Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Un site la fel ca Facebook. Pe care oamenii isi dau tot felul de date personale. Sperand sa intre in niste retele de prieteni. Fetelor care aveti adolescenti incercati sa le explicati sa fie atenti ci site-urile astea «sociale». Am avut un curs despre securitatea informatiei si m-am ingrozit. M-a convins sa nu-mi fac cont pe asa ceva. Dar totusi pe forum scriu, am poze la semnatura.... Cred ca nu am inca prea mult de pierdut....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Try,

acum citind din urma vad ca Adrian e bolnav, sanatate multa, imi pare rau! si Tudor a facut aftele respective in urma cu trei ani, era plin in gura, imi amintesc ca-l dureau rau, n-a mincat nimic vreo saptamina si avea un miros rau in gura din cauza lor; ii dadeam-ca analgezic cu un spray de la Forever Living pe baza de aloe vera, care e foarte bun pentru arsuri, rani, etc-eu aduc de fiecare data unul din Romania cind mergem, nu-mi lipseste din casa;

Apropo de sezatoare/forumuri si birfa, acum ceva vreme era aici la sezatoare o discutie despre Banana Republic si hainele de acolo, si simultan pe qc.ro(unde nu scriu niciodata dar mai arunc cite un ochi acolo-am mai postat anunturi pe foruml respectiv- asa am vindut prima casa) un fost vecin de la vestitele blocuri de romani pe Ward intreba acolo unde e magazinul respectiv, ca a citit nevasta-sa aici si il bate la cap; care nevasta binenteles ca n-a scris niciodata la sezatoare, dar este la curent cu tot ce se scrie aici; asa ca nu ma surprinde nimic;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

of, se inmultesc vestile proaste.o sa ajungem sa vorbim codat.

mikiion, la cat turnover , de personal evident, are FutureShop ..nici nu m-as mira sa fie dintre angajati..sau fosti angajati..ca doar au acces la date.
azi citeam ca s-au sesizat despre usurinta cu care pot fi obtinute informatii din actele depuse pt obtinerea pasaportului de exemplu...cum stau dosarele cu copiile actelor ..te miri pe unde ...dar nu ma mai mira nimic.

Podeanu, tinem pumnii pt operatie..nu fii superstitioasa.

Andy, te invidiez ca nu ai etaj..urmatoarea casa, sigur nu o mai iau cu etaj..decat daca o fi vreun palat si vine cu servitori . Ai grija de tine acum, e cel mai important acum.
In afara de nervi si reparatii , eu le spun de pe acum hotilor ca nu au cu ce sa ma pagubeasca....un laptop cu taste scoase de copil si un televizor nu merita efortul...aur n-am , bani cash ..ce-s aia ??...na, ca am dat tot din casa

asa e, e adevarat, te miri de pe unde afli de persoane care ne citesc, dar nu scriu si apoi fac trafic de informatie.

Ana, pana la urma s-a mai inmuiat Tudor cu plecarea ?

cine gatea cu mijoteuse / crockpot ? puteti sa mai dati detalii si , mai ales, impresii ?.

LA MULTI ANI Yasmine!!

Mergi la inceput

Nelia, am inteles acum...ne dam si noi cu parerea ..mai ales la cafeaua de dimineata .

Io ar trebui sa gasesc un gadget din asta modern, ca in jumatatea aia de ora cat merg dimineata cu autobuzul sa pot sta pe forum ...si in jumatatea de ora de dupa amiaza, la intoarcere, sa mai si raspund.cine imi da o idee ?..ieftina...evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ktrinel, eu mi-am luat, dar am pastrat doar oala de ceramica sau din ce era si capacul, fac sarmale la cuptor in ea si ghiveciul... si aia de tabla am aruncat-o. Nu-mi place cum gateste, nici nu era una de calitate, dar mie mi se pare ca mincarea facuta in ea nu are gust. Mi-a placut de tine, asa, sa stie bine profesionistu' ca la noi chiar nu gaseste nimic, de copii sa nu se lege ca sotul da bine cu sabia... iar pe mine trebuie sa fie nebun sa ma fure...

Hai, ca m-am informat si eu despre ziua de astazi, pe moment Harper sta bine... ma bucur doar ca s-a stabilizat situatia.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca acum e rindul meu sa intreb, ce e ala gadget...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Na, ca tocmai vroiam sa va pun poza cu semineul, acum trebuie sa veniti personal sa-l vedeti.

In alta ordine de idei m-au sunat ptr operatie la chist...sunt programata pe 13 februarie. Mi-am notat, mi s-au inmuiat genunchii si m-am uitat pe calendar. E intr-o vineri, si 13... cred ca nu a vrut nimeni atunci, asta e , eu nu am ce alege.

Sanatate copilasilor bolnavi.

Jasmine La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de fratior si parinti.

Born to shop, forced to work.

Dana, o poza mica, asa doar cu semineul aranjat de Craciun, poate tot arunci; sa stii ca eu am noroc vinerea, martea is alea trei ceasuri rele (care se mai prelungesc si pe miercuri sau joi )

Yasmine, LA MULTI ANI!!!! sanatate si bucurii!!!!

Ktrinel vezi sa nu se inmoaie, de cite ori e vreo reclama la TV cu spectacole in perioada cind vom fi plecati il apuca bocetele ca el nu le poate vedea si-si risipeste vacanta in Romania.
duminica mergem si noi la Mosu' si apoi la Madagascar 2 si barbatu'meu ma obliga sa particip, o sa urc pe pereti un ceas-doua la film de desene:-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Hai, ca acum e rindul meu sa intreb, ce e ala gadget...

...e o ..chestie . adica un gadget ..adica o chestie gen ...sa mor daca stiu cum sa explic ...ma duc la wiki

Mergi la inceput

Nelia, eu nu stiu sa-ti explic ce-i ala gadget da lui Ktrinel ii recomand un walkman cu casete citite- mie-mi placea mult cind umblam cu transport public sa ascult carti citite-sunt pe casete la biblioteci;

Mergi la inceput

hai ca am gasit o definitie.

cica:On nomme gadget un objet souvent ingénieux, mais presque toujours inutile sur le long terme.....te-am lamurit ?

Sar'na Ana, da io vreau sa stau pe forum...casti am un urechi , cafeaua in mana ...tacam complet

Mergi la inceput