Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 25

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Filme cu cele 3 dansuri din programul artistic al pustilor la serbare: http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Serbare?authkey=VD4jA8iy47Q# (Rares e in dansul craciuneilor, cel cu adidasi negri si )

Eliana, Luminita multumesc mult! Da, sunt taaaaare mandra de ei

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

LAURA , sunteti niste scumpi !
ANDUTZA , sa fiti sanatoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Laura, superbi Craciunel si Fulgusor ai!! (sincer iti spun, m-au trecut fiorii cand ti i-am "vizionat"... chiar ai de ce sa fii mandra! )

Luminita, misis!

3in1, sper sa se rezolve cu injectiile. nu te gandi la durere, copiii oricum uita repede durerea... (incerc si eu sa te fac sa gandesti pozitiv... )

e ora 1 noaptea, dar eu nu am somn... cred ca-s prea obosita... papusile dorm duse, cu toate ca s-au culcat si ele pe la 12, ca am venit de la cheful nasicii dupa 10 si pana le-am schimbat (nu vroiau in ruptul capului sa-si dea fustitele jos! ), pana le-am dat sa manance... s-au mai uitat un pic la Happy Feet (sa nu le culc imediat dupa ce au papat) si uite-asa.. s-a facut tarziu. de-asta mai "intarzii" si eu acum, ca stiu ca or sa doarma mult dimineata, ca si azi s-au trezit la 11, puturicile.

Va pupicim si va dorim o saptamana cat mai... bogata in cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

A! fetelor dragi... dati-mi voie sa-mi exercit un pic vocatia (asa-mi place sa cred, ca fac ceea ce fac din vocatie! ) si pe forum si sa va sugerez, daca imi permiteti, sa nu uitati sa-i soptiti lui Mosu' sa strecoare printre cadouase (ma refer mai mult la mamici de piticei mai maricei, de 3-4 anisori macar) si cate-o carticica de colorat, una de povesti... Nu lasati sa dispara "lucrurile" astea din "arsenalul" lor, pentru ca eu, personal, consider ca o poveste citita de mama sau o pagina colorata de manuta lor (cu sau fara ajutor) dezvolta imaginatia si gandirea (dar si alte procese si afective, nu numai de gandire) de zeci de ori mai mult decat doar jucariile.
Sper sa nu fi fost prea mare indrazneala... din pura prietenie si cu cele mai bune intentii am facut "adaugarea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!

Andutza, felicitariacum esti . Refacere rapida, sa ai mult laptic si fetele sa fie sanatoase, papacioase si cuminti. Sa aiba o viata plina de bucurii si sa fiti toti fericiti!

Laura, sunt absolut superbi amandoi, Craciunelul si Fulguletul. Nu pot decat sa imi imaginez cat esti de mandra de ei si ce sentimente ai trait la serbare. Eu cred ca o sa am mai multe emotii decat ele cand o sa ne vina si noua randul. Multi celor doua comori si mamicii lor minunate.

Eliana, imi pare rau sa aflu ca sunteti din nou bolnaviori. Sper sa treaca repede, sa va bucurati de Sarbatori si de cadourile minunate de la Mos Craciun. Noul An sa vina cu muuuulta sanatate pentru pitici si pentru voi!

Despre noi ce sa spunem : am facut bradul aseara si in 10 minute cat am fost la bucatarie Moni a golit tot . Nu mai era nici un globulet, nici o fundita, nimic. Au mai ramsa ceva globulete pe varf unde nu a putut ajunge. Asa ca dupa ce s-au culcat am trecut din nou la operatiunea : impodobit bradul. Este foarte frumos. Mi se pare cel mai frumos bradut pe care l-am avut pana acum. Diseara cand o sa vin de la servici probabil ca va fi la fel de gol ca si aseara asa ca va trebui sa-l impodibim din nou. Asa ca in fiecare seara este Ajunul Craciunului si impodobim bradul
Cu raceala s-a cam rezolvat. Foarte putin ni se mai infunda nasucurile seara cand dormim.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Buna dimineata!

Poze: http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/62

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Laura, nu mergeeeeee!!!!! Repara!!!

Mergi la inceput

Lavinia, cred ca a fost o problema cu site-ul ca ieri mi-au mai spus 2 persoane ca nu au reusit sa le vada. Mai incearca odata.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!

Maine plecam la bunici si nu o sa mai pot intra pe DC asa ca profit de ocazie pentru a ura tuturor burticilor, mamicilor si piticlor CRACIUN FERICIT si un AN NOU plin de sanatate, impliniri si fericire !

Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit.

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si sa ne auzim cu bine in 2009!

Multi din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Lavinia, cred ca a fost o problema cu site-ul ca ieri mi-au mai spus 2 persoane ca nu au reusit sa le vada. Mai incearca odata.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Uite ce scrie: The JavaScript for this page failed to load correctly
Nu merge............

Mergi la inceput

Daca folosesti Internet Explorer, incearca te rog cu mozilla sau alt browser. Cred ca e o problema de setari la calculatorul tau.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput