FERITI-VA DE GRADI IOANA DR. STAICOVICI
Un dezastru, asta este acolo, copiii vin raciti, bolnavi cu medicamentele in sacosa.Daca vreti sa va imbolnaviti copilul acolo e locul.
Raspunsuri
capcaunul spune:
Acum ca ti-ai facut cont ca sa-ti versi naduful poate revii cu completari mai consistente si mai obiective. ![]()
(Nu ii iau apararea deloc dar o gradinita nu poate fi catalogata dezastru doar pentru unicul motiv ca a racit copilul tau la primul contact cu colectivitatea.)
ronin spune:
Mi-ar fi de mare folos daca ai reveni cu niste detalii privind "dezastrul" din gradinita. Unde pe Staicovici e aceasta gradi?
Si, ca sa te mai consolez, cred ca in toate gradinitele e un astfel de dezastru... Dezastrul e mai mare sau mai mic, in functie de imaginatia si puterea de amplificare a fiecarui parinte.
Natasa spune:
Copilul tau o sa raceasca muuult si bine indiferentt cind si la ce gradinita il vei da, asta asa, ca sa nu-ti faci iluzii ca poate fi si altfel. Un copil nu se tine acasa pentru ca-i curge nasul sau pentru ca stranuta pentru ca ar insemna sa stea mai mult acasa. Sint de acord ca pentru bolile infectioase trebuie sa stea, dar de aici si pina la a te revolta ca vin raciti e cale lunga. Tu stai acasa cind esti racita? (nu gripata, racita, cu hapciu si muci). Si daca nu stai, nu te gindesti citi se pot contamina in jurul tau? :)
Gradinitele ar trebui sa aiba un medic sa faca selectia copiilor, ca sa nu mai existe discutii intre parinti care hotarasc ce boala e mai grava (in functie de ce parte a baricadei sint).
ellej spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Natasa Copilul tau o sa raceasca muuult si bine indiferentt cind si la ce gradinita il vei da, asta asa, ca sa nu-ti faci iluzii ca poate fi si altfel. Un copil nu se tine acasa pentru ca-i curge nasul sau pentru ca stranuta pentru ca ar insemna sa stea mai mult acasa. Sint de acord ca pentru bolile infectioase trebuie sa stea, dar de aici si pina la a te revolta ca vin raciti e cale lunga. Tu stai acasa cind esti racita? (nu gripata, racita, cu hapciu si muci). Si daca nu stai, nu te gindesti citi se pot contamina in jurul tau? :) Gradinitele ar trebui sa aiba un medic sa faca selectia copiilor, ca sa nu mai existe discutii intre parinti care hotarasc ce boala e mai grava (in functie de ce parte a baricadei sint). |
Pai la noi e o asistenta care le casca gurile dimineata :), dar dupa 3 zile tot incep mucii. Asta e, trebuie sa se imunizeze. eu il duc cred pe luna cam 6 zile si in rest acasa, ca de la niste (aparent) banali muci, trece la laringita, otita, pneumonie. Insa vreau sa mearga la gradi, cat de taras grapis o fi, ca e singura modalitate de a se intari. Chiar imi zicea alergoloaga ca daca nu face asa la gradi, va face la scoaal
Mare e gradina lui Dumenzeu si multe animale sunt in ea :)