Aspirante cu vechime "medie" (16)
Raspunsuri - Pagina 4

pusichet spune:
aaaaaaaa, si azi am primit un mesaj frumos.
vi-l transmit si voua.
spune asa:
in ultimii ani, Mos Neculae a venit la mine cu dragoste si speranta..... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sint norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe prietenii mei fericiti. L-am trimis pe mos si la voi.... As vrea sa stiu ca dorinta ti s-a indeplinit! Ceea ce-mi doresc mie va doresc si voua! Esti sanatoasa, fericita, inconjurata de cei dragi? Atunci Mos Nicolae a venit.
http://tt.lilypie.com/LBVop2.png

claudinna spune:
avem nicolete printre noi??
La multi ani!
anca, multumesc frumos pt aprecieri! sa nu-ti mai spun ca ai o fetita superba si va urmaresc de mult:) anul trecut in timpul asta inca sufeream ca n-am si eu un bebe, dar mi l-a adus mos craciun!
moni, pupici}{ fruntea sus!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

vrmoana spune:
'Neatza Arde. Ai fost cuminte? Ce ai gasit in ghete? Nuielusa sau cadouri?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."

vrmoana spune:
La multi ani sarbatoritelor de astazi!
Maryb esti o dragutza ca de obicei.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."

noname spune:
Buna Dimineata fetelor!!!!
LA MULTI ANI fetelor care astazi isi sarbatoresc ziua de nume sau de nastere!!!
Sa fiti fericite si iubite!!!
Vreau si eu sa fiu Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

monica_dicut spune:
Neatza dragele mele. SA aveti un Mos Nicolae plin de daruri si bucurii.
mary multumesc
pusichet, ma bucur mult sa te vad. Frumoasa urarea ta
ariana, anca, oanele, gabita, arde, crisa, kitzy, claudinna va dulce dulce pe toate si va doresc numai bcurii in casa si in suflete
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

monica_dicut spune:
Fetele, azi noapte am visat ca ma plimbam cu un carucior gol printr-un mall. Si la un mom dat era si un bebe in el, un bebe baietel cu niste ochi mari albastri, uimiti. SI deodata a inceput sa planga si l-am luat in brate si am simtit ca e copilul meu...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

voicu_bebi spune:
salutari fetele
LA MULTI ANI! de mos Nicolae si celor care is aniverseaza astazi ziua de nume,va doresc multa sanatate,fericire si fie ca tot ce v-ati dorit sa se implineasca!
a venit mosu la voi? la noi a venit aseara ..si urmeaza continuarea si azi!
monica sper sa fie de bine visul tau si sunt sigura ca data viitoare cand vei ramane gravida va fi totul mai bine si iti vei tine in brate bebelusul tau! iti doresc o zi superba si fie ca Mosu sa iti aduca tot ce ti-ai dorit !
Anca..15+