Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andruzza, ma bucur ca ai trecut pe la noi ( mai bine zis ca ai scris, ca banuiesc ca macar din cand in cand mai arunci ochii pe forum ). Foarte frumoasa Stefi, seamana cu fratiorul . Care de altfel vad ca are muuult talent, am admirat creatiile din atelier.

Erina, ma bucur ca nu-s reactii dupa vaccin ! Bravo ! Pupam papusica delicata !

papanash, abia astept sa va vad la tv

Fug cu ea afara, ca devine maraita

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, am vb la tel cu nasa, a facut injectia aseara, s-a muls si a scos 100ml de laptic, pe care bb i-a papat si l-a mai pus si la san, crezi ca nu s-a saturat????? eu as zice ca la 2 saptamani cat are e foarte bine, dar cica tot a plans dupa masa....nu stiu ce sa mai cred, eu i-am zis sa nu fie colici, dar cica i-a dat ceai pt colici(frectie la picior de lemn, scuze), a vb cu pediatra aseara si i-a zis sa-i dea completare....cred ca asta estenu stiu daca sa mai insist sau sa o las mai moale....pana la urma fiecare face cum vrea si asculta de cine considera....eu stiu ca, Cristi plangea dupa masa numai atunci cand avea colici....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Andrutzza , La multi ani!, sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

luy, multumesc pentru cadou, foarte frumos!
Da, lucram aproape zilnic seara, facem cate o lucrare de arta, cum spune Rares. Avem o adevarata expozitie in casa, vrea sa invitam prietenii la expozitie asha cum a facut grohi :))) Si s-o invitam si pe Alba ca Zapada. De altfel punem si in scena desenul animat, Stefi in rolul lui Mutulica

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

N-am crezut ca o sa va dau atat de curand vesti proaste dar din pacate se intampla. Am fost ieri la echo morfofetala de sem 2. In artera ombilicala fluxul diastolic s-a inversat, asta inseamna ca bebelusul meu nu se mai hraneste. Ecografic are deja aproape 3 sapt intarziere de crestere. Dr mi-a spus ca nu exista tratament pt asa ceva, asadar va trebui sa asteptam sa se opreasca din evolutie ca sa il scoatem. Nu ma scoateti inca de pe lista de , o sa va anunt eu cand. Pana atunci, puteti doar sa va rugati pt noi.

Vladi parca simte tristetea din casa, chiar daca incercam noi s-o ascundem. E cuminte si extrem de afectuos de ieri incoace.

Andreea in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

N-am crezut ca o sa va dau atat de curand vesti proaste dar din pacate se intampla. Am fost ieri la echo morfofetala de sem 2. In artera ombilicala fluxul diastolic s-a inversat, asta inseamna ca bebelusul meu nu se mai hraneste. Ecografic are deja aproape 3 sapt intarziere de crestere. Dr mi-a spus ca nu exista tratament pt asa ceva, asadar va trebui sa asteptam sa se opreasca din evolutie ca sa il scoatem. Nu ma scoateti inca de pe lista de , o sa va anunt eu cand. Pana atunci, puteti doar sa va rugati pt noi.

Vladi parca simte tristetea din casa, chiar daca incercam noi s-o ascundem. E cuminte si extrem de afectuos de ieri incoace.

Of, nu stiu ce as putea scrie....Suntem cu gandul la voi!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

offffff ce veste ne dai,nici nu stiu ce sa spun, ma rog la DD si sunt alaturi de voi.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani andrruzza!

Sanatate, noroc, impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Andreea,