Americancele gatesc - 5
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Ina, ce fitosi!
Eu am o masina electrica. Macina carnea si are si dispozitiv de cirnati, merge totul foarte rapid.
Daca ai mixer din ala mare Kitchen Aid, exista attachment pentru cirnati.
CRISMIR spune:
Sunt tot pe fuga...am avut serbare la gardii la copil(am sa bag si pozele zilele urmatoare,ca asa frumos a fost) si nu am mai avut timp de net...vreau sa o felicit pe PETRA pt acele aranjamente,super suna...eu is cam antitalent la asa ceva...dar daca face careva,va rog bagati si poze sa vedem si noi
CRISS sanatate multa!
Spor la prajiturele(cookies),eu nu sunt fan asa ceva...deci sart partea asta...
,fug sa spal copilul ca e in baie!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
LucasMom spune:
Am luat o carte cu 600 de retete de cookies acu' dilema e ca nu stiu care sa le fac ca toate par foarte bune!
Azi am luat sfecla rosie pt salata la craciun. ma tre sa o coc.
Andreea, am vazut acum ca tu nu mananci cu gluten, am o reteta de praji super buna fara gluten, o fac mereu pt cel mai bun prieten al nostru care are si el alergie la gluten, daca te intere caut linkul. se numeste tort pufos sau asa ceva.
Azi am facut cartofi frantuzesti, salata de vinete si conopida cu maioneza sper sa ajunga pt 2-3 zile. Sunt in concediu...uraaa!
Alina
Llaura spune:
LucasMom, dar vreun aluat asa mai pentru nepricepute, sa se fca singur si sa iasa minunat n-ai gasit in cartea aia?
N-am avut curaj sa ma duc la magazin dupa aluat, condusul a fost un fel de aventura azi (dar asa am avut timp sa dau zapada din driveway; ma rog, aia care n-a inghetat bocna). Traiasca iarna!
lexi spune:
uite un retet de cukis pe care-l fac destul de des, iar copiii le mananca cu placere. sunt mai bune peste cateva zile de la productie, dar nu cu copilasi pe o raza de 1 metru de gura cuptorului:
1 pachet unt
100 g zahar farin
350 g faina
1 praf sare
1-2 pachete zahar vanilat
se freaca untul cu zaharul pana se obtine o compozitie spumoasa, se adauga faina, sarea si vanilia - se lasa la rece guguloiul de coca vreo 40'; se fac tubulete mititele, care se apasa cu furculita intr-o parte, in forma de scoici. nu-i obligatoriu, poti sa faci doar bulinute. se lipesc doua cate doua cu gem acrisor (caise, piersici) si se baga, pe jumatate, in glazura de ciocolata.
partea italica nu-i musai, poti sa o sari.
Ramona J spune:
Lexi, dar pe-astea nu le coci?
Andreea, am gasit un blog interesant. Are si link-uri bune, poate te mai inspiri de acolo:
http://glutenfreegirl.blogspot.com/
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lexi uite un retet de cukis pe care-l fac destul de des, iar copiii le mananca cu placere. sunt mai bune peste cateva zile de la productie, dar nu cu copilasi pe o raza de 1 metru de gura cuptorului: 1 pachet unt 100 g zahar farin 350 g faina 1 praf sare 1-2 pachete zahar vanilat se freaca untul cu zaharul pana se obtine o compozitie spumoasa, se adauga faina, sarea si vanilia - se lasa la rece guguloiul de coca vreo 40'; se fac tubulete mititele, care se apasa cu furculita intr-o parte, in forma de scoici. nu-i obligatoriu, poti sa faci doar bulinute. se lipesc doua cate doua cu gem acrisor (caise, piersici) si se baga, pe jumatate, in glazura de ciocolata. partea italica nu-i musai, poti sa o sari. |
Lexi,
1 pachet de unt = cu 200 gr, unt?
zahar farin = zahar pudra ?? ( de multa vreme nu am mai auzi expresia asta !)
In rest stiam si eu de reteta asta, nu stiam cantitatile dar fursecurile ies super .
ocebine spune:
Am si eu o reteta de cookies
Jose Cuervo Christmas Cookies
1 cup of water
1 tsp baking soda
1 cup of sugar
1 tsp salt
1 cup or brown sugar
4 large eggs
1 cup nuts
2 cups of dried fruit
1 bottle Jose Cuervo Tequila
Sample the Cuervo to check quality. Take a large bowl,
check the Cuervo again, to be sure it is of the highest quality,
pour one level cup and drink.
Turn on the electric mixer.. Beat one cup of butter
in a large fluffy bowl.
Add one peastoon of sugar. Beat again. At this point
it's best to make sure the Cuervo is still ok, try another
cup just in case.
Turn off the mixerer thingy.
Break 2 leggs and add to the bowl and chuck in the cup
of dried fruit.
Pick the frigging fruit off the floor.
Mix on the turner.
If the fried druit gets stuck in the beaters just pry
it loose with a drewscriver.
Sample the Cuervo to check for tonsisticity.
Next, sift two cups of salt, or something. Who geeves a sheet.
Check the Jose Cuervo. Now shift the lemon juice and strain your nuts.
Add one table.
Add a spoon of sugar, or somefink. Whatever you can find.
Greash the oven.
Turn the cake tin 360 degrees and try not to fall over.
Don't forget to beat off the turner.
Finally, throw the bowl through the window, finish the
Cose Juervo and make sure to put the stove in the wishdasher.
Cherry Mistmas !
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina Stan .......carnatii aia cu care va laudati, prin ce sau cu ce ii puneti in mate? Ca eu am o masina de-aia de tocat carne "a la RO"(desigur, nu am folosit-o decat o data si gata!), da' nu si dispozitivu' specific!!!. Si apropo de specific romanesc: am servit odata un american cu racituri(piftie adica) facute...ca la mama, nu aspic cu ornamente...S-a uitat la farfurie cu niste ochi si desigur, nici n-a atins-o. Asa ca nici prietena lui romanca, pt care le facusem special, n-a mai mancat din ele. Pupici la toate! |
Hello Ina,
Ce revenire! nu te-am vazut de multa vreme pe aici !!!!
Intrebai de chestia aia cu care se umplu matele. Poti gasi si pe la magazine care vind masini electrice de tocat, dar eu iti dau o idee mai practica : te duci la un magazin si cauti o palnie, dar sa fie din cele mari de tot (pe la raionul auto pe bune), care au gatul destul de larg. Acasuta decupezi palaria palniei in diametrul care iti trebuie la masina de tocat , pui cutilele, painia decupata si inelul cu filet care le tine pe toate si spor la treaba ! DAca iti ies carnatii sa ma inviti si pe mine la un carnat prajit !!!!!