Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fetelor, poarta careva "support stockings"?

Daca da, unde se gasesc?
As dori sa-mi cumpar si eu...

Gina 23+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ina, mai pe intelesul meu te rog ce sunt astea ??

27+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mihaela ce sunt alea aplecate?

si eu ma cam indop cu dulciuri in ultima vreme ,foarte multe...stiu ca nu e bine da nu pot renunta

sasha super pozele, si baietii tai sunt chiar de revista,(bine au si cu cine semana ) sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, la fel si bb din burtica

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

alina, sunt niste ......guguloaiela maini, si tb sa le freci pana dispar....iti trece greata( nu mereu)

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumim fetelor pt aprecieri

Nu mai ziceti de mancare, ca eu am zis ca iau pauza cateva zile si ma dau pe legume-fructe-iaurturi, dar ce am putut? Am facut o prajitura si iar m-am porcit, cu prajitura si cu multa paine cu icre. Daca maine si poimaine nu sunt mai potolita, iar dau in depresie joi cand ma sui pe cantar

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hai, tufete, terminati cu babismele, auzi, o sa iasa fata "pofticioasa", parca stie ce facem noi acolo:))). Si ce-ati vrea, calugaritze? Da' unii tati de ce-s asa de speriosi, saracutii? Daca doctorul nu zice ca e bai...Oricum DUPA nastere chiar ca n-o sa se poata, pana ne refacem, alea-alea...sa bagam "post negru" si acum?! No way!
20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

asa sunt viitorii tatici, cam loviti de bombe. la runda a 2-a le trece, ca isi aduc aminte cum a fost in perioada de post negru.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ahaa miha acum am inteles nu stiam ca le zice asa

fetele apropo de mancare voi ce mai papati dar sanatos si bun pt bebe (nu dulciuri ca mine)

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui may16

neata buna burtici ! harnicute cum va stiu.am avut un weekend de shopping intensiv. cadouri pt nepotei si finuti, pt viitoru tatic ...si pentru mine o pereche de pantaloni negri cu burtica din aia pana sub sani va jur ca arat ca un pinguin.nu prea mi se da la cumparat haine pt mineee ca toate tre sa fie xxl.
eu pana acum am reusit sa pun 10 kg cu o usoara bataie spre 11 si abia am intrat in saptamana 27.
sa va intreb ceva legat de vergeturi. peste tot am citit ca apar in luna a 5a. exact asa mi-au aparut si mie pe sani prin luna a cincea in ciuda celor 2 tuburi de mustela utilizate. da sunt vreo 3-4 pe fiecare san sau mai bine zis sub san. sa zicem ca acolo nu se vad asa tare sunt . mie imi e teama de burtica , sa nu apara pe acolo. intrebarea e mai pot sa apara de acum incolo? daca nu au aparut pana acum , mai pot sa apara in ultimele luni. eu dau cam la 2 zile cu mustela antivergeturi de prin luna a doua si uite ca tot nu a mers cum trebuie
26 + cu

pe burta de acum pot sa apara vergeturile.
mie, la sarcina trecuta mi-au aparut in saptamana 37, cand parca mi-a plesnit pielea. creme nu am folosit, ca dupa cele 2 tentative de folosirea cremelor, in care am ajuns la dermatolog de urgenta (din cauza alergiei)m-am lasat pagubasa.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, Mihaela, am crezut ca numa maica-mea mai are obiceiuri de-astea "arhaice", sa faca "de-a aplecatele". Tin minte cand eram mica daca-mi era rau cum imi lua incheietura mainii sa vada si zicea:"aha, ti s-o aplecat!" si-mi freca "guguloaiele"...nu stiu daca era auto-sugestie sau nu, dar imi trecea!
Ultima data mi-a facut acum vreo luna, chiar m-a bufnit rasul, ca uitasem cum e!

20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burtici,

Ce faceti? Sunteti bine? Normal...
Florinela, sa stapaniti sanatosi tot ceea ce ai cumparat pentru bebe, iar el sa fie fericit si sa creasca mare alaturi de voi!
Si eu am fost la Kidex si am cumparat carucior (rosu cu maro, desi avem baietel) si am comanadat patutul (din lemn) si comoda pentru infasat.

Mititica, de ce incepi cumparaturile tocmai in februarie?

Shasa, ai o familie superba si niste baietei absolut deliciosi!

Zsuzsu, felicitari pentru printesica!

Va pup pe toate!!!

25+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput