Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Si noi tot din cauza scarilor + copil mic am luat bungalow. Avem scari doar inspre basement, dar este o usa care se inchide bine acolo. Dar acum, daca privesc din pct. de vedere al alarmei, mi se pare mai buna o casa cu etaj: noaptea activezi alarma cu toti senzorii la parter si n-ai treaba.

Andy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andy, imi pare tare rau de intamplarea cu hotii. Si noua ne-au furat GPS-ul din masina, de pe driveway, GPS uitat in masina peste noapte. La noi se pare ca e o gasca de pustani care n-au ce face vara, se aduna la gargara intr-o intersectie apropiata (ii auzeam vara cum radeau zgomotos si vorbeau pana pe la 2-3 noaptea) si din cand i ncand verificau masinile de pe driveway sa vada daca sunt uitate deschise si cu lucruri inauntru. Mai ales cand armezi masina din telecomanda, se intampla sa o mai uiti deschisa (a mea de ex. se inchide/deschide de la acelasi buton, deci poti gresi usor sa o armezi si apoi dezarmezi). Nu am gasit masina fortata niciodata, au cotrobait prin ea doar pt ca am lasat-o noi descuiata. Si asta vara au fost raportate 3 spargeri si incercari de spargeri pe strada si imprejurimi. Se pare ca a fost aceeasi “echipa”. Din 3 incercari, 2 au fost spargeri care s-au lasat cu furturi (casele n-au avut alarma) si una a fost o tentativa esuata (casa nu avea sticker ca are alarma), dar in fapt avea alarma. Au fugit imediat cum a inceput alarma sa sune, nici n-au apucat sa intre-n casa. Deci alarma e o buna solutie sa te pazesti de hoti.
E asa frustrant sa te chinui sa iti cumperi una-alta si sa vina unul si sa te “scape” de ele in doar 15 minute.

Ana, asa-i, cel mai tare ma ingrijoreaza ca nu mananca. Si daca ai vedea, e piele si os de felul lui. Nu sarim de 12 kg fereasca sfantu’. A facut afte (daca le pot spune asa) si-n jurul guritei, in afara, si pe-alea le rupe cu unghiutele. Am citit ieri ca e buna crema cu zinc, asa ca am dat aseara cu ea si mama mi-a zis ca se prezinta mai bine azi - dar... la capitolul mancare aproape deloc.
De 2 seri nu-si ma ibea laptele seara. E activitate preferata pt el lapticul, uneori maraie de nerabdare si se fatzaie pe langa mine pana ajung sa i-l termin de preparat. Si acum nu-l bea deloc. Il tine strans la piept in brate, plange daca i-l iei din manute, insa nici nu bea din el. Si vorba lui Nelia nu se ma ida jos din bratele mele duap ce vin acasa. Dar azi noapte a fost mai bine cu somnul (s-a trezit doar odata si a adormit repede – dar poate fi si de la codeina ca da stare de somnolenta) si sper sa insemne o imbunatatire si in starea lui generala.

Denisa, i-as da eu codeina la 4h, dar nu am primit decat 6 dose si nu puteam sa le termin intr-o zi jumatate si apoi sa raman fara. Dr. mi-a spus ca la momentul controlului infectia parea ca inca n-a ajuns la punctul culminant, deci aveam inca de tras si am zis sa fiu cumpatata sa-i dau codeina doar cand e reala nevoie si-n rest tylenol.
Ma duc sa caut violet de gentiana la farmacie, dar macar sa-i pot da eu in gurita pt ca o tine inclestata rau si unele sunt mult in fundul guritei, pe ceru lgurii am vazut aseara spre omusor.

Ktrinel, daca prin mijeteuse intelegi slow cooker te anunt ca io am luat acum vreo 4-5 ani si am folosit-o odata. De atunci zace-n casa printr-un ungher de debara. Am cumparat si carte de bucate numai cu retete pt slow cooker. Tot ce folosesc di nea e vasul de ceramica (de-ala gros) care e bun pt mancarea pregatita la cuptorul clasic de aragaz (sarmale, varza calita, budinci etc.). A fost una di ncele mai proaste investitii facute de mine. Nu e pt mine. Sunt sigura ca sunt persoane care adora si li se potriveste ca stil de gatit. Eu insa l-am gasit inutil pt stilul nostru de viatza si organizare.

Citat:
ca acum e rindul meu sa intreb, ce e ala gadget...

Ia intreaba tu in Romania ce-i ala gadget si-ti raspunde tot poporu’. Am ramas traznita acum 1-2 ani cand au auzit la o emisiune romaneasca (parca de profil auto) cum o dadeau aia in sus si-n jos cu gageturi. Si ce masini suv (citit ca un cuvant, nu initialele SUV) meseriase se gasesc pe piatza romaneasca.
Gadget e un fel de “scula meseriasa” in traducere de cartier romaneasca, ceva tehnic de regula (un aparat in majoritatea cazurilor) si care e considerat modern la momentul respectiv. De ex. iPod-ul (telefonul mobil nu-l mai poti considera gadget) e un exemplu de gadget. Si cand cer iceva cuiva de ex. de pe la bucatarie (vreun isntrument din vreun sertar) si nu ma inimeresti sa-i spui pe nume poti spune simplu: give that... gadget that does this and that.

Hai mai Mqqm ca intrasem sa intreb de tine ca n-ai mai dat semne demult si ma gandeam ca te-ai afundat de tot in depresia de toamna. Ti-am simtit lipsa, sa stii, mai ales ca in ultimul timp, desi ai fost activa, ai fost de fapt mai mult pasiva la discutii, iar eu te vreau mai inflacarata ca ne dai si noua energie, eu asa te-am cunoscut pe forum.
E totul ok cu tine?

Simi, le zic afte pt ca stie oricine la ce ma refer cand explic cum sunt. Si alex mi-a facut o forma la fel de urata cum spui tu ca ai vazut la copilasul respectiv. I se inflamase gingia intr-un hal de aproape ii acoperise dintisorii – avea 2 ani si un pic (Adrian era mic si dormea in cosulet/car seat). Se vedea doar o treime din albul dintilor. Atunci insa el a primit antibiotic (si-acum fac legatura ca primul antibiotic primit nu a facut nici o diferenta in starea lui, din contra, a mers in continuare inflamarea pana a ajuns la un punct culminant si intr-o noapte am mers cu el la urgente, ii sangera buza cand a inceput sa planga, dare u am crezut ca sangele venea de la gingie, oricum era de mers la urgente cu el). Si a doua zi ne-au trimis la clinica de pediatrie si am primit un alt antibiotic. De atunci a inceput sa se retraga infectia, dar daca aia a fost de fapt prima lui infectie cu HSV atunci antibioticul a fost apa de ploaie si a fost doar o coincidenta ca s-a retras dupa administrare a celui de-al doile antibiotic. Dar alex nu facuse basicutele alea cu aspect de afte. Abia acum dup ace am citit mesajul tau fac legatura si ma intreb daca atunci nu cumva s-a infectat el prima data cu virusul si herpesul care i-a aparut sapt. trecuta sa fi fost manifestarea nr 2 – moment in care i-a transmis infectia si lui Adrian, iar la el s-a manifestat asa cu aspect de afte – dar si el are gingia iritata usor si imflata, insa nu cum a fost la alex.
Macar acum m-am calmat ca nu e nimic grav – a venit si rez de sange si nr de celule albe e ok, deci nu dovedeste o imunitate scazuta la el. Ce a facut Adrian acum pare sa fie manifestarea tipica la infectarea cu virusul. Diferenta e ca aelx mi-a mancat totusi in perioada asta de infectie, Adrian insa nu mananca mai nimic. Pompam lichide is noi cat putem sip e ici pe colo cate-o inghititura de mancare.

Podeanu, ma uit cu interes cand zici ceva de genunchi ca mi-e teama ca nici al meu sot nu scapa de operatie. De acum 3 ani a inceput sa aiba niste dureri tip artrita (vin si pleaca, uneori il tin 2-3 zile, alteori si cate 10 zile sau mai mult, uneori sunt mai domoale, alteori nu se poate deplasa decat ajutat de carje, asa-i durerea de mare). Se pare ca are un vechi injuri la genunchi (tendoane incalecate, intors ceva de genu lasta) care nu s-a vindecat correct la vremea respective si care acum a inceput sa-i dea de furca pt ca a redus miscarea la aproape zero si apare si factorul varsta. O sa mearga si el la un MRI, dar nu stim cand reuseste sa-i obtain dr. de familie programarea.

Miki, eu am de la vetch (primit cadou) pt alex asta: http://www.vtechkids.com/product.cfm?productID=530. Si ii place foarte mult. Il ajuta la indemanare (ca trebuie la anumite jocuri sa apese pe enter sis a mute de joystick in acelasi timp), iar jocurile sunt toate educative. Litere, numere, citit etc. Foarte interesante. Are si un ecran mic cu creion unde poate contura ceva si apare pe ercan, de ex. apare o litera pe ecran si ii arata cum trebuie sa msite creionul sa urmareasca conturul literei, miscarea pe care o descrie el pe ecranul mic, se vede la tv si daca nu contureaza bine nu se misca omuletul. Lui ale xi-a prins bine pt ca se descurca greu la desen, la tras linii, la reprodus litere, in general la orice necesita tinut creion in mana. Are si karaoche (cantecele gen ABCs, Row,row, row your boat, London Bridge etc. – nu stiu daca sunt po****re si la voi, avand in vedere ca-s engleza). Tot asa are casete care se pot schimba, noi i-am luat de curand o a doua caseta cu Buz Lightyear ca e innebunit dupa Buz). Oricum vezi ca au si modele mai noi aparute, dar care merg pe acelasi principiu. Dar, acum ma uit la varsta lui marc si as zice ca-i mic pt u nastfe lde joc. Recomandarea e pt minim 3 ani pt jocul asta. I-l poti lua ca nu e musai sa inceapa de acum sa-l foloseasca la maxim (mai alex ca noul concept de jucarii/jocuri acum e sa cuprinda o plaja cat mai mare de varsta), insa la ce repede se schimba acum conceptele si jucariile, e pacat ca el la 4 an icand il va folosi din plin sa aiba un model invechit). Cert e ca la inceput el va avea un mod ma iapsiv de jaoca, alex spre ex prefera san e dea noua san e jucam el doar privea si-i palcea. Stia ca nu poate sa coordoneze totul din butoane sa se intample cu mtrebuie pe ecran, asa ca ne puena pe noi si el se bucura de ceea ce vedea la tv. De vreo 4-5 luni il foloseste des si acum stie ce trebuei sa-i faca singur, nu ma ie nevoei de mien lanaga el. Vezi ca respectivele casete sunt pe grupe de varsta. Dar cea mai mica varsta e 3 ani. De-aia zic ca poate fi un pic peste nivelul lu iMarc, deocamdata.
Vrei sa-ti spun cu ce altceva am avut noi o experienta placuta? Cu desenele cu Dora si Diego. Alex nu s-a omorat dupa ele pan ape la 3 ani (in general cu desenele nu s-a omorat pana pe la 3 ani), insa acum, mai alex de cand a inceput si gradinitza in engleza, ii plac tare mult si repeta dupa ei la tv. Si ce ma bucur e ca si lui adrian ii face placere mare sa se uite la Dora/Diego si mi se pare ca il impulsioneaza sa mai pronunte cate ceva pe ici pe colo. Paote gasesti si tu Dora/Diego in franceza. Plus ca sunt genul de desene absolut educative, nimic aiurea prin ele. Unii copii le gasesc plictisitoare, dar cred ca dureaza un pic pana intra pe sub pielea lor. Cu asta micu’ ma ajuta ca eu reproduce tot ce e acolo la Dora, dar dramatizez si mai mult fiecare replica (asta e o tehnica sa motivezi copiii sa reproduca si ei). Si cand vine vupea aia si zice Oh, maaaan! E motiv de bucurie pt amandoi baietii mei. Si ale fel, Adrian face gesture pe care le vede acolo (la alte desene nu face asa).

Acum am citit de bucatarie. Sa stii ca eu l-as face fericit pe Adrian al me d aca i-as lua o bucatarie de-aia de fetite cu toate oalele, farfuriile si cestile alea. E innebunit, de fiecare data cand mergem la o fetita (si nu-i fetita sa nu aiba asa ceva) se jaoca cateva ore bune la bucatarioarele alea.
Hai ca vad ca si Denisa tot pe-asta ti l-a recomandat.

Denisa, si eu vreau leapster pt alex. Cam scump modelul nou (e aproape de 100$, ala vechi e mai ieftin, dar parca nu-mi face cu ochiul pe langa cel nou), dar ma gandeam ca e tare bun in masina la drumuri lungi (nu ca ar fi el nerabdator, el a fost mereu exemplar in masina (cu cateva perioade de exceptii). Dar ii dezvolta indemanarea ca e cam stangaci cateodata la de-astea. El pe calculator nu joaca jocuri (de fapt n-are deloc acces la calc., nu pt ca-l oprim noi, ci prin conjunctura ca e jos in basement si intram rar acolo cu ei).
Miki, io tot scriu pe masura ce citesc, acum vad ca la modelul care-l avem si noi te-ai orientat si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andra-eu nu vad mari diferente intre modelele de la leapster-conteaza si ce cartuse ii iei,parerea mea-mai stau si eu macar 1 sapt,oricum.Nici ai mei copiii nu au acces la calculator si incerc sa ii amin cat pot,le ajunge muzica si Tv-si asta s-a redus din cauza ca merg 9h la gradi.Sanatate multa, o sa fie bine.
Miki- are dreptate try cu Dora si Diego- Alex al meu,care pina acum 2 luni nu se uita deloc la tc-din cauza monitoarelor din masina,acum e innebunit-plinge cand il dau jos din masina desi ii zic ca dureaza 2 min pina ajunge in casa si se poate uita din nou- si are 1,5 ani, pe cand fii-mea a fost interesata de desene de la 1 an-dar cele cu dora/diego si barney mi se par ok si sunt si muzicale.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Try, eu am facut MRi in 2 zile. Sunt clinici specializate si oricum il platesti , e vreo 600$ dar acoperit de asigurare (daca ai recomandare de la medic). sau poate ca in Ontario nu se plateste?

Ktrinel, iphone -ul este noul model de telefon mobil cu care te poti loga la internet.Lui Edi i-am luat de ziua lui un Ipod, care e identic cu cel descris cu exceptia ca nu il poti folosi ca telefon. dar are internet wireless si de ex in casa el se logeaza la net. (nu cred insa ca te poti loga tu in autobuz). Personal insa am incercat sa citesc odata de pe DC, si fiind pagina atit de mica mi-a fost imposibil sa inteleg ce se scrie.

oana, la prima intilnire iti fac cinste. Mi-am rezolvat juma de problema cu receiverele de HD datorita pontului tau cu scrisul la Bell.

Ana, de abia azi mi-am decorat casa de Craciun, mai putin pomul (saptamina viitoare)asa ca ii voi face o poza poate diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

try, , tot albastru, parca mai deschis. M-am pus pe niste vitamine, b-uri si fish oil, sa vedem. In plus e gata cu telecomutingu' la job dupa vreo 4 ani (intr-un fel thanks god, ca banuiesc si aia de cauza majora). Ca sa continuie sa-mi fie ciuda ca m-am mutat, pe langa ca vorbiti voi de bungalows pe care io le iubesc mai ales daca-s pe loturi mari, locatia unde merg e la 1 km de fosta casa. Asa cevaaa...

Deci diseara e mosul, nah, in cazul asta ma rezum la bote artistice si ciucalata in forme de mosi. Desi am fost ieri la PTI la d-soara si mi-am umflat pipota, macar ea n-ar merita bota.

Eu am luat speeding ticket, si nu mi-a zis nimic politzul de puncte. La primii 15 km peste nu se da decat amenda, eu am avut 16 si habar n-am daca mi-a dat au ba. Ca daca nu am puncte, platesc, ca-i putin si move on. Daca-s puncte ma duc in court. Mi-e ciuda ca eu stau in cei 15 km peste cu religiozitate, da' uite ce-ti face road-rage.
O sa merg sa contest, poate aflu acolo.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna seara la toata lumea, are cineve un site cu intrebari tip pentru interviuri ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Try, Denisam pai Marc e avansat la capitolul desene. Pe la 9-10 luni era mort dupa teletubies( radea cu lacrimi cand aparea soarele), pe la 14 luni Barney( asta a fost dragoste mare), cu Dora si Diego de pe la 18 luni. Ii place mult Disney clasic. Daca e un film care nu l-a mai vazut atunci poate sta si 50 de minute cuminte langa tv. Chip si Dale si Pluto e mort dupa ele. I-a placut si Babe. Dar preferatul lui ramane George , o maimuta, desen care exista doar in engleza. De fapt cum eu descarc multe de pe net am multe desene in engleza si asa e expus si la engleza involuntar. De fapt ii place orice are legatura cu animalele.
Ce e bine la Diego si Dora e ca sunt interactive. Marc a inceput sa raspunda la intrebari. Daca Diego intreba daca sunetul asta e facut de un animal X el spune Da, Nu!!!!!
Eu ma plang ca nu vorbeste. Insa stie sa faca ca toate animaleleSi deosebeste rechin de balena de exemplu. Daca gresesc ma corecteaza.
Spre dezamagirea sotului nu-i place Thomas. El a incercat saracul cu trenulete s-i cumpere dar Marc nu e interesat.
De luat o sa i-l iau . Sa vedem cand o sa se joace acum. Sau ma joc cu eu cu jocul si el o sa imi dea indicatii Apropo, Try, Marc e cu 3 luni mai mare decat Adrian. Mai are fix 6 luni pana la 3 ani.
try speram sa fie mai bine . Dar vad ca iar va chinuiti. Eu nu ma mai plang. Ca Marc acum sperie gradinita de cat manaca acolo. Ai avut dreptate a pus repede pe el ce pierduse. Sper sa fie asa si la tine. El manaca la gradinita aia unde il duci la timp partial? Pentru ca Marc manaca atunci cand ii vede pe altii mancand.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

mqqm vad ca si tu te-ai mutat in tarile calde!!!!! Vezi ca acolo sunt rechini!!!!

Cand ma refeream la faptul ca multa lume citeste, ma refeream doar in contextul celor pvestite de Podeanu. Ca logic ca nu toata lumea are chef sa scrie.....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Buna seara la toata lumea, are cineve un site cu intrebari tip pentru interviuri ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

incearca aici, nu am altceva mai bun:
http://www.emploiquebec.net/Guide/fr/e5.htm

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi
Try - multa sanatate lui Adrian - imi pare tare rau ca va chinuitzi asa... Eu, pt ca nu mananca tzi-as sugera sa-i faci creme subtziri de fructe (nu numai sucul - dar si pulpa) - ca un fel de nectar, cu miere si sa incerci sa-i dai... Sunt mai hranitoare decat sucul si trec usor prin guritza, fara sa "chinuie" gingiiile... Multa sanatate si sa recupereze cat mai repede.
Eu nu i-am luat lui Gabisor "jucarii" electronice de tip LeapFrog sau Vtech pt ca aici toate sunt in sue. M-am gandit sa comand pe Amazon UK... da' deocamdata ma mai gandesc. Cand am fost la Coventry aveau ei cate ceva in magazine da' nu stiu de ce nu m-am simtzit deloc atrasa...
Oana - dragutza gluma... singurul lucru care imi lasa un gust amar este ca din pacate NU e vorba de copii la gradi... ci de niste imbecili de adultzi (cu un bully arogant in frunte care-si zice PM) care-s platitzi cu bani grei de catre alegatori ca sa se certe ca la usa cortului si sa **** timpul de pomana... Chestia e ca au fost "alesi" sa MUNCEASCA... in beneficiul Canadei si canadienilor... nu sa se balacareasca in noroi si acum iau o pauza ca or fii surmenatzi de atata munca! Si economia Canadei o ia binisor la vale - da' lor ce le pasa ca sed in casi faine si le intra bani frumosi in cont... Ei NU raman pe drumuri ca atatea zeci si sute de mii de oameni. Imi e sila!
Apropo ca acum cateva zile parca postai un link cu situatzia sist medical in Qc... si noi pe aici ne "laudam": http://www.thelocal.se/16134/20081204/
Ana - eu zic ca economia Canadei a mers bine in prima parte a "domniei" lui Harper pt ca economia intregii lumi mergea cata-cat bine. Sa nu uitam ca TSX-ul ajunsese la 14.000 de puncte in vara lui 2006... Iar "brilianul" de Harper, in ultima zii de nov 2006, i-a dat mana libera lui Flaherty, si incalcand promisiunea electorala de a nu se atinge de "income trust"-uri http://www.cbc.ca/money/story/2006/10/31/flaherty.html
si uite aici ce s-a obtzinut:
http://network.nationalpost.com/np/blogs/francis/archive/2007/12/09/carney-flaherty-harper-sell-out-canada-deloitte.aspx
De-atunci TSX-ul nu si-a mai revenit niciodata... Iar ieri s-a inchis la 8.117... deci cu aproape 6000 de puncte mai putzin decat in vara lui 2006... Deci unde sunt deosebitele performantze ale politicii economice ale lui Harper? Unde e genialitatea lui? Unde e planul lui de "salvare" a economiei Canadei? Niciunde! Pt ca nu exista!
Harper NU a dovedit prin absolut nici o reforma economica ca e "sclipitor"... ba din contra, cu "furtuna politica" pe care a provocat-o acum vreo sapt a dovedit ca e complet incapabil sa gereze un guvern minoritar in vremuri cu-adevarat grele. Iar in plina campanie electorala (cu vreo 2 luni in urma) nega pur-si-simplu ca ar exista vreo criza economica!
http://www.financialpost.com/news/story.html?id=1035834
http://business.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20081205.wjobs1205/BNStory/Business/home
Nu ma vreau sa lungesc discutzia ca eu si-asa nu pot face nimic decat sa ma infuri degeaba... Harper merita din plin sa-si piarda job-ul de PM (din pacate chiar daca si l-ar fii pierdut - tot nu era somer - ca devenea seful opozitzei... si citeam intr-un art - ca unul dintre cei apropiatzi lui ar fii spus ca Harper a declarat ca daca ar ajunge seful opozitziei ar face tot posibilul sa impiedice guvernul de coalitzie sa lucreze ... asta da gandire "patriotica" - dovedeste odata in plus ca numai la binele Canadei nu-i sta capul...)
In fine - are dreptate Mihaela cand spune ca nici "cei trei muschetari" nu inspira incredere... chiar deloc...
Dragaica - daca doresti eu am doc si cartzi in format electronic (in engl) cu pregatire pt interviuri. Trimite-mi PM sau scrie-mi pe e-mail.
Dana (Podeanu) - multa bafta la operatzie - nu fii superstitzioasa ca va fii bine! Noi pe 13 dec avem sarbatoarea Sf Lucia: http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Lucy%27s_Day Multa sanatate itzi doresc
Am zbughi sa mai dorm un picutz ca minteni dara tre' sa ma scol sa trec la treaba! Vine mama deseara (de-abia stept) si vreau s-o astept cu casa "luna si bec" si cu mancarica calda... baremi prima impresie sa fie pozitiva ca dupa-aceea tot "greul" gospodariei o sa fie transferat pe umerii ei iar eu ma voi concentra numai la invatzat Asa-i ca v-am spus ca am schimbat gradi si din ianuarie Gabisor merge la o gradi cu profil Montessori? Sa speram ca0i va place si ca va fii bine.
No - va tzuck si weekend fain va doresc!

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=cw5NmXkXjlY enjoy

Mergi la inceput