Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
mirela - ff frumos tortuletul. Sa iasa asa cum iti doresti!!
raluca - pai tocmai, ca nu sunt moarta de oboseala. Eu nu de aia ma plangeam, ca noaptea dormim bine. Eu ma plang ca ziua nu doarme sa mai fac si eu una, alta prin casa ... si ca imi ia mult timp pana sa o adorm. Dar asta e ... trece, nu o sa dureze o vesnicie ...
mami - venim prin partile mirelei ... pai e mai convenabil asa cum il iei tu. Am sa ma uit si la farmacii, pana acum il luam de la supermercato. Preturile alea pe care ti le-am zis sunt de-acolo.
Am vrut sa mai zic ceva ...
o broscuta mica, mica ...
georgyiuly spune:
Buna fetele..ma alatur si eu la o sau ce se mai serveste pe aici!!!
Eu lenevesc intr-un stil barbar, m-am ghemuit toata in pat cu calculatorul in brate si astept seara! Iar bebelina mea danseaza de nu mai poate !
Raluca, eu mi-am facut socoteala ca bebelina mea o sa doarma tot timpul in patut!!!.Saracuta de mine....teoria e buna sa vedem si practica, ca de documentat m-am documentat bine in toate...si sigur o sa am multe surprize!!!!fetita dulce care doarme in patutul ei!!!
Am vazut discutiile despre epidurala....si desi sunt contra, ma gandesc ca am sa-mi fac si eu analizele in cazul in care o sa am si eu travaliul Ralucai ! Nu se stie niciodata, mai bine sa le am facute, nu ?
Bionda cum mai merg lucrurile...cand e termenul, ca sa fim pregatite cu fetele dansatoare????
Eu pe 15 dec.incep cursurile prenatale...abia astept!
Si e posibil ca in ianuarie sa dam o fuga acasa, vreo 2-3 saptamani!!!.Ma primesc in avion cu burtoiul de 7 luni???
fetele!
25+ Daria sai Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
georgyiuly spune:
Bionda..cat costa un pachet de pampers marimea mica? Am vazut in farmacie dar nu avea pretul pus si nici n-am intrebat???Sunt curioasa...ca am vazut intr-un supermarket : pampers cu desene animate 5.90 euro, pachet de 27???Adica am facut o socoteala si la sf.de luna se strang o groaza de bani!!!!!
Intrebare: in primele luni cand se schimba foarte des pannolino pot sa cumpar si unele mai putin ieftine,nu neaparat firmele cunoscute ....sau trebuiesc bune ca protejeaza mai bine pielea???Cred ca mi-am raspuns singura!!!
25+ Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
abramburika spune:
georgy - cred ca trebuie certificat de la dr. ca sa mergi cu avionul la varsta aia a sarcinii ... nu stiu sigur, sper sa nu zic vreo prostie ... Daaa, la teorie toate eram pregatite cred ... insa practic e altceva ..
Raluk31 spune:
Georgiana,si eu am mers de Craciun acasa cu burtica de 7 luni!Sper sa ajungeti usor la destinatie,pe noi ne-au lasat la Timisoara,ca era ceata la Sibiu,si au urmat 6 ore in autobuz..abia mai mergeam cand m-am dat jos!
Mirela,foarte frumos tortul!Ce nu merita printesa mamei!
Dana7,succes pe ultima suta de metri cu pampersul!
Am uitat sa ma laud cu minunea,se ridica singurica in picioruse
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
abramburika spune:
georgy - eu le-am incercat pe toate la inceput ... pampers, huggies, chicco, no-name ... de marca, ieftine ... de toate. Ca sa vad cum reactioneaza Silvia la ele, cat de bune sunt ... si m-am oprit la pampers si huggies ... celelalte pt. mine nu sunt bune. Le cautam in oferta pe la diverse supermercate si imi faceam provizii ... oricum, nu le luam din farmacii unde de obicei sunt mai scumpe. Oferte bune au carrefour si auchan ... ca au cutiile alea mare de 100 si de buc. la pret bun.
dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluk31 Am uitat sa ma laud cu minunea,se ridica singurica in picioruse Raluca de Anais Iasmina www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
stai sa vezi cand incepe sa mearga
Ale
le mie foto
mamii spune:
raluca felicitariiiii pentru anais...cred k iti vine sa leshini
mikuta super tortu o sa ma uit la poze cum ma lasa alx
petro mai exact??
georgyiuli eu am incercat hugies pampers si chicco.Am ramas la pampers si huggies.Si ai sa vezi ca pampershii sunt o nimica toata fata de restul cheltuielilor
dana ce nazbatii mai face ale al tau?Tre sa tragem cu cleshtele vorbe de la tine
abramburika spune:
mami - marcellina mai exact ...
raluca - felicitari micutei pt. tentativele bipede ... ce sa-ti urez? Sa devii umbra ei???
daraban spune:
Referitor la scutece,eu am luat la inceput un pachet de pampers si unu la huggies.
Dupa ce le-am folosit alternativ,am ramas definitiv la marca huggies,au elastic in spate si mi se par mai comode pt bb.
Ca si curiozitate,am notat de la inceput cate bucati de scutece a folosit Delia.
Am trecut demult peste 1500 buc,si are 20 luni.
Mai avem de numarat