ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 4
happymum spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
ANI.G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum ce bine ar fi daca ar veni fete sa ne spuna si despre ceilalti doctori. eu stiu sa zic cateva nume, dar nu am cunostinte de ce fel de profesionisti sunt. dl irimia dl stefanescu dl popa dna statescu dna gogulescu (pe asta as strange-o de gat, scuzati-ma, dar daca era dupa ea nu mai aveam eu finuta acum) dna serban (parca asa ii zice, sau am gresit) dna bucatanschi acestia sunt la spitalul de urgenta galati dar mai sunt altii aici, si la maternitate dar nu-i stiu nici dupa nume, cu atat mai putin ce fel sunt ca si doctori. la braila? acolo, ar trebui sa vina fetele din oras sa ne spuna. |
Va pup fetelor si un tarziu LA MULTI ANI !!! pentru 8 Martie
Ma bucur ca avem si noi fetele din zona "bucatica" noastra. Am citit cu atentie topicul si nu-l vad pe Dr. Botezatu, la noi in Braila e o legenda, toate fetele care s-au dus la el cica au ramas gravi imediat si ne tot intrebam : "ce le face, dom'le ???"
Si eu as vrea sa iau drumul Galatiului ca in Braila e jaleee.
Povestea mea e lunga, poate cand am timp o sa va povestesc; pe scurt: astept de 14 ani bb dar el intarzie sa apara
liliac1 spune:
Eu pe Botezatu nici nu l-as trece pe lista. Am trecut pe la cabinetul sau dar mi-a ramas un gust amar. E adevarat ca sunt si un pic mai sensibila in astfel de "consulturi"...
Am o prietena, tot din Braila care s-a dus 1 an de zile la el...si si-a facut dozare hormonala, ca in cele din urma sa ajunga fata la Bucuresti si sa descopere ca de fapt are trompele infundate. Deci, inca un caz esuat. Si mai stiu cateva...dar n-are sens sa le insirui.
In perioada in care ne straduiam noi sa avem un bebe, am trecut pe la usile f multor medici si unii au fost mai simpatici, altii mai profesionisti , altii mai evazivi... Cel care mi-a dat de capat a fost Negulescu. Este bun profesionist...dar expeditiv si nesuferit. Eu m-am bucurat ca mi-a gasit buba dar nu mi l-am pastrat ca medic.
Acum..il asteptam pe bebe2 si vom merge in continuare pe mana dr Dimitriu, asa cum am facut si cu primul meu copil. Nu este f comunicativa si nu raspunde decat daca este intrebata dar caracterul ei se potriveste cu al meu. Plus ca consultul dumneaei este nedureros comparativ cu a altora.
ANI.G spune:
Hmmm, ma cam descurajezi...si eu care credeam ca acolo e speranta mea.
La mine cauzele sunt hormonale pt. ca la toate investigatiile uterului,ovarelor,pe care le-am facut, inclusiv HSG totul e OK.
taty_ana spune:
parerea mea si va spun cu mana pe inima ca am fost la toti dr posibili in galati ani si ani,botezatu dumitriu,pop,popa, etc ca mi-e sila de ei...toti sunt o apa si un pamant...fetelor daca doriti cu adevarat un bebe luati calea bucurestiului....
mult noroc la bebe!!!
happymum spune:
nu stiu sa va fi spus de ce am patit. pe 19 luna trecuta, am avut programare la d-na calin... si eu ca omul sa imi spuna de pot incepe sa lucrez la proiectul bebe ori nu... si... surpriza, la control gaseste in uter ceva... internare a doua zi la maternitate, chiuretaj, trimis la cfr, la d-na ceausu pentru biopsie. de atunci si pana ieri, am trecut prin stari nu tocmai bune.
ieri am luat rezultatul si nu pricepusi nimic. nici pe net nu am gasit. astazi am fost la d-na calin la spital si a zis ca e o dereglare hormonala. m-a intrebat din nou de sarcina pierduta si i-am dat detaliile, iarasi... mi-a spus ca nu imi da tratament tocmai pentru ca sa pot ramane graviduta cat mai repede... dupa post, am zis eu. am intrebat-o de niste analize hormonale si a zis ca nu imi da deocamdata. a promis ca la viitoarea sarcina se va ocupa de mine cu multa atentie si sa nu imi fac griji.
acum, in post eu trebuie sa profit de tot acest timp si sa imi pun pe picioare, cum s-ar zice, ficatul ca a iesit analiza dubla fata de cat trebuie. ierbivora ma fac...
si sa vad cum fac sa imi aduc glicemia sub 100 si sa o tin acolo cu forta...
dupa post o sa fac iarasi analize sa vedem ce s-a mai imbunatatit, ca eu asa ma gandesc ca o sa fie...
si apoiiiiiiiii................. daca e bine si nu mai am valori problematice.............. LIBEEEEEEEEEER LA FACUT BEBEIIIIIIIII.... mi se pare cale lunga pana atunci, dar... trebuie sa am rabdare si sa imi pregatesc corpul sa fie bine.
mi-am cumparat si vit E si A. dupa ce termin orgametrilul - mai am 3 zile - incep sa le iau. cate una pe zi, atat. a, si mi-a zis doc sa iau si elevit.
ma credeti cand va spun... dim cand ma duceam spre spital, parca aveam pietre in pantofi... iar cand am iesit, aveam aripi......
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
happymum spune:
bine ati venit fetele ani si liliac
despre doc botezatu am auzit si eu ca ar fi bun... dar si ca nu...
a, si de doc draghincescu... stie cineva ceva?
Au nevoie de ajutor ACUM
ANI.G spune:
happymum, am si eu o intrebare de curiozitate: orgametrilul pt. ce il iei ?
Eu am luat 5 luni cate 5 pe zi ca sa se regleze, dar nu am rezolvat nimic totul e de-a valma, mai mult mi l-a recomandat fara sa-mi faca dozari hormonale mai intai(progesteron...etc)
medicii nosti din Braila
happymum spune:
pai mie orgametril mi-a dat dupa chiuretajul cu biopsia.... ca am avut scurgeri si nu se mai opreau.....
ieri ziceam ca sunt fericita? sa ma vedeti acum... imi vine sa mor...
am fost dim la papanicolau si mi-a gasit rana pe uter. de unde? habar nu am..... am ovule cervirom sau cervugid si sa fac spalaturi cu pelin, musetel si galbenele... daca peste 2 sapt rana nu s-a redus, ma duc la cauterizat, cred.
asa ca... nu o sa fac eu copii in veci...
din rau in mai rau o duc.
Au nevoie de ajutor ACUM
cone spune:
buna fetelor,
am doua fiv-uri esuate la Giulesti,iar acum stau pe bara,
(lipsa banilor..)si ma gandeam sa fac o monitorizare
a ovulatiei in Braila dar nu stiu unde sa merg.
Pe cine imi recomandati?
Pe de alta parte si eu recomand drumul Bucurestiului pt. cine isi permite,e mult mai sigur.
Toate cele bune va doresc si s-auzim numai de bine!