Americancele gatesc - 5
Raspunsuri - Pagina 10
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun e vorba de patak? noi pe ala il stim si e tare grozav, pacat ca e cam departe de alabama, dar de 2-3 ori pe an tot mergem de unde ziceti ca as putea cumpara mate pt carnati? The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/ |
Daaa... Patak!! Nici noi nu stam foarte aproape dar de cateva ori pe an sigur ne facem drum.
cand stateam in NY state noi am gasit mate la supermarket.Aici nu m-am uitat.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Ca vorbim de meniuri inainte de Craciun azi am facut supa de rosii si salata orientala. maine bag o varza calita. pana de Craciun am in plan si o ciorbita de legume si uite -ideea furata de la voi- o salata de vinete.
petra spune:
Mirela, nu ma contrazic cu nimeni, pe bune, eu fac vinetele la foc mai mic, dar gratarul incins bine inainte. asa imi ies mie bune si nici nu crapa dupa 2 minute pe gratar! Pe bune, o fi si vreo smecherie cu gratarul asta.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Llaura Si mai ales cand trebuie sa ajung la serviciu prefer sa am -10C decat sa am -5 - +5 cand de obicei pune de un freezing rain de ne dam cu totii pe gheata pe strada. |
Asa e la noi acum. Dar mai bine mai cald, cum a fost ieri - sa iesim afara fara jachete.
Mirela, cind imi vin idei cum e aia cu oul crud - acolo ramin.
Deci ziceti sa pun vinete?
CamiM spune:
Ramona pune negresit vinete.. si la toamna te trezesti cu noi toate in vizita..!!!
Ramona J spune:
Cea mai buna idee. Uite asa testam toate variantele de salata: cu frisca, ou crud si ce o mai fi.
La sfirsit o punem si de o musaca.
CamiM spune:
citat din mesajul lui Ramona J Cea mai buna idee. Uite asa testam toate variantele de salata: cu frisca, ou crud si ce o mai fi. La sfirsit o punem si de o musaca. Lume multa, oameni putini |
LOL!!!
CRISMIR spune:
citat din mesajul lui Ramona J Cea mai buna idee. Uite asa testam toate variantele de salata: cu frisca, ou crud si ce o mai fi. La sfirsit o punem si de o musaca. Lume multa, oameni putini |
...ce-mi place de voi!!!
PETRA,stiu ca nu te contrazici,era doar faniiiii...hihihih...
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
mi-a fost dor de voi si de retetele voastre, dar cand vad ca vorbiti de cozonaci si prajiturele, ma botosesc, fie-va mila de-o gravida celiaca, please :)
si noi ne-am intors din cruise si-am zis ca-i detoxific pe toti. am facut supa de rosii cu muuuulte legume pasate, orez cu creveti, parjoale, chili, cartofi prajiti cu ficatei de pui si ceapa si cam atat in 2 zile. bey, zici ca ne-a lovit foametea si copilu e singurul care tine la silueta.
la craciun vom face negresit sarmale, friptura si ma mai gandesc, nu am nici o idee bestiala.
editez: bine ca ati pomenit de salata de vinete, am sa fac si eu, am facut in vara la greu cand aveam legumele de pe camp, acum voi cumpara de la magazin, mai nasol e ca am zapada de juma de metru in curte, nu-s cum le coc la gratar...
bey si nu mai pomeniti de caltabosi, carnati afumati si alte de-alea. unde pana mea sa ma duc si eu la cumparaturi?
philip&andreea
petra spune:
Vinete coapte la foc iute sau incet, cu frisca sau cu ou crud, musaca sau salata, vinetele in sinea lor sunt niste plante foarte frumoase, cu floricele mov iar pe sub frunzele verde inchis stau
d-nele vinete! Cine poate sa-si planteze este dublu castigat: sunt si decorative si papa bun !!!
Mirela,