Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
- Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Bah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
You've got m@le!
I: Ce-si doresc barbatii si femeile cand se casatoresc?
R: Barbatul doreste ca femeia sa fie la prima ei dragoste, iar femeia ca barbatul sa fie la ultima lui dragoste...
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kokiy spune:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata...
- A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...
Razvan (08.06.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista! - Ba se poate! I-am cumparat un cantar! |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
citat din mesajul lui kokiy Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata... A doua zi Ioneasca zice si ea: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata... - A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata... Iulia, mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Vio,mamica lui Mihnea
![](avion.gif)
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Discutie inteligenta intre www.youtube.com/watch?v=M7ocLglFh1s&NR=1" target="_blank">soti ...am plans de la ras ...
Razvan (08.06.07)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kokiy Discutie inteligenta intre www.youtube.com/watch?v=M7ocLglFh1s&NR=1" target="_blank">soti ![]() Iulia, mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Misha,ce faci fata?Donezi matze?Doamne,rad ca nebuna prin casa!o sa zica barbatu ca m-am tacnit de tot !
Oi fi io dusa,da' nici cu tine nu mi-e rusine !
I-o trimiti cu dehashelu?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
deci am avut dreptate ca se poate si mai rau
da mai, donez MOTAN nu mitza, clar? (vorba lui andruskandu )
L-as tine da' se scarpina saracu' huzband la nas si stranuta de nici nu poa' sa doarma noaptea. Da' io ce sa-i fac ca tot el l-a adus in casa. Si eu l-as tine da' nu pot, asa ca prefer sa-l dau decit sa-i dau drumul pe strada, ca e boier, nu maidanez, CLAR
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 deci am avut dreptate ca se poate si mai rau ![]() da mai, donez MOTAN nu mitza, clar? (vorba lui andruskandu ![]() L-as tine da' se scarpina saracu' huzband la nas si stranuta de nici nu poa' sa doarma noaptea. Da' io ce sa-i fac ca tot el l-a adus in casa. Si eu l-as tine da' nu pot, asa ca prefer sa-l dau decit sa-i dau drumul pe strada, ca e boier, nu maidanez, CLAR ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
ce te faceai daca se scarpina huzbandul in alta parte?
![](icon_smile_big.gif)
Pana si matza-i de vitza nobila
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Da-l bre,da-l,scapa barbatu' de scarpinaturi....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Auzi,da' am si io o intrebare:cu ce-i trimiti matza?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Daca o paleste un cartus asa subit si tu pleci la Haga?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Gabriela
misha71 spune:
ce te faceai daca se scarpina huzbandul in alta parte? |
il pupam io, sa-i treaca
![](radtare.gif)
Auzi,da' am si io o intrebare:cu ce-i trimiti matza? |
1. e MOTAN si nu-l mai jigni, te rog, facindu-l mitza!
![](icon_smile_big.gif)
2. in brate, cu masina personala, ca oricum ajung prin Bucuresti.
![](icon_smile_big.gif)