Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

iar vb de XXX? nici noi nu mai practicam sportul asta. pt ca un medic mai conservator ne-a zis ca in timpul sarcinii fara sex, pt ca sotul e cam speriat sa nu faca ceva bebelinei, pt ca eu nu ma simt atractiva, un motiv intemeiat o fi? ma duc sa il intreb pe tati

poze CALDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eli ai o familie asa de frumoasa si tu esti asa de dulce...parca esti rupta din filmele alea vechi...Cel mic cati ani are? E asa dulcic .

MVB daca te incalzeste cu ceva si eu sunt la "regim" de mult , ce s aii facem asta e....recuperam noi dupa....

Sa stiti ca si bebe meu este super activ desi se zice ca nu prea mai are loc sa se miste....face niste valuri....

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi....nu ai mancat sarat? de iti e si sete si ti se si umfla picioarele? am inteles ca sarea favorizeaza retentia apei. eu pana acum nu am avut probleme de genul, dar beau f multa apa!

34+ DAVID

Mergi la inceput

si bebe meu a activ tare...si nu stiu uneori ce face, dar park ma curenteaza!

34+ DAVID

Mergi la inceput

nu stiu care dintre fete spunea o data ca pe la capitotul 100 incep nasterile...dar observ ca ne apropiem :) abia astept!!! eu sunt f fericita ca am ajuns la sapt 35 (de maine sunt in 35+). park mi s-a luat o piatra de pe inima...mai stau in pat sapt viitoare, si gata. in sapt 36+ merg la dr si in 37...poate nasc. cine stie? eu asa imi doresc...dar...nu stii niciodata. eu am crezut ca luna 9 incepe de la sapt 36 :(

34+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Seara buna.
La multi ani sanatosi si fericiti celor ce si-au sarbatorit ieri ziua de nume!

A venit Mosul la voi?

Edinutza tu pe unde mai umblii?Nu ai rezolvat cu internetul la noul ap?

Catisto ma bucur tare mult ca sunteti bine...vad ca mai sunt si alti soti "oropsiti" la bucatarie.O sa fie bine.

Lisa ti-am vazut filmuletul,dar aseara n-am avut timp sa spun prea multe,super dulcica burtica miscatoare

Venera e ok greutatea lui bb.Imi pare rau ca ai concediu atat de putin.Ati rezolvat cu cine va ramane bb dupa?

Ralumond,bine ai venit la odisee.

Dya,cred ca daca as avea uscator ca al lui Miere de ex,nu as mai calca nici eu hainutele,insa pt cine le usuca afara sau pe calorifer eu gasesc chiar foarte necesar sa fie calcate..nu stiu,se pune praf,habar nu am.Bine nu poti sa pui bebele sub un glob de sticla,dar cel putin cateva luni eu zic ca e necesar.Nah,fiecare dupa cum crede..Mie nu-mi place deloc sa calc,sunt chiar stangace la calcat,dar daca-i musai cu placere :)

Just,vrei tu musai sa vina fata in 2008?Oricum dupa cum povestesti ai cam toate sansele..si daca citesti un pic in urma,vezi diverse metode unele mai placute si altele mai putin placutecare ti-aduc de urgenta fata in brate

Si eu am tot avut contractii si dureri,dar pe mine trebuie sa ma pocneasca rau sa merg la spital.Am zis ca doar daca vad dop,sange sau mi se rupe apa sun dr.Altfel n-am de ce sa ma stresez..sau daca incep contractiile si nu se opresc deloc..asa ca am cateva si apoi inceteaza nu cred ca e de alarmat.

Claudia imi pare rau ca ai ajuns la dr,insa ma bucur mult ca sunteti bine.Nu ti-a zis cat e deschis colul?Oricum incearca sa stai cat mai mult la orizontala,sa nu presezi colul si nu mai face nici un efort.

Am uitat..
Eli,sunteti foarte frumosi.

Si cred ca as mai fi vrut sa mai scriu una alta,dar am scris printre picaturi,cand la bucatarie,cand la calculator...si am uitat

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna fetele! am dormit pana la 9...tare mandra sunt,bine ca m-am culcat la 1!
vero,eu cand aveam ulcior,mama imi punea comprese cu ceai de musetel pe ochi(e leac babesc),vezi poate functioneaza,dar sa nu fie fierbinte,caldut e ok!
multumim fetelor pt aprecieri.promitem sa fim la fel de dansatoare si cand iesim afara.
bebelusi,frumoase poaze,mor de ciuda cadn te vad asa de slaba
eli,la fel...fara cuvinte si baietelul

catisto,tu viceai ma ade gratare,eu mor de foame,dar tati doarme inca ,il astept ca e ziua lui de facut papa si nu vreau sa il dezvat
de maine intr-o luna vine mama,de abia asptet!

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
Maine e zi mare... comandam caruciorul... si foaie verde-n bat nu ai de lucru fa-ti ... acu' problema noastra e daca luam rosu sau negru. Plus culoarea la carseat. Da' pana maine trebuie sa ne hotaram hi-hi ca nu se mai poate... se naste Huckie si noi inca nu avem "trasura" pentru ea. Voi ce parere aveti? Uite aici din ce avem de ales (e vorba de "pachetele" care includ si carutul, si scaunelul si restul accesoriilor):
http://www.pramworld.co.uk/index.html?pageTitle=Bugaboo&pageDesc=&action=search&submit=go&maincatID=&searchtype=catID&quicksearch=495

mie cel rosu imi place mai mult. modelul caruciorului e ff dragut. pare practic
pozici CALDEhttp://good-times.webshots.com/album/569111284iYvhES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark, mie imi place si ala rosu si ala gri
eli: ai o familia extraordinar de frumoasa! te-a tentat vreodata sa inveti limba lor? cred ca e foarte grea.scuze daca am fost indiscreta.

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bebelusi - eu am facut pana acu . Foame nu imi e dar de dormit as dormi non-stop.
Reteta de pancake-uri a pus-o cineva( scuze ca nu mai stiu cine) aici pe forum...
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20141/Pancake-Jamie-Oliver/" target="_blank">Aici reteta;

Eli - esti o dulcica, ff frumoase pozicile si rochita ;

Ulciorul tot il doctoricesc de dimineata ...ca, la cat is de disperata...deci am pus inclusiv comprese calde, spalaturi cu ser si solutia pt ochi. La un mom dat am zdrobit un catel de usturoi si am dat putin acolo si pare sa fie mai bine. Multumesc fetelor .

delia - apropo de curentat si bebele meu face miscari stranii si bruste cateodata...eu cred ca se sperie , ca altfel nu imi explic.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput