KIKA

KIKA | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,a-ti fost careva la celebrul magazin Kika.Va rog sa-mi spuneti ce parere va facut magazinul si daca au mobila de calitate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

N-am ajuns desi stau f aproape si ard de nerabdare...
Mi se pare ca ar fi legata de acest subiect o intrebare catre cei interesati de mobila si decoratiuni, si anume daca cunosc produsele si preturi de la KA International. Imi este f greu sa ajung pana in Mihalache sa vad.
Sper sa nu se supere bursucelu ca am inserat si eu intrebarea asta

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul. Oare KIKA e un fel de IKEA sau un fel de Practiker, Bricostore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Nu ma supar Tala stai linistita.Maine ma duc eu la KIka si am sa va spun cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

In nu-stiu-ce ziar scria ca KIKA este concurenta IKEA......
Vezi ca au si site unde poti veea oferta!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Am vazut si eu in ziar si am intrat si pe site, unde vad ca au si electrocasnice de exemplu. Eu personal de asta sunt nelamurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Sunt lucruri mai scumpe decat la ikea,dar si mai calitative.
Au oferta mult mai variata decat IKEA.
Nu m-am uitat la mobila doar la parter am fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Asa...hai sa va povestesc ce am vazut la kika,dupa doua ore mers bara la bara (stau in titan)am ajuns in faimosul Kika unde am gasit niste preturi infernal de mari fata de ikea dar produse mult mai frumoase ,in special perdele si covoare.Nu stiu ce sa spun decat ca era atat de aglomerat ca nu prea aveai rabdare sa te uiti.In schimb am intrat si in Autlet unde intradevar erau reduceri,dar era si acolo o nebunie....multaaaa lume.Aveau reduceri frumoase nike,camel,beneton,levis.Daca vrei sa te inoiesti merita.Daca mai vreti sa stiti si altceva intrebati-ma va raspund cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am incercat sa ajuns la kika aseara dar nu am reusit... Am facut o ora pana la centura de la Chiajna si cand am vazut ce coloana era acolo am intors masina... Acum m-am prins ca lumea la Kika sau la outleturi mergea.... Mai astept pana cand mai scade interesul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Am facut parte din acea 80% din po****tia Bucurestiului si a oraselor invecinate care ieri a fost la kika.
Mi-e personal nu mi-a placut absolut deloc cum este organizat acest magazin. Cel putin daca il compar cu ikea.
Plusuri: mobila frumoasa, relativ bine lucrata, mai ales cea de bucatarie, dar scumpa (comparativ cu ikea) pentru ca probabil era produsa de case de mobila cunoscute din Austria. Din punctul asta de vedere ma bucur ca au fost atatia sa viziteze, poate asa se mai cultiva si gustul romanilor in materie de mobila si design interior.
Angajati destui, amabili si relativ cunoscatori ai produselor pe care incercau sa le vanda.
Minusuri: nu e normal intr-un magazin de talia acestuia sa nu ai sapun la toaleta (in a 3-a zi de la deschidere), restaurantul sa se inchida timp de 3 ore ca ramasesera fara mancare, liftul sa nu functioneze si sa nu anunte nimeni asta.
La preturile pe care le aveau lucrurile pe acolo (doar cele promotionale meritau cat de cat) ar fi trebuit sa nu existe asemenea aspecte.

Pentru cele care se gandesc sa mearga azi (ultima zi de promotie) trebuie sa aiba intr-adevar ceva de cumparat altfel sa mai astepte ca nu merita aglomeratia si nervi pe care ti-i faci pana si acolo.

La outlet nu am fost dar am admirat cladirile in care erau magazinele respective, interesanta arhitectura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Am fost si eu aseara...Mai putine articole ca la Ikea, nu sunt mai ieftine, insa mi-a placut oferta de perdele si de vesela (englezeasca). Lucruri un pic mai dragutze, mai colorate - Ikea mi se pare sumbru, prea mult negru/gri.
Aglomeratie foarte mare, insa imi place ca poti sa iesi daca nu ai chef sa vizitezi un anumit raion, Ikea te obliga - prin constructie - sa parcurgi tot traseul chiar daca nu ai chef.

V

Mergi la inceput