Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sper ca imi amintesc bine...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, Dr. Spock e la ordinea zilei Vreau sa cumpar Citind Lolita in Teheran, despre o profa in Iranul Islamic http://www.librariabucuresti.com/Carti-Citind_Lolita_in_Teheran-4127.htm

Nu ma pot scula sa ma duc in pat.

Temperatura Sophie: 36,6

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mimo am parcat direct in curte ca in seara asta am ajuns prima acasa, oricum am reluat dicutia si mi-a spus ca prea devenise un obicei, ce cumva el e pe post de porti automate?-auzi indrazneala pe capul meu, de unde -oi mai fi si eu cu tupeul asta?(ca de cand se cacaie sa puna d-alea,m-am plictisit, acu cica o sa schimbam gardu cu totu' d-aia nu mai pune)
Olgutz vorbim ,dar tot am draci pe el si ma dispera ca nu o scot la cap cu el niciodata....ma scoate din minti treaba asta si nu stiu cum sa-l mai iau

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutzabafta sa iasa dintosul si sa dispara febra Ma , tu i-ai dat purici pisicii? N-am mai auzit
magicianul...ce vremuri...iar ma apuca melancoliile!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, si asa sa ramana temperatura!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vad ca ati dat-o in literatura , asa ca ma retrag la somn..desi nu prea imi este..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, eu cand am emotii, vorbesc foarte tare si gesticulez . Lasa vasele, maine vei avea mai multe de spalat

Nico, nu, nu te inseli, iti aduci foarte bine aminte

Cami, nu fii trista ca se intzarca Bubu. Vine o vreme pentru noi toate, cresc piticii...daca tii musai sa ii dai in continuare lapte de la tine, mulge-te si da-i in bibe. La mine merge chestia asta de cinci luni de zile, si nu mi-a scazut lactatia...Hai, vorbeste, spune-ne ce simti

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicolnu pleca mai, ca eu raman pe pozitii...nu citesc decat pe forum ...si pe google uneori
Tare cu portarul...ce sa mai zici Sa vezi ce bine e la mine , cu parcarea sapata parchez unde apuc,cum apuc...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo, m-ai ghicit...da-mi trece
olgutz multa sanatate Sofiutei si mai arata-ne niste pozici cu minunea ta
nicol noptica buna

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai sa parcurg si eu tema literata, ca mimo m-a prins cu verigheta. sunt o colerica bine controlata, dar tavalugul emotional e greu sa-l maschezi in totalitate. noroc ca nu toti sunt atat de instruiti in arta oratoriei ca tine.
chiar imi place sa vorbesc in public, in fata oamenilor, si cred ca tocmai entuziasmul imi creaza probleme.

revenind, veacul de singuratate a fost piatra de hotar in studentie. si tot atunci mi-a placut cel si cel mai mult Hesse (in special Jocul cu margelele de sticla).
dar cartea care-mi este cel mai aproape de suflet si pe care o citesc din cand in cand este Jurnalul fericirii de N. Steinhardt, imi da putere.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput