IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Ce s-a latit pagina asta, sau numai la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

nu numai la tine, da' nu asta, cealalta

bine c-am scapat de ea.

bafta la condus!

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, cu rabdare si perseverenta o sa conduceti si masina manuala. La noi in tara chiar nu prea se gasesc masini automate si dc se gasesc sunt mai scumpe, deci ramanem cu astea manuale, dar va asigur ca dupa o perioada de acomodare, va veti invata cu cutia de viteze. Eu chiar nu-mi pot inchipui acum cum ar fi fara. Cred ca m-as plictisi si nu ma laud, dar asa e , dupa ce conduceti un pic mai mult si de preferat cat mai des, chiar zilnic, o sa ziceti la fel!
Chimeri, te sfatuiesc sa mai iei ore pana scapi de frica, precum si pana o sa ai clar reflexul de a frana. E f periculos sa incurci accelaratia cu frana.
Nu te gandi totusi ca nu esti facuta pt a conduce o masina, ia gandeste-te cati oare din actualii soferi chiar sunt facuti pt a conduce, multi conduc din nevoie, se obisnuiesc si apoi le intra in reflex. A cum zicea cineva pe aici- ca si cand ai merge- unii merg bine , altii se mai impiedica, dar merg
Eu m-am apucat de scoala cu curaj pt ca vedeam zilnic femei muuult mai in varsta de cat mine conducand si mi-am zis si eu -ce nu oi fi in stare- am trecut prin multe faze, emotii, stress, dar ca la orice lucru la care esti la inceput , e mai greu un pic. Apoi..deja devine obisnuinta. Si PLACERE! Acum de drag plec cu masina, sa ma relaxez si la inceput mi se parea asa de obositor..

Asa va fi si la voi, dar aveti rabdare si CONDUCETI!! CU GRIJA SI CU ATENTIE!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

ioana, bine de tine ca te-ai obisnuit! Poate asa o sa zic si io peste ceva vreme, bine nu cu masina manuala ca pe aici mai toate sunt automate, dar macar sa zic! Sa ma vad si eu in postura de a-mi placea sa conduc, si sa fiu sigura pe mine... deocamdata astea is vise.
Pe aici toata lumea incepe sa conduca inca din liceu, elevii de liceu fac ore de condus si legislatie rutiera la scoala si pe la vreo 15 ani isi iau permisul ala pentru incepatori care le permite sa conduca cu un parinte in masina, si pe la 16 ani toti putzoii au carnet . Si io ma simt ca o baba retardata, ca trec cu masina pe langa scoli si se uita adolescentii la mine, adica batrana aia de la volan care acuma invata sa conduca, si cateodata mai si rad, si imi vine sa intru in pamant de ciuda .
Si cu confuzia dintre frana si acceleratie nu stiu ce m-a apucat azi, ca nu am facut-o niciodata pana acum, dar azi am savarsit-o de 2 ori! Pana acum, macar cu asta nu aveam probleme.
Asa n-am chef... si asa nu-mi place... si n-as face-o daca as avea de ales... De ce nu mi se da de ales?! Vreau sa am dreptul de a alege daca sa conduc sau nu!!!
Vreau la mamaaaaaa.....!!!
Sper sa ies din faza asta si sa ma obisnuiesc cumva, ca altfel o las naibii emigrare si vin acasa. Cred ca m-a deprimat chestia asta cu greseala asta grava pe care am facut-o. Si asa nu eram eu sigura pe mine, dar macar greseli asa de idioate inca nu facusem. Sa vedem ce ispravi oi mai face maine, ca iara am ora de dimineata. Ma apuca batzu' cand ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

M-am decis -vreau permis
Imi puteti recomanda si mie o scoala de soferi sau un instructor bun si rabdator cu femeile mai ales -se stie ca barbatii se nasc cu volanul la purtator -undeva in zona de nord - Casa Scateii , Jiului , Antena 1, etc
va multumesc pentru recomandari si am sa va tin la curent cu orele ,,periculoase " la care nu e recomandat sa ma intalniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Buna fetelor, ma bag si eu in clubul soferitelor, sau al viitoarelor soferite.
Eu am luat carnetul in tara, acum 2 ani si ceva, dar nu am condus decat la scoala de soferi, ca nu aveam masina...
Am venit aici si dupa cum zicea si Chimere, fara masina esti mort...Inca nu m-am apucat de condus, sunt dependenta de sot sau de altcineva cu masina, dar nu mai pot continua in starea asta...si trebuie sa ma mobilizez...Am facut cateva incercari cu masina noastra, dar....sunt cam catastrofa, nu ma simt sigura deloc...mai ales ca se conduce pe partea stanga...Dar cum sa-mi infrang eu FRICA imensa ce o am...Ca nici o bicicleta nu pot conduce, o groapa pe strada actioneaza pentru mine ca un magnet...direct in ea intru...sunt de rasul curcilor cand incerc sa ma urc pe bicicleta...daca e liber traficul, merg, cum apare o masina....trag pe....stanga, in cazul meu...Dar cu o masina cum o sa fac???

Inca ceva, e mai buna o masina automata sau una cu schimb de viteze manual? Cred ca m-as simti mai bine cu una automata, dar al meu sot zice ca e mai greu la oprit, in caz de pericol.

..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...

Io n-as da cea automata pe cea manuala.
Din punctul meu de vedere nici nu se compara.
Si sa stiti ca si la noi in tara sunt tot mai multe masini cu cutie automata, si la o adica se poate comanda. Eu cum am masina americana cu cutie automata?
Eu pe manuala nu mai pun mana, asta e clar.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte. Vreau doar sa spun ca eu nu cred ca as putea vreodata sa conduc o masina cu cutie automata. Am senzatia ca mi-ar trebui ore speciale de condus pentru o astfel de masina.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adrianka, si eu am inceput sa conduc aici de nevoie. Conduc de aproximativ 3 saptamani. La inceput, cateva zile am mers cu cineva experimentat in dreapta (cumnatul, nu l-am luat pe sot ca imi facea capul calendar), dupa care mi-am dat drumul singura. Eu mi-am zis asa: "Uite cate masini sunt pe strada, toate masinile astea au cate un sofer! N-oi fi eu mai proasta decat toti astia, sa nu fiu in stare sa conduc". Cam asa m-am ambitionat. Lasa ca incet-incet iti vei da drumul.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Ma bag si eu ca musca in lapte. Vreau doar sa spun ca eu nu cred ca as putea vreodata sa conduc o masina cu cutie automata. Am senzatia ca mi-ar trebui ore speciale de condus pentru o astfel de masina.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Lexi, si eu tot ca musca-n lapte .
Ai mers vreodata la balci sa te dai in masinutele electrice? Alea pentru copii, cu o singura pedala cu care accelerezi? Eu zic ca n-ai avea nevoie de scoala speciala sa conduci asa ceva, nu?

Exact la fel se conduce si o masina automata, crede-ma pe cuvant! Din punctul meu de vedere este INCOMPARABIL mai usor decat la o cutie manuala! Incearca si nu vei regreta!

Te pup si spor la condus !

Bedrosmart

Mergi la inceput

Ei, parca dupa inca cateva ore de condus sunt si io mai cu picioarele pe pamant, nu ma mai simt asa de aeriana ca inainte, cand aveam impresia ca picasem din luna direct pe strada cu o masina sub fund si nu stiam ce sa fac cu ea. Parca-parca simt ca ma descurc mai bine, si instructoarea zice la fel, si m-a si felicitat (bine, asta nu inseamna mare lucru, ca ea ma felicita si cand fac prostii ca sa ma incurajeze), dar mi se pare ca e mai bine si mi se pare mai usor, si nu mai fac atatea greseli. Cred ca incet-incet incep sa ma obisnuiesc, si parca nici asa crispata nu mai sunt.

Mergi la inceput