IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raza - poti sa mai iei niste ore cu un instructor. asa am facut eu, am mai luat 5 sedinte, pana am mai prins ceva incredere in mine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Fete, soferite bine v-am regasit, nu am postat de ceva timp (ati ajuns la cap 13) dar v-am citit si am mult.
Am avut cam mult curaj pina sapt. asta cind mi s-a intimplat chestie nasoala, credeam ca conduc f bine pentru vechimea mea de x luni. Ce credeti? tot 'neincepatorii' cu beleaua, a iesit cineva de pe marginea drumului fara se se asigure si mi-a pocnit partea dreapta.
Va scriu sa va sfatuiesc (asta nu mi-a spus-o nimeni pina acum) ca daca aveti 'evenimente in trafic' (Doamne fereste) si nu va aduceti aminte exact cum s-a intimplat sa nu mergeti sa declarati pina a doua zi.
Eu m-am dus in aceeasi zi dar fiind sub impresia 'evenimentului' nu am stiut exact cum s-a intimplat si mi-am luat eu amenda si punctele desi ea gresise . Asa ca pina a doua zi va puteti aduce aminte A, si lasati masina acolo pina faceti poze

In rest ce sa zic? Mult curaj la toate fetele care incep sa conduca singure, e cel mai bine. Nu va lasati si veti reusi!

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Eu ma gandeam ca intru rar pe la voi..dar se pare ca nu am pierdut multe posturi.
Laura imi pare rau de evenimentul tau. Intr-adevar neplacut si ma gandesc ca sigur de stresul ala sin momentul respectiv si eu as fi uita tot. E un sfat bun.multam!
referitor la condusul meu ...o mai fac dar nu prea des ca nu am ocazii si mi se pare aiurea sa barai masina de pomana.Oricum cand o fac nu mai sunt asa stresata si nu imi mai fac tot traseul in cap de acasa.
Raza fa ceva cat e scoala "proaspata". Eu dupa 2 ani de stat cu permisul in buzunar nu mai avea nici un chef sa invat sau sa ma conduc vreodata. Dar parca nu-mi convenea sa stau tot timpul dupa sot ...tot restul vietii mele. Nevoia te invata multe. Impune-ti ca trebuie sa faci asta "de azi" . Iesi cu masina mai intai prin zone laturalnice , intr-un poligon ..ceva de genul..pana ai cat de cat control asupra masinii. O sa urmeze pasul mare sa iesi in trafic dar dupa prima iesire o sa iti mai dispara din stres.Ah si conteaza enoooorm copilotul . Al meu copilot ma face sa nu mai pun in veci mana pe volan..asa ma incurajeaza.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vorbeam zilele trecute cu sotul meu daca as fi in stare sa conduc de la buzau la vaslui. el va merge la o operatie acolo si eu sa ma inotrc cu masina. si am ramas surprinsa de raspunsul lui. pt prima data mi-a spus ca are incredere in felul cum conduc. dar ii este teama de ceilalti din trafic, care conduc precum nebunii.
deci are incredere in mine. asta e un lucru bun. de asta mi-e si mie teama, de ceilalti din trafic. si am vazut si am trait pe propria piele asta.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

delphinas = succes la condus, mergi incetisor si sa fii cu ochii in patru. e adevarat ca sunt nebuni peste tot, dar daca e asa, nu mai punem mana pe volan niciodata...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Eu tot la titlul topicului ma uit, apare raspunsul Ioanei, in data de 6, cand intru pe subiect nu se vede.
Eu nu am condus de..........3 luni. Mai mult din vina mea, nu imi place cum reactineaza al meu cand gresesc, mai ales ca mi-a zis ca sunt varza si "deocamdata" nu iesim prin oras, pana ma obisnuiam cu masina. Dar nici nu ma incurajeaza absolut deloc. ma ling pe bot de condus deocamdata. Vina e a mea, daca as fi insistat la inceput era mai bine. Dar nu poci, mai ales cand stiu ca prefera sa nu conduc. Am impresia ca abea asteapta sa-mi demonstreze ca nu sunt capabila sa conduc. Altfel sunt sigura ca m-ar fi incurajat sa conduc ocazional. I-am zis.....si zise ca "el ma incurajeaza", atat scurt. Dar nici ca-i bine, nici lasa ca inveti...nici hai sa mai conduci si tu..Mutulica!!!!!!!!

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

Eu tot la titlul topicului ma uit, apare raspunsul Ioanei, in data de 6, cand intru pe subiect nu se vede.

Asta a fost din cauza ca nu am scris nici un mesaj, am editat doar prima pagina.
Nu am mai scris de mult, pentru ca nu am noutati, dar citesc mereu cu drag ce scrieti voi.
Tyaa - daca sotul tau nu te lasa sa conduci si te descurajeaza, normal ca nu o sa te obisnuiesti cu condusul si iti va fi din ce in ce mai greu. Incearca sa-l convingi ca daca ai luat examenul e pacat sa nu conduci si daca conduci din an in Paste, nu vei invata si nu se stie niciodata cand va fi nevoie sa conduci tu si nu vei stii sau nu vei mai avea curaj (de ex, daca sotului i se suspenda permisul la un moment dat si nu are voie sa conduca o luna, doua?)

Va doresc numai bine si sa conduceti fara stress.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Ioana, al meu e atat de atent si sunt slabe sanse sa i se suspende permisul. Nu bea absolut niciodata, poate un cogniac daca ii merge burta:)). Are antiradar...si e foarte atent, in 20 de ani de cand are permis nu stiu daca a avut vreo 2-3 amenzi. Sper sa-mi pot lua o masina mai incolo, asa m-as incuraja singura la condus. Si daca nu.......voi mai lua ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

Eu nu am condus de..........3 luni. Mai mult din vina mea, nu imi place cum reactineaza al meu cand gresesc, mai ales ca mi-a zis ca sunt varza si "deocamdata" nu iesim prin oras, pana ma obisnuiam cu masina. Dar nici nu ma incurajeaza absolut deloc. ma ling pe bot de condus deocamdata. Vina e a mea, daca as fi insistat la inceput era mai bine. Dar nu poci, mai ales cand stiu ca prefera sa nu conduc. Am impresia ca abea asteapta sa-mi demonstreze ca nu sunt capabila sa conduc. Altfel sunt sigura ca m-ar fi incurajat sa conduc ocazional. I-am zis.....si zise ca "el ma incurajeaza", atat scurt. Dar nici ca-i bine, nici lasa ca inveti...nici hai sa mai conduci si tu..Mutulica!!!!!!!!

tyaa mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/tyaa2002

Mare greseala ca te resemnezi !!
Am mai scris ca si la mine e aceeasi poveste cu copilotul. Din acelasi motiv nu am condus nici eu de doi ani ..de atunci am permis. Eu am zis ca dupa cum face sotul in masina langa mine..nu as mai pune mana pe volan in veci. Zici ca sunt dezastru...asa face...si eu zic ca nu sunt asa. Mai inec motorul..daaaaa...si ce?? nu toata lumea a fost incepator odata.
Sunt constienta e TREBUIE sa conduc. Ca nu am dat degeaba banii pe scoala.Si in zilele noastre e o necesitate. Fata o ducem la gradi in Bv si noi locuim intr-un sat alaturat. Pai daca sotul nu e in localitate eu stau cu masina in curte si ma duc cu autobuzul???
Nu stiu ce as mai putea sa iti zic sa te conving. Si mie mi-era asa de comod in dreapta..cascam gura pe geam si ascultam muzica...Asa ca indiferent de ce imi zice sotul din dreapta mea...il las ca el zice ca e prudent (eu zic ca face ca si cu drobul de sare)..si mai ma urc la volan si a doua zi.
Deocamdata fac acelasi traseu. Pana cunosc masina cum trebuie. Oricum e dificil ca am la giratorii si semafoare..si nebuni care iti taie fata...
Curaj!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, giratoare zici, ha? Pai la noi aici, in catunul asta, exista o singura intersectie, cu indicatoare, una amarata, nu e mare scofala. Dar na.....pai imi zise el ca is varza, ca imi murea mototul, am mai zis asta, si am luat un viraj aiurea, cam asta. dar il vad ca nu doreste ca eu sa-i conduc masina. Si nu ma simt bine cand conduc. De aia zic ca astept. Aici in oras ajungi oriunde in 5 min. Noi locuim aproape.
Mult curaj sa va infruntati copilotii., ultimele emoticone is de la fiica mea, care ranjeste langa mine. Cica vrea sa scrie si ea ceva....

Mergi la inceput