Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
Deci sa inteleg ca il transporta din Iasi doar pana in Bucuresti ?
Si asa e bine ,ptr ca gasim noi pe cineva in Bucuresti sa ni-l trimita mai departe .
Numai sa vrem ...
Se baga cine ?
1.AndreB
2.Alina(lulu77)
3.
4.
.
.
.
.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
isidora spune:
Ce frumoasa comuniune aici....Va iubesc 
Foarte bune toate ideile,bineinteles ca particip si eu la orice :jucarii,hainute-am mai dat din ele dar mai am-,si pt. fetita de 5 ani daca imi prisosesc de la Isi,bani in primul rand si cu ce s-o mai putea...Dar ma gandeam sa nu ne pripim cu caruciorul-cu siguranta oferte or sa mai fie...Poate e mai bine sa asteptam sa nasca si sa ne mobilizam dupa aceea???...Ea probabil ca a intrebat in ideea ca daca are cineva sa i-l pastreze ei...Presupun ,nu stiu sigur...
Sa strangem hainele de gravida,cine poate si are ca astea sunt prioritare acum,hainute pt. bebei si mai vedem cu restul.Bineinteles ca o asiguram ca nu va ramane fara carut...Tinem legatura..
Ce spuneti?
Andicu,tinem legatura,o mai sun sa o intreb exact...
Lulu,foarte bun ala de la hauck-eu am vazut pe bimbo ceva dar depaseau 900 ron cu tot cu taxe...Ala parea si solid si la un pret bun...
Acuma si ce a gasit Andreea e super dar ce ne facem daca intervine ceva neprevazut......Sau pun eu raul inainte...
dATI-VA CU PAREREA...
jojo_miha spune:
Ma bag si eu la carucior,si eu propusesem sa cumparam,si ma bag si la hainute v-am zis si daca va intalniti cu ea s-o intrebati de cadita,am una clasica,e curata a fost a lui Teo.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
jojo_miha spune:
Daca e adeptatul infasatului,am scutece noi noute,Teodora nu a stat decat o zi infasata,si un pled alb.
PrimaPlaja
isidora spune:
Jojo
,acum ii zic ..Ii las mesaj ,ca se odihneste presupun...diseara iar intra de noapte...
mihaela77O spune:
intrasem sa va spun ce am facut astazi,si iata-ma in mijlocul unei actiuni umanitare!sunteti uimitoare...as vrea tare mult sa ajut si eu,macar cu hainute ramase de la mihaita,dar din pacate le-am dat pe toate....ce pot sa spun,sunt cu gandul alaturi de voi!
astazi,au venit cei de la kanal d,si au facut un reportaj cu mihaita,ma bucur ca l-au prins exact la orele de terapie,ba mai mult au dorit a vb si cu fetele cu care lucreaza mihaita,vis-a-vis de potentialul lui mihaita si fata de sansele de recuperare!nu stiu sa va spun cand va fi difuzat reportajul,dar va tin la curent!
adina,multa putere,mamicii greu incercate si nu in ultimul rand sanatate,ca daca sanatate este,toate celelalte se rezolva mai usor!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
jojo_miha spune:
Bebelusii ce vor fi?Baieti?Fete?Sa stiu ce sa pun.
PrimaPlaja
isidora spune:
Acum mi-a trimis sms,ca aprimit carucior de la cineva....Poate nu-i prea tarziu...in ideea ca nu l-ati cumparat...Vb. cu ea maine dimineata....sigur se odihnea...
isidora spune:
Mai ,
abia acum la 7 luni a vazut dr. ca are gemeni,ma inndoiesc ca stie ce vor fi...
![]()
Eu zic baiat si fata
...Altcineva?
Umflatel,pai nu vezi ca-i suficient numa' gandul?? Noi ne gandeam si Dumnezeu lucra...
Ma bucur mult pt. progresele lui Mihaita! Sa netii la curent cu difuzarea emisiunii daca oi fi pe faza..

! De ce ai schimbat nick-ul?