Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Vreau sa trimit si eu 4 adrese de mail si datele, dar nu stiu cum se activeaza acel PM si unde-l gasesc.
Va rog ajutati- ma si pe mine...
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Uita-te in stanga, la "profil personal" sau sus, in "contul meu" si verifica daca ai bifat "mesaje private".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

salut la toata lumea!Pt Secman: intri pe profil personal, dai pe mesaje private, in dreapta ai options, de acolo bifezi "Activeaza mesajele private"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdeutza

salut la toata lumea!Pt Secman: intri pe profil personal, dai pe mesaje private, in dreapta ai options, de acolo bifezi "Activeaza mesajele private"

Buna,

Mi-am activat adresa, cui trimit, am nevoie de o adresa...

Multumesc,

Mergi la inceput

Mesaje private - New PM - Trimite catre: Jasmine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ma gandeam ca ar mai fi o solutie totusi , in cazul in care cei de pe lR.fr nu raspund pozitiv la e-mailul nostru , poate se vor arata interesati cei de la 3suisses .Stiu ca cineva le scrisese mail sa intrebe daca livreaza in Romania si i sa raspuns ca poate din ianuarie .......... poate o lista cu posibili viitori clienti (fosti clienti LR ar fii tentanta pt ei si ar determina inceperea livrarilor si in Romania ........ atunci sa vedeti zgariat pe ochi pt Lr.ro .

Mergi la inceput

Ionela, si astia isi trag franciza in Romania: http://3suisses.com.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Ionela, si astia isi trag franciza in Romania: http://3suisses.com.ro/

No ca asta no stiam .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vezi daca citesti rar pe la subiect...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor am patit-o: am comandat la boohoo cadouri. Destule. Si asta-seara vine sotul cu punga de la posta. O pungutza mica si plata. Fac ochii mari! Inauntru: o curea si niste panatloni scurti de blugi cu sclipici. Bine...dar comanda mea unde este?!

Le-am scris astora, sa vad ce-mi raspund maine. Eu le trimit cureaua si blugii dar de ce sa platesc eu pentru ca sunt ei prosti? Cum fac sa-mi recuperez banii?

de comentat

Mergi la inceput