Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dragaica, "La Multi Ani" (chiar daca cu intarziere), sa ti se implineasca toate visele.
Ma bucur ca ai avut o aniversare frumoasa.

Nicoleta, si tie "La Multi Ani" si sanatate lui Mihnea.

La noi e ptr prima data cand Victor nu isi doreste "tampeta", maine are zi pedagogica, si va merge cu serviciul de garde la film si apoi au "atelier de cuisine", fac biscuiti de Craciun si ciocolata calda.

Si la noi a venit Mos Nicolae, si chiar Pere Noel la patinoar.
Copiii au fost fericiti, Mos Nicolae le-a umplut cizmele de Strumfi.

Ancutei i-au dat lacrimile de bucurie cand a vazut ca Pere Noel i-a dat cadou (adus de noi de acasa).

In rest, da' se anunta mare frig.

Simi, poate venim si noi la spectacol la biserica sambata.
Ai vreun link?

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
oana, merci de site dar nu vad unde ma pot inregistra ptr alerte.HELP

cine vrea sa vada semineul sa-mi trimita adresa de email

Born to shop, forced to work.

Dana, Pe pagina de intrare, in partea dreapta, sub poza unui vapor ai un buton portocaliu pe care scrie "Allez-y". Daca apesi pe el, ai citeva etape ca sa te inscrii...

Simi, noi vrem sa plecam probabil la sfirstul lui iunie si tot o luna . Deja am inceput sa pregatesc terenul cu sefa mea

Mare eveniment, la party-ul de Craciun de aseara am dansat (nu ni s-a mai intimplat asa ceva de citva ani )! Este adevarat ca au avut muzica "de pe vremea noastra", asa ca ne-am simtit bine.

Am uitat sa va spun, pe 14 dec la ora 13h00 la biserica Sf.Nicolae (de pe Atwater), este concert de colinde. Noi mergem aproape sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Hai sa va distrati cu nebunul de Marc. Cu sonor pentru ca are un ras molipsitor.
Daca viata ar fi asa de distractiva mereu, ce simpu ar fi......

http://good-times.webshots.com/video/3011748720055784347FIHOgq

Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

'neata doamnelor

dragaica,primeste si din partea mea o floricica cu un gand bun si un sincer la multi ani!

nelia,nu am nici o reteta de biscuiti.nu am facut niciodata.era doar o idee.Daca ma hotarasc sa fac si gasesc vreo reteta usoara am sa dau de veste.

in legatura cu sisteul de securitate va pun aici nr de tf.pt ca nu vad de ce ar fi reclama si daca o fi mi-o iau si gata
514-990-7290.Compania se numeste "Robotec",patronul este italian si-l cheama Dominique.Spuneti ca sunteti interesate,bla,bla,bla ,ca aveti nr. de la o romanca din Laval care are gradinita(nu stiu daca-si aduce el aminte dar,ma rog).

bebitzu,nu dai mai nimic de baut?ne tzii asa pe uscat?
sanatate lui Mihnea!

cge,ce sunt aia "strumfi"?

sa aveti o sapt. usoara.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea columbiana de la mine

Ktrinel-sanatate Juliei,sper ca e mai bine!

La multi ani! celor care au sarbatorit de Sf.Nicolae (scuze pt intarziere si un LMA mare pentru Nicoleta )

Dragaica
-La multi ani! si un bebe la anul pe vremea asta!

Lorelaim- succes la suedeza !
Sanatate tuturor-revin ca au aparut nist eurgente!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dragaica: La multi ani cu multa sanatate! Si sa ti se implineasca cele mai arzatoare dorinte!

Ange: Multumesc pt. nr. de tel. Am vb. deja cu Alarmforce si vin saptamana asta sa ne instaleze alarma. Am notat si nr. de tel. pus de tine, just in case.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Uf, ce frig e azi! Si trebuie sa ies din casa...brrrr....astept sa se incalzeasca la -14, cum au promis, si apoi plec.

Andy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Noi sintem acasa astazi, Agata are zi pedagogica si nu am dus-o nici pe Tudora, ca am vazut cite grade se anuntau pentru astazi si am zis ca e mai bine asa. Fetele se joaca de-a spioancele prin casa... Au ajuns walkie tolkie ca zapada, la inceput, vai ce ma bucur ca le-a placut cadoul... si acum nu stiu cum sa scap de ele, numai asta fac toata ziua. Dar asa le-am mai apropiat si eu, se joaca impreuna!

Nici eu nu stiu cu cine sa votez... Dar ma bucur ca nu avem curs astazi, ca ne-ar mai fi predat o tona de materie, ar fi fost ultimul inainte de examen. Daca era votare si miine...

Am citit ca fetitele lui Ktrinel si Ica sint bolnavioare, sanatate multa la amindoua.

Simi, i-am spus sotului de spectacole si mi-a spus ca el oricum vrea sa ia la unul sau chiar la doua, sa mergem si noi impreuna (mai avem doua pina atunci unde vom merge impreuna, la restul la care am bilete voi merge singura). Asa ca, il voi lasa pe el sa hotarasca, dar daca mai ai si alte detalii despre cele trei, le astept pe PM, ca sa i le arat.

Oana, ma bucur ca ati ajuns la opera si ca i-a placut Antoniei.

Cge, chiar, ce sint aia strumfi?

Mikiion, l-am vazut pe Marc cum ride, pacat ca e scurt filmuletul! Cum se mai simte? Am vazut ca atunci cind ride, duce mina la ureche, mai are probleme cu urechea? Te intreb, pentru ca la mine, si la Tudora si la Lisandru, asta e semn ca ii jeneaza urechea la care duc mina atunci cind rid sau pling. Cum e la noua gradinita?

Salina, tu nu mai spui nimic? Cum e David la scoala?

Ange, eu aveam o reteta buna de biscuiti, dar trebuie inventat ceva de ornat de Craciun, asta daca o mai gasesc. Dar acum sint pe net o gramada, intreb si la subiectul Tudorei, ca sint acolo citeva fete care gatesc de toate...

Gata, ma duc sa string macar un pic prin casa, ca zici ca a trecut uraganul pe la noi. Astept si eu sa creasca piticii astia si sa vad si eu casa luna... ca acum nu am nici o sansa, m-am lasat pagubasa. Desi, am fost in vizite in case cu copii mici si nu arata ca la noi, nu stiu cum reusesc parintii sa-i struneasca sa nu mai scoata tot si sa nu puna nimic la loc. Cum reusesc sa-i educe pe copii, dar cum or reusi sa se educe pe ei... ca la noi e o casa cu cinci copii si fara parinti din acest punct de vedere. Fiecare pe partea lui...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sanatate la puiuti bolnavi

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dragaica pentru ieri, sa ai parte numai de astfel de zile fericite!

Nelia, Simi si mie imi place Pink Martini, cred ca sigur o sa mergem la concert, atunci o sa o avem pe soacra la noi deci avem cu cine lasa puiul. Ia uitati www.youtube.com/watch?v=UGL9ZXNikZk" target="_blank">AICI melodia mea preferata de la ei, La Soledad. Eu dansez cu puiul meu tango pe ea. Il dansam si cand era in burta pe Pink Martini. Imi puneam i-podul, o casca in ureche la mine si una pe burtica.

Mikiion ce distractie acolo pe Mark!

Andy imi pare rau de patania ta! Cred ca esti tare speriata... eu de cand m-am mutat la casa stau mereu cu frica-n san. Macar ai astupat geamul ca veni frigul? Scoatem sa facem galerie?

Fetelor cum se manifesta otita? Copilul meu se trage toata ziulica de o urechiusa. Nu are febra, nu are nimic. Decat ca urla non-stop si nu mai doarme noaptea, insa eu pun pe seama dintilor.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

M-am ramolit... eu am zis ca am deschis alt mesaj, cind colo acum vad ca am scris tot la primul.

Dolores, cind a spus Simi de ei, exact la melodia aia m-am oprit din intimplare. Noi nu avem mama, dar avem vecina... Numai ca trebuie sa vorbim cu ea, sa vedem daca va fi aici. Biletele oricum le ia sotul, ca om gasi noi pe cineva sa stea citeva ore cu copiii. Spuneam mai sus in mesaj, ca la copiii mei faptul ca se freaca la ureche cind rid, cind pling sau sint suparati, obositi, inainte de somn, plus plinsul fara motiv, din orice... a fost intotdeauna semn de otita sau macar de o jena la ureche, care ar putea sa insemne inceput de infectie.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput