Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani pentru ptintesa, khristin, cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Este intradevar tare delicata cu bluzita aia alba de party girl si parul cret frumos. Iar de flacau ce sa zic, este un dulce, pare asa de mare si parca intelege tot, nu cum sunt unii bebei la 2 luni.

Miki as mai pune eu poze dar stau extrem de rau cu timpul, iar adevarul este ca noi avem o problema cu facutul pozelor: alex nu ne lasa sa le facem, ca vrea el sa faca. Iar sotul a zis sa nu mai puna mana pe el, ca ultima data a trebuit sa il curete foarte bine ca il si bagase in gura, bagase si degetul in obiectiv (si nu este chiar ieftin aparatul). Stiti voi, unele lucruri chiar nu se dau copiilor, iar Alex exact pe alea le vrea. I-am luat si de jucarie, dar degeaba, tot ce folosim noi vrea. Acum i-am luat de Craciun o camera video pt copii mai mari, dar lui o sa ii placa. Face si poze si filmulete, este la Canadian Tire in special, 39$ parca. Este relativ micuta, dar nu pare jucarie ca cele pentur varsta lui Alex, asa ca lui o sa ii placa.

Ninge mult, asa frumos este, sper sa nu se alunece foarte tare, ca si asa dimineata toata lumea mergea cu 20 km/ora , chiar daca nu as fi fost o problema cu alunecatul.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Khristin, am vazut pozele cu domnisoara ta! Ce mare a crescut! Si imi place parul ei cirliontat! La multi ani si sa va traiasca! Iar cel mic e un scump, si ce bine l-ai prins, zici ca face cine stie ce sport de autoaparare. Sa va traiasca amindoi si sa fie sanatosi!

Monicutza, multumesc, nu e rea ideea, ma mai gindesc. Eu am spus ca la Dawson sa fac sarmalute chiar, ca voi avea timp, la Agata trebuie sa scap cu ceva mai usor, ca e chiar a doua zi dupa examen si nu ma vad gatind nici inainte, nici dupa...

Mikiion, ma crezi ca eu nu am vazut inca Biodomul? Si nici Tudora. Agata a fost de multe ori, si Octav la fel. Dar eu imi doresc sa ajung tocmai pentru acele animalute, asa mi-ar placea sa ajung inainte de Craciun si sa-i iau Tudorei, ii plac de nu mai pot si din astea de calitate si mai maricele are doar doua seturi, restul sint din alea mici si mai putin calitative. Dar ea se joaca oricum cu toate si tot timpul.

Gata, scurt astazi, ca ma duc la citit... Si si-a uitat si Agata caietul de pian acasa, oare sa o salvez, sa ma duc sa i-l duc? E a doua oara cind si-l uita, dar prima data i l-am dus ca nu am vrut sa fie atentionata pentru neatentie... dar acum parca as lasa-o, desi ma doare inima, toata dimineata m-am gindit la ea, cum isi aduce aminte ca nu l-a luat si cum va sta cu inima strinsa pina la 3, sa astepte mustrarea profesoarei... Cred ca ma voi duce sa i-l duc.

Ah, si mai spuneati de fratii mai mari care le spun celor mici ce sa faca... Si la noi Agata si chiar si Tudora se intreceau in a da sfaturi la cei mici, cind ei, mai mari nu fac la rindul lor. Dar am taiat dreptul asta, pentru ca acele sfaturi erau de fapt ca niste ordine si nu-mi placea tonul folosit de cel mare cu cel mic. Asa ca, in casa la noi, numai mami sau tati (daca isi controleaza tonul) au voie sa faca observatie din acest punct de vedere. Nu spun nimic daca simt la cel mare un ton care da de inteles ca vrea sa-l ajute cu adevarat pe cel mic sa inteleaga un lucru, dar cum asta se intimpla mai rar (e asa o putere care ti-o da faptul ca poti sa-i spui unuia mai mic ce nu e bine sa faca... si asta se simte in ton) si in general tonul spune nu face asa, uita-te la mine ce tare sint, asa se face!, am scos de tot dreptul asta si cei mari nu au voie sa faca nici un fel de observatie celor mici. Da'... la noi is si multi si mici si mari!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Uite ca asta cred ca voi face: sarmalute in foi de vita, cu mamaliguta si cu smintina alaturi pentru Dawson (dar cu carne de vitel si cu legume, asa cum le fac pentru fete, adica mai dietice) si salam de biscuiti pentru Agata, ca se face repede, numai sa apuc sa iau ingredientele la timp. Multumesc pentru idei!

Monicutza, suna bine ce i-ai luat lui Alex cadou, oare ar merge si pentru Agata, ca la noi ea e pasionata de fotografiat/filmat... sau e prea simpla pentru 7-8 ani? As scapa ieftin, zici ca e reducere... cind, saptamina asta? Si e musai sa le iau pijamale, cel putin Agatei i-au ramas toate mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Nelia uite aici www.canadiantire.ca/browse/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524443308420&FOLDER%3C%3Efolder_id=1408474396672077&bmUID=1228841589417" target="_blank">camera video

Se numeste Discovery Kids, pentru 6 ani + si cred ca este ok pana la 8-10 ani, cand deja vin pretentiile si la calitate. Si este 50% reducere si este rosie si arata ca cea a adultilor asa ca eu zic sa go for it, mie intotdeauna mi-au placut cadourile scumpe dar ieftine (adica cu reducere mare). Si du-i fetei caietul ala, iti dai seama cat se framanta acum... salveaz-o

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helloo si de la noi,
Khristin-superbe pozele- dar de flacau sunt tare indragostita- s-a schimbat in 2 sapt de cand nu l-am vazut si e tare scump,seamana cu tine mult mai mult,parca doar gura e a lui tati-e scump foc,sper sa il revad curand.
Cand merge Yasmine la Disney?Zi-mi cum facem sa itzi dau sticlutele de vit. D?
Miki-bine ca e ok MArc la gradi,lasa ca pina vin restul el se obisnuieste si va fi bine.
Try-cred ca l-a ajuta si VG si am bucur ca e bine.Zi-mi cu ce te pot ajuta, legat de ce mi-ai scris.
Si aici inca ninge,dar nu e asa de nasol,cel putin 407 pe care circul eu
Eu abia astept ziua de simbaat sa o vad pe Tina Turner.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nelia, buna ideea cu sarmalele.
Si noi ducem in fiecare an de petrecerea de Craciun la scoala la Victor, dar in varza acra, ca mai mult parintii mananca decat copii

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

LA MULTI ANI SARBATORITLOR DE SF NICOLAE!!

noua mosu' ne-a adus o infectie urinara .saracuta, era tare rau vineri, avea 39 non-stop. era bleaga. suntem pe antibiotic si deja e muult mai bine. de fapt , e chiar in forma .

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

of saracuta! un pupic pt bolnavioara. ma bucur ca e mai bine.

Mergi la inceput

Ktrinel, cum mai e Julia? Stii ce e bine sa faci dupa infectia urinara? Inca un control la urina sa afli sigur daca a scapat. Sanatate!

Monicutza, multumesc mult. Am vazut-o, arata bine de tot. Pina cind e reducerea? Am verificat si o au in stoc la magazinul de la metroul Atwater. Poate o iau astazi, ca m-am hotarit, ma duc sa-i duc caietul de pian.

Cge, eu le fac mai repede si mai usor in foi de vita, plus ca le am la indemina, le luam din Marché Atwater, am gasit la borcan si sint din alea tinere si care nu trebuie sa le fierbi mult. La varza ajung mai greu, nu fac in foi de varza decit de sarbatori. In rest numai in vita fac si destul de des, pentru ca nu le fa in mod traditional, ci pun orez, carne, legume (o pasta de legume crude), nu calesc ceapa decit un pic de tot, pun verdeata multa si le maninca cu iaurt mult... si asa impusc mai multi iepuri dintr-o lovitura, mai ales pentru Tudora, care inghite mai greu... dar astea ii plac, maninca si cite 5 la o masa. Asa ca, fac sarmale cam o data la doua saptamini, cum fac supa cu galuste sau ciorba de perisoare o data pe saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi facem destul de des sarmale, mancam toti 3, Anca nu.

http://www2.csmb.qc.ca/guy-drummond/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=16

Incep inscrierile la scoala unde e Victor daca sunteti interesati ptr. 2009.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

andy,nastere usoara.
cum aflam si noi daca si cand ai nascut?

try,recunosc ca de cele mai multe ori citesc pe diagonala
nu conteaza a cui a fost ideea cu cosuletul pt cancelarie,cert este ca mie mi-a placut mult(ideea) si cred ca anul asta chiar asta am sa fac.

nelia,in afara de sarmale,ciorba de perisoare si de galuste ce gatesti? help ca-s disperata!nu stiu cum este la voi dar la mine este un stres mare masa de seara.Colegul nu mananca semipreparate,el prefera mancarea gatita,cu calorii si colesterol la greu...
Pe el nu-l duc cu crochete sau pizza sau salate.
Voi ce mancati,ce gatiti pt masa de seara?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput