Mamici si gravidute de Italia (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ne-am schimbat masina....imi pare rau dupa cea veche dar imi par si mai bine de asta noua...e mai pe masura ca e 7 posti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ginger s-o folositi sanatosi!Cadou de la
Mos Craciun?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Gingers-o stapaniti sanatosi!

Da,sex..hmmm..as vrea eu dar nu vrea sotu e obsedat ca-i face rau bebelui de parca bebele stie ca facem noibarbatii astia Poate am noroc si se declanseaza si fara sex

Cand m-am hotarat sa incep sa curat geamurile a inceput sa ploua

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ginger,si noi am schimbat pana acum 3 tipuri de lapte.am folosit si Neolatte dar a doua zi mi s-a parut ca vad niste pete pe copil si m-am gandit ca e de la el.asa ca am ramas si fara el...se da doar in farmacii.si eu am citit despre el pe site-uri si cica e fr bun.dar daca mie mi s-a parut ca i-a iesti bube am zis ca poate o fii alergic.si toate datile in care i-am schimbat laptele a fost din ordinul pediatrului(sa nu se inteleaga iar gresit cu mca as face doar dupa capul meu).si acum ami am o cutie,daca stai aproape poate ai nevoie...si frumos ca ti-ai schimbat masina.si eu as vrea o lancie cu 7 locuri,dar mai incolo ...pup gemenasii tai...mult de gandit acum cu cadourile de craciun pentru 2 asa-i ?si de cheltuit!!!

Bionda,eu cand eram pe ultima suta de metrii,sotul meu era in italia,eu in ro.asteptam sa vina odata sa prestam si noi ceva sa iasa bblul mai repede...si cand a venit,din cauza scurgerilor si pregatirilor ce eram pe la mine prin interior,mi-a fost rusine si nu am mai facut ,si asa am ajuns la o inducere groaznica.noroc ca tu ai epidurala la indemana .re-as sfatui sa o folosesti...
Presteaza tu un pic(dar vezi sa fie cu tot tacamul caci sperma declanseaza nasterea((oare ma lasa astia sa vorbesc asa))),si maine sa ne dai rezultatul.sunt atre curoasa.daca merge imi rod unghile de invidie.stiu pe cineva care nici nu a apucat sa faca prea multe ca au luat-o durerile si cadnd a ajuns la spital in jum de ora a nascut.dar era la al 2 lea bebe-..

pupici

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

capitol nou

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput