Mamici si gravidute de Italia (42)
Raspunsuri - Pagina 13
ely2304 spune:
sal roxali...sunt singurik in italia fara parinti si fratior dar formez o familie de 5anisori..in curand vom fi 3 ....4cu catelusha...nu ma pot plange...ma bucur k v-am intalnit pe voi mamici de italia macar asa mai schimbam 2vb pe lb noastra..pupici
ely2304 spune:
atat va pot oferi cu ocazia zilei de sf NICOLAE..SI MULTI PUPICI VIRTUALI.va multumesc tuturor in parte pt primirea calduroasa..ma bucur k m-ati primit cu bratele deschise,as vrea sa va pot multumi la fiecare dar din pacate inca nu am retinut id-urile voastre dar promit k voi invata cu trecerea timpului.ce sa va spun sunt o tinerik de numai 25anisori si jumatate...sunt in italia de 5ani aproximatiiv...locuiesc in firenze..la 35km de oras..intr-un mic satuc..am o catelusha pe care o cheama BRICIOLA..si cam atat..nu stiu ce sa va mai spun..
ely2304 spune:
inca ceva..observ k la orele la care intru eu pe net nu este nimeni prezent..cum asa?mi-ar face placere sa stiu care este orarul vostru..eu de obicei intru in fiecare seara dupa orele 17..nu pt k as lucra ci doar pt k asa am facut abonamentul pt internet.banuiesc k fiecare dintre voi are deja o fam si bebelushi..cum este cu bebelushi in it'?cum i-ati botezat?ortodoxi sau catolici?
Roxali spune:
Neata!
O cafeluta ,un ceiut ptr gravidute...
la noi e o ceata...mandra s-a chitait toataaaa noaptea...
Ely in cate luni esti??...
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
katiapam spune:
ciao gagici
Ely-bine ai venit in gasca
sarcina usoara
ai sa vezi ca ne vei cunoaste piano piano
pe aici e miscare dimineata
Roxali-mersi de cafea
si a mea chitaie noaptea,va a periodi ce sa-i faci?
atita scrieti ca nu tin pasul,vero Oana?
de mosulca Giulia a primit un trening si o bluzita tip trening cu fermoar si o papera
va urez duminica placuta
Ely-cind avem timp careva te trecem in listuta
pitica mea s-a nascut aici are imediat 1,6 luni si am facut botezul aici la biserica romaneasca-ortodoxi
mai e o fata in grup din firenze dar nu prea scrie Lilianafi-c ocazia asta o salut
va pup
ticker
deGiulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Eu m-am cam trezit pe la pranz azi asa ca pt mine e ora cafelutei!!! Aseara am petrecum cam mult la Sf.Neculai si azi suntem destul de buimaci ( cam rar pierdem noptile prin sat).
Ely deci si tu !Cate luni ai ? Ma bucur ca nu raman singura butica aici, avand in vedere ca Bionda in curand trece la mamici....!
fetelor...ma duc sa pregatesc pranzul ca s-au decalat toate in program!
georgiana
25+ Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Roxali spune:
Ely cand avem imp intram...si eu mai scriu cateodata "de una singura",dar nu-i bai ca fetele te citesc si-ti raspund daca ai probl...pe unde inFirenze stai??...ca stam apropape una de alta
Katia paperina familie
poze
Roxali spune:
Am culcat pitica in patul meu(am incotopenito intre perne), pus baiatul la teme si ama la cop ardei si vinete ptr zacusca(ca daca a plouat nu am putu folosi camino de afara),barbatul cu echipa pe stadion...
Diseara avem cina la nasa fetei asa ca ne chifuim...
poze
micio spune:
Noi avem festa in sat, sus la castel au facut din ciocolata turnul BIG BEN , am luat trenuletul pana acolo, Eduard nu a vrut sa mai coboare am mai facut cateva ture sus jos pana s-a plictisit
Katia, au scris mult gagicile, dar cred ca urmeaza o pauza acum inainte de sarbatori ca vor fi ocupate sau plecate . Cand plecati la Romanica? Ai rezolvat cu declaratia la notar, sau merge si tati cu voi?
Roxali, gospodina mai esti!
Georgiana, e bine ca va distrati, ca apoi pierdeti noptile dar nu la distractie
Ely, sarcina usoara
Eu sunt cam aiurita, am uitat sa intreb daca e deschisa gradinita maine
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
katiapam spune:
Micio-de obicei cind e festa sint inchise
miercuri mergem in ambasada,al meu lucreaza nu e liber
adica plecam in 21 eu cu piti cadou de craciun din partea sotului sa-mi petrec craciunul cu ai mei,sa isi vada bunicii nepotica,el lucreaza are liber doar 2 zile apoi venim in 31 de rev si-l facem cu tati ne asteapta cu ciorba de burta,casa calda sampanie eu aduc restul bunatatilor
si la noi este festa dar inca nu am ajuns
cemi plac festele la voi cu atita cioco
ai facut poze?
eu am facut azi bradutul in timp ce dormea galusca apoi cind s-a trezit se uita uimita si arata cu degetelul
poate vi se pare aiurea ca facem asa de craciun dar eu inainte de feste dau in depresii adica imi place toata atmosfera cu pregateli dar sint mereu trista si mi rode cum nu am fost de craciun din 2000-2001 cind ne-am casatorit nu am mai pus piciorul acasa deloc iarna si a vrut mult sa-mi faca sotul acest cadou si anul acesta parca nu am aceleasi senzatii ca mai demult poate ca vad ce bucurosi sint ai mei,poate ca vad mereu ca adi imi spune daca sint eu fericita atunci este si el si ca ma impart pt toata lumea craciun in ro rev aici
Giorgy-bine faci ca te distrezi
ticker
deGiulia (20/06/07)