Americancele gatesc - 5
Raspunsuri - Pagina 15
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Petra, poate dac-o invitam pe Anamaria sa facem o praji cu Tequila pina la urma spune tot. Lume multa, oameni putini |
Pai se vede treaba ca numai asa aflam reteta secreta de la Anamaria !
philip spune:
ramona, multam mult de link, mi l-am trimis pe email acasa ca sa-l studiez mai atent.
mama lu' lucas, o gugalisem si eu, pare interesant, multam, nu-i prea gretoasa cu crema si frisca? poate sa folosesc fat free sau low fat creme cheese?
philip&16+&andreea
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Llaura Sunt sigura ca sotii vostri nu sunt in the doghouse |
Ai adresa?
LucasMom spune:
Andreea, noua ne place crema aia mi se pare ca merge foarte bine, e putin acrisoara de la cream cheese si cu chunks de ciocolata da bine. Incearc-o, cred ca n-o sa-ti para rau. Eu folosesc regular philadelphia cream cheese, d-aia la pachet nu la cutie.
Alina
lexi spune:
Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.
Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa...
Llaura spune:
Ramona, nu-s eu cu diamantele, altele conteaza in casnicie, nu diamantele...da' filmuletul mi s-a parut funny.
La subiect azi am avut peste proaspat, l-am prajit, jumate malai jumate faina.
Pe linia prajiturilor nici un progres.
Mai este si zahar cubic si zahar candel.
CamiM spune:
Anamaria m-ai pacalit cu reteta de cookies Jose Cuervo.. citeam eu hotarata si a trecut ceva pana m-am prins..
Ramona i-am trimis link-ul cu dog-house sotzului.. asa preventiv sa nu ii vina vreo idee..
Alina multumim frumos pentru reteta de tort!! pare bun si usor de facut.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
citat din mesajul lui lexi Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa... |
Zau ca nu de aia... Eu am nevoie de instructiuni clare, altfel sint in pom.
LucasMom spune:
Azi am facut ficat de pui cu un pic de ceapa fript asa incet; la sfarsit i-am adaugat un sosulet cu usturoi, suc de lamaie si ardei iute, am pus capacul si ma lasat sa stea 10 minute. Alaturi am facut o mamaliga moale. Mie nu-mi place mamaliga dar parca la ficatii astia s-a potrivit si chiar am gustat-o si eu. I-am dat si Luc'ului mamliga cu ficatel si a mancat pt prima data mancare de adulti(la 8 luni jumate) nush daca e prea mult pt el, dar e foarte pofticios si in timp ce-i dadeam mancare de-a lui, se uita asa cu jind in farfuria mea, n-am rezistat si i-am dat cateva imbucaturi sa guste. i-a placut.
Inca nu m-am hotarat ce cookies sa fac. maine ma decid.
Alina
petra spune:
citat din mesajul lui lexi Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri. Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa... |
Lexi, cu zaharul m-ai lamurit cu toate ca banuiam, cu coptul la fel ai lamurit-o pe Ramona dar ramane intrebarea cat unt??? pentru ca aici pachetul de unt are 1 lb. adica 465 gr. si un pachet de unt din Ro. are 200 -250 gr. e ceva diferenta!