Sezatoarea canadiana (118)
Raspunsuri - Pagina 15
Ktrinel spune:
almo, La Multi Ani pt Nicole de SF Nicolae! Ati sarbatorit-o ?
ana, si ce cuprinde exact sistemul de alarma la acel pret 6 poti sa detaliezi un pic daca ai timp ?
mai fetelor, pe bune, trebuie date cadouri la toti profesorii ??...si ce fac profesorii cu tone de ciocolata, biscuiti si alte figurine ? nu se poate lua ceva din parte clasei, sau ma rog, mai organizat ?
Denisam spune:
Am uitat sa zic ca si fii-miu,desi i-au spart azi noapte maselele de sus,sper sa scapam intr-o sapt si de cele de jos(plus ca inca ii mai curge nasul sie asa de 2 sapt), maninca f. bine, dar nu sta deloc- f. bine ins.de ex. 2 banane cu 2 biscuitzi.
Katrinelu'- eu am luat la toate educatoarele din gradi,cred ca is 9 si cu profele de muzica si franceza- o cutie mare de donuts de la TimH si 10 cafele si au fost incintate-o sa ii mai iau directoarei adj. o floare sau ceva pe 18,cand au concertul ca e ziua ei si e marcata in calendar-dar asta pt ca e o dragutza, are si o fetita maia care e slabiciunea mea-deci nu cred c atreb individual,eu una nu as face asa ceva.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
pitilache spune:
Ca tot vorbeati de gadget-uri. Uitati aici un top 10 al celor care nu-si merita renumele.
nelia spune:
Pitilache, ultimul mi-ar placea mie, adica Apple MacBook Air. Eu sint fan Mac, l-as scoate din categoria mai sus amintita si l-as numi oricum, numai sa-l am. Desi, cred ca inteleg de ce nu se merita, dar tot mi-ar placea...
Cge, eu tot nu inteleg... stiam de Strumfi, dar tot nu am inteles: sint papusele, sint dulciuri, sint desene... Ca mi-ar placea si mie o asemena idee de cadou (mai ales ca noi le zicem si asa)... deci si de unde ai cumparat.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
monicutza_bb spune:
pentru cine vrea subscriptie la revista Glamour in engleza (eu sunt innebunita dupa reviste, macar atat sa fac daca shopping mai putin) pt 7.5$ pe un an sau 15$ pt doua persoane
.........................................
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
ignorati ultimul mesaj, spre dezamagirea mea oferta este valabila doar pt US. Pt Canada sunt alte preturi, mult mai mari (adica la fel ca la chiosc).
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Podeanu spune:
io recunosc ca nu stiam cine e pink martini dar am deschis melodia pusa de doloress si asa imi vine sa-mi iau cimpii. tare sentimentala melodie iar imaginile alea cu plaje si oceane ma fac sa uit de ce frig e afara.Merci
try, MRI nici nu poti sa-l faci de capul tau, iti trebuie musai trimitere de la doctor. Se plateste poate si ptr ca magaoaia aia de masinarie o fi costat mult. Aici in Quebec se plateste de oricine si daca ai asigurare se ramburseaza partial.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicutza_bb brrr... neata sezatoare Sotul vroia sa imi ia cadou de Craciun un epilator si m-a intrebat ce mi-ar place. Si cand i-am insirat eu toate criteriile (cap pivotant, atenuator de durere, fara fir, sa functioneze ud/uscat, sa rada, cap pt zone sensibile, pt sprancene)... a zis ca trebuie sa castige la loto neaparat. Singurul care corespundea costa $159.99 si nu vreau sa dea atat pe el, mi se pare prea mult. Voi de care aveti? Va pupacesc pe toate Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006) Pozici Aylin Pozici Alexutu "Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer |
Monicutza, merci dar e operatie de o zi si ma duce/aduce sotul. (negresit va sta apoi si dupa fundul meu ca a doua zi e Valentine day ,nu?)
Eu am un aparat de epilat Silkepil de vreo 8 ani. Inca merge super, am dat vreo 50 $ pe el, dar nu face cam tot ce-ti doresti tu. Chiar asa , exista ceea ce vrei?
Eu zic ca merita efortul chiar si ptr 159$ daca te folosesti de el multi ani de zile. Eu ma rog sa se strice al meu sa-mi pot cumpara altul
simi spune:
Fetelor, eu sint mare fan Pink Martini. Melodia mea preferata e "Lily" (despre o pisica) si "Tayatan" ( e o melodie in limba japoneza, primele doua versuri suna asa: "iubitule, in miinile tale devin o vioara...") Asta nu stiu daca-i pe youtube.
Ange stiu eu o reteta e biscuiti mergi sicumperi un rulou de pasta de biscuiti Pillsbury (cu motiv de Craciun), ii tai frumos pe-o placa de cuisson, la cuptor si..hop, gata biscuitii!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Simi, imi place reteta ta de biscuiti !
Ktrinel, Ange: eu am avut de platit numai abonamentul pentru conectare la firma cu alarma, pentru ca instalatia (ADT) exista deja de la fostul proprietar, si au spus c-o pot folosi- vin saptamina asta sa ne conecteze; nu pot da detalii prea mari sa nu dau idei vreunui cititor conpatriot (oricum am lasat un vecin ce va trece zilnic sa vada de casa+ sa dea zapada la o parte- e student si vrea sa faca un ban), dar sunt senzori de miscare sus si jos plus la usi si ferestre;
Oricum m-am enervat saptamina trecuta rau pe cei de la ADT, iar Protectron au fost neseriosi; celui de la tine i-am lasat azi mesaj, Ange, dar nu ne-a sunat, asa ca merg cu cei de la Moni.
http://www.floriinro.ro/