Americancele gatesc - 5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si eu am avut succes cu salata de vinete pusa in rosii scobite mai mici, si cu telemea alaturi.
Faza e ca provincia asta unde sunt eu a fost intemeiata de ucrainieni si mancarea locala aduce cu a noastra destul de mult (de ex sarmale se gasesc congelate la supermarket) deci exclus sa mai duc sarmale la diferite intruniri (pacat, ca sarmalele sunt printre putinele chestii care imi ies la fix). Mi s-a parut interesant ca toata lumea de ex stie cuvantul borsh.
Lumanari nu ard ca mi le stinge barbatu-meu, dar faza cu portocala si cuisoarele mi se pare senzationala si am s-o fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Petra mere de alea faceam si eu cind eram acas'la mama si nu prea existau atitea plastice pe piata ... eram tare inventivi ...
Ideea cu portocalele mi-a placut si mie dar oare nu mucegaiesc daca stau la caldura ? am sa icerc sa vad cit rezista ...
Si vasul cu trandafiri suna fantastic
Llaura uite ce am gasit
http://www.shopbakersnook.com/m5_view_item.html?m5:item=2285
Tu i-ai facut bradutii ori inca nu?


Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Petra, super bune ideile cu decoratiuni.Le fac si eu pe alea cu portocalele, tin destul de bine cateva zile din cauza cuisoarelor. Eu am racit bine zilele astea, asa ca ieri am luat un pui si-am pus de-o supa cu galuste..cu multi morcovi si o gramada de carne..asa ca m-a prins pofta de gravida de salata boeuf, si asta mamanc de ieri( supa nici n-am atins-o inca) si cum plimb 2 vinete prin frigider de o saptamana, cred ca ma bag si la salata de vinete. Cum se face in microunde?, ca eu mi-s lenesa si vreau retete scurtate.bunica mea facea niste vinete ingrozitor de bune, hai s ava zic secretul...fierbea separat un dovlecel( decojit si taiat in patrate mici si in apa cu sare cu el)..cand era fiert bine, il scurgea si toca si il amesteca cu vinetele..asa nu mai ieseau iuti sau amare, sunt mai pufoase si mai albe..si mai soft, ca sa zic asa.

Crisss 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Alintaroma, mersi de URL...dar unul de prin zona walmart-costco-safeway n-ai?
N-am facut nici un biscuit, ma tot sucesc pe langa aluatul ala, din alea de la masina de paine nu se potriveste nici unul, si de mana nu mi-a reusit niciodata nici un aluat, nu vad de ce mi-ar reusi acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Llaura sa stii ca parca am zarit kitul asta la Meijer cind cautam cookies cutter asa ca nu e exclus sa gasesti la Walmart ca la Costco am vazut kituri numai de gingerbread house si chiar vreau sa iau unul sa-l fac impreuna cu pitica asa de fun ...
Aluaturile de cookies nu sunt complicate de framintat si nici pretentioase ca cel de cozonac de exemplu nde trebuie sa framinti de iti ies ochii ca la melc
Asa ca curaj
Eu am copt azi cookiesurile pentru petrecerea fii'mi la scoala dar nu-s multumita deloc ca a crescut aluatul si a umplut golurile de nici nu mai vezi crengile brazilor si la candycane curba aia da sper sa fie mai frumusei dupa ce-i ornez si sa le placa copiilor.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Au inceput sa-mi vina revistele alea super-cheap comandate asta-vara. Am Saveur, Rachael Ray... cum sint altii atrasi de pornografie, asa citesc si eu revistele astea.
Am vazut in Rachael Ray o idee buna pentru decorat. Globuri infipte in skewers si asezate in vaza (nu transparenta), cu citeva crengute de brad printre ele. Mai erau niste pillar candles pe suport de tort, cu o luminare mai mare in centru. Printre ele - flori de poinsettia (daca tot nu mai arata bine planta pina la Cracun).
Eu n-am talent cind e vorba sa ornamentez, sa vad ce-om face.
Am mai vazut o retetea de brie en croute, alta decit am incercat eu. Mie imi place, dar prefer sa fie proaspata, ca e "gooey" brinza. Nu stiu daca vreau sa stau in seara de Craciun sa bake chestia asta proaspata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Fiecare cu ce-l doare....da' aluat de gata nu s-o gasi?!
Ramona, cuvantul gooey nu-l mai auzisem pana acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chiar? E bun gooey, depinde de situatie. Brinza sigur da!

Aluat - Pepperidge Farm. Cred ca mai sint citeva sortimente la congelator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Criss, am tot vrut sa-ti urez sanatate si m-am luat cu mincarea. Ai grija de tine, nasoale racelile din sarcina. La mine treceau tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Hmmm, da stiu ca sunteti harnice, dragelor! Cozonaci, portocale, lumanari, gata de Craciun dupa cum vad! Am insa o intrebare si eu, carnatii aia cu care va laudati, prin ce sau cu ce ii puneti in mate? Ca eu am o masina de-aia de tocat carne "a la RO"(desigur, nu am folosit-o decat o data si gata!), da' nu si dispozitivu' specific!!!.
Si apropo de specific romanesc: am servit odata un american cu racituri(piftie adica) facute...ca la mama, nu aspic cu ornamente...S-a uitat la farfurie cu niste ochi si desigur, nici n-a atins-o. Asa ca nici prietena lui romanca, pt care le facusem special, n-a mai mancat din ele.
Pupici la toate!

Mergi la inceput