mai inainte ca are "lacune vasculare" si nu-i bine. Cica e normal sa fie asa. Bon, trag sperante ca trec si de sf. Ion.

Sambata am fost si la Kidex. Destul de multe firme, dar parca nu mi s-a parut la fel de diversificat ca Baby expo. Eu am fost multumita ca am gasit Vavian Pharma si mi-am luat un sterilizator Avent electric "din partea colegilor" (mi se pusese pata rau pe el) si am gasit si accesoriile din silicon de la pompa de san Isis (ca se ingalbenisera cele vechi si trebuiau schimbate).
Am mai luat si un termometru de ureche si frunte, mai mult pentru Tudor ca e prea mare pentru masurat temp. rectal, da' prea mic pentru masurat la subrat. Si atat.
In rest, cizmulite pentru Tudor n-am gasit.
A, si am remarcat ca a disparut domnule bumbacul 100%. Ce naiba or avea in cap cand fac costumasele alea cu tot felul de prostii? N-am luat nimic de imbracat pentru mandra.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 34+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am uitat: Se reediteaza intalnirea aceea? Acum as putea ajunge si eu ca-s in concediu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 35+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Am aparut si eu, a fost un weekend foarte frumos dar si foarte obositor. Ma bucur ca Daria mica e bine, Doamne-ajuta si de acum incolo! Am aflat si eu intre timp despre nasterea a doua fetite, cu mame romance, din Olanda, in ultimele doua saptamini. Sa creasca mari si ele.

Vineri seara a venit Mos Nicolae la noi (Sinterklaas) si a fost fain, desi Francesca nu pricepe mare lucru...stie ea de Sinterklaas si de Zwarte Pieten (astia sunt Piet cel negru care il ajuta pe Mos sa duca toate jucariile) insa cand am pus cizmulitele la usa si le-a luat de-acolo... Oricum Paul s-a dus prin curte si a batut tare tare la usa si a lasat cadouasul ei, si am fugit repede cu ea sa vedem ce i-a adus Mosul... duminica a fost ziua ei, sa traiasca sufletelul si inimioara mea si sa fie sanatoasa... de sambata seara a pregatit Paul camera de zi cu baloane si ghirlande, duminica dimineata se uita uimita de transformarea camerei de zi... am cantat, a primit cadoul, si dupa-masa au venit musafirii... in no time gaza mea a invatat sa fuga la usa, sa dea o minuta cu musafirii si sa intinda cealalta mana pentru cadou! A fost foarte frumos, a fost familia si doua prietene cu familionul, nasii Francescai vroiau mult sa vina dar au avut un accident cu masinia dragii de ei(din fericire ei sunt bine) si vor veni in curind. A fost tare multa galagie, ma gandeam ca o sa fie superstresata fata, dar i-a placut sa fie in mijlocul atentiei si a dansat, cantat, etc... apropo de cantat, sambata a ascultat cu Paul ceva gospel (Elvis, Mahalia Jackson, Aretha Franklin) si mai tarziu am mers sa mai facem ceva cumparaturi...cand eram la casa, dintr-o data, fata mea incepe sa zbiere: Halleluuuuuuuuuuuuuuullllllllaaaaaaaa! Pe mine ma pufneste rasul, Paul se roseste si ii spune Francescai cele doua cuvinte pe care ar trebui sa stie ca nu trebuie sa le spuna fiicei lui, pt ca au efect contrar: Nu, Francesca... normal ca fata mea incepe sa zbiere, pardon, cante, si mai tare: Haaaalleelluuuuuulaaaaaaaaaa! Toata lumea in supermarket se uita la noi, parca le si citeam pe fete: nu mai tine atita copilul in biserica!

Destul cu povestile despre noi, incerc sa va citesc cit de cit, sa vad cum mai sunteti.
va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
azi incepem capitolul 96

Mergi la inceput