Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Eu am zis ca ma duc la spital in momentul in care vad ca am ajuns cu contractiile la 15 min sau daca mi s0-a rupt apa. Va tin la curent..eu zic ca mai dureaza cateva zile totusi

Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salutare gagici! Eu inca sunt la teatru, s-a terminat concertul, a fost superb, aveam impresia ca fiu-meo dansa....cum incepea o melodie cum se agita tot, cum se oprea muzica si vorbea Seicaru se linistea....si tot asa am tinut-o tot concertul. La final am facut fotografii cu Seicaru....eram ff incantata (o sa va pun pozele sa le vedeti). Acum sotul meu are de montat pentru maine ca are spectacol (ca pe langa actor mai e si regizor tehnic), iar eu vb cu voi....noroc ca am pus mana pe un laptop

Just ai grija de tine, sa ai un somn linistit.

Fetelor cum facem cu Daria??? Eu personal nu vad nici o solutie pentru ca nu avem nici o adresa si nici un numar de telefon din pacate. daca aveti vreo idee sa ma anuntati ca eu ma bag.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vrem poze bebelusi!
just,nu pot sa crezi ca de abia le tin inchise pe agitate...vor si ele sa faca galerie! asa ca,atunci cand esti pregatita suntem si noi aici sa te sustinem!

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatzaaaa! si la multi ani cu inatrziere pt Nicolete & Nicolai de toate varstele.

Iaka ce-am gasit (e adevarat k am un fix si-o dambla cu actele, pe fodul problemelor pe care le am si acre nu se mai termina odata!)

http://86.35.2.2/pagina.aspx?pid=91&keyn=24

este pg de net cu formulare pentru ob#355;inerea de alocatii si indemnizatii - pt fetele care locuiesc in sector 1

Din nou ma mir si ma si simt oarecum pe langa drum: fatza de voi care vorbitzi de bebei, de carucioare, de burtici miscatoare, io o tot tzin langa cu actele...dar macar poate ajuta pe careva ceea ce mai gasesc pe parcurs...

Doamne-dumnezeule! deloc nu reusesc sa ma relaxez! adevarul-adevarat este k sunt intinsa k un arc si-mi reprim cu greu furia fatza de ceeaz ce mi se intampla cu nemernicul de angajator.

Azi e 7 decembrie (deja), primul termen de judecata e pe 19...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Buna dimineata din nou

din lipsa de ocupatie de pe la ora 5 jumate cand m-am trezit si n-am mai reusit sa adorm am recitit cateva din mesajele mai vechi.

Pt. Darkbendis (sper ca am retinut corect)

Vroiam sa iti spun sa nu iti faci probleme cu limba. Fratele meu este stabilit in Norvegia de aproape 10 ani, s-a casatorit cu o norvegianca si au doi copilasi Nicolas (5 ani) si Lily (1 an si 2 luni. La fel ca si la tine, prieteni romani nu prea au pe acolo, Nicolas merge la gradi deja, acolo vorbeste doar norvegiana, iti dai seama... Ideea e ca fratele meu a vorbit doar romaneste cu el de cand s-a nascut. Nu pot sa spun ca copilul vorbeste romaneste, dar intelege tot ce i se spune de catre alti romani de ex. eu, sotul meu, parintii mei, etc. Mai mult decat atat, au fost in vara in vacanta si Nicolas a stat la parintii mei o luna. Sa nu te surprinda cand iti spun ca dupa o luna lega propozitii logice si coerente in lb. romana, folosea subiect si predicat... intelegi ce vreau sa spun. Si pana la urma tot ce a facut fratele meu a fost sa vorbeasca cu el doar romaneste... Interesant insa ca dupa vizita de anul acesta din vara Nicolas ii raspunde fratelui meu in romaneste... si noi ne bucuram :))

Ralu 32s+ cu Hera

AMR 8 SAPTAMANI

Va pup

Mergi la inceput

Buna dimineata Ira nu mai fii necajita, descarcate daca te simti mai bine, nu sta asa....pe mine una nu ma deranjezi si nici pe fete nu cred. De-aia suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta. Daca nu o facem noi....cine o face....[pu], "prietenii" nu cred ca au timp din pacate.

Hai capul sus, se vor termina ele.....Auzi tu draga, dar daca dureaza procesul asta mult, sotul tau castiga OK incat sa nu simtiti foarte rau lipsa banilor veniti de la tine?? Ca in cazul asta e oarecum bine as zice eu....adica problema stim sigur ca se rezolva doar ca dureaza.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Am pus pozele de aseara aici
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/3089232506/in/photostream/?rotated=1&cb=1228644698489

Facusem mai multe poze dar unele nu se vad si nu stiu de ce..

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele, am si eu nevoie urgenta de ajutor!
Sora mea este gravi in 5 saptamani, a avut aseara scurgeri maronii, iar azi aproape ciclu normal, a schimbat deja un tampon!
Aavut cineva asa ceva, si daca da este un motiv de ingrijorare?
Nu i a dat medicul nici progesteron nici nimic deocamdata!
Va multumesc, sarcina si nastere usoare!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

SA SE DUCA IMEDIAT LA MEDIC.......Nu vreau sa te sperii, dar eu cu mici pete de sange am pierdut o sarcina anul trecut. De ce nu s-a dus de ieri la medic??? Nu vreau sa te ingrijorez, ca poate sa vina ciclu si peste, dar eu nu as mai sta in locul ei.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Multumesc Bebelus
Merge la urgente!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput