LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai hai sa vorbim despre Brad Pitt sau alte sugestii???

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

BB, se pare ca suntem bune sa dam tonul la discutii . Ce urmeaza in episodul urmator?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

se poate si ceva mai "sexos"???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

...ohoho .. crede-ma ca stiu cazuri ... si oricum nu poti obliga sau avea pretentii ca un om de varsta lor sa aiba aceleasi conceptii si mai ales cunoastinte ca si noi..
ideea e sa te faci inteleasa... fara scrasneli din dinti ...spus in fata pur si simplu ..
Acum sunt si acei parinti care nu si-au ascultat niciodata copii.. si atunci in mod sigur nu o vor face nici acum... cand vin dupa o viata traita si plina de tabieturi din pacate din care nu ii mai scoate nimeni

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Jasmin ... pai poti sa te apuci si tu de o bebelina

AMR ..11 zile pana vine

Ehe, m-as apuca... chiar zilele trecute l-am intrebat pe sotior cand incepe sa "lucram" la bebelina... nu mi-a raspuns... il inteleg: traim dintr-un salariu, eu nu beneficiez de indemnizatie (cum am mai povestit aici am lucrat la o firma 15 luni fara contract si abia cand eram gravida in 3 luni mi-au facut contractul)... Aveam salariul de 19 milioane (iti dai seama ce indemnizatie as fi avut acum daca magarii aia nu mi-ar fi facut figura)... Asa ca acum ne chinuim cu un salariu bunicel al lui tati, care munceste mult, dar si noi vrem de toate, lui Lucas nu-i lipseste nimic, dar cu 2 ar fi si mai greu...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag langa "brad-ul" meu...... ca acolo e cel mai bine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

hai mai BB ca deja era palpitant si aici...
Jasmin... dar ai atatea ramase de la Lucas... eu zic ca la bb2 e mult mai usor financiar ... Nu reusesc nici asa sa te conving ??

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

eu de multe ori m-am pus in locul lor... al parintilor nostri si sincer... am ajuns la concluzia ca eu nu as vrea ca atunci cand eu voi fi ca ei si copii mei ca mine sa ma puna la zid.Eu am avut noroc si de o mama si un tata(dumnezeu sa il ierte) care mi-au lasat multaaa libertate de miscare.. si nu au intervenit in deciziile importante din viata mea niciodata.Asa vreau sa creasca si ai mei copii... daca gresesc sa invete din greseli ... ca teoria fara practica si povestea drobului de sare mie nu imi place .. Sa nu va suparati ...dar eu asa gandesc

Daca as incepe sa povestesc de ai mei,n-as mai termina,v-am zis.
Si eu am incercat sa ma pun in locul lor,dar nu i-am putut intelege. Si tocmai de aceea fac si voi face tot posibilul sa nu ajung in aceeasi situatie.Nu vreau sa ajung vreodata sa fac diferente intre copii mei,sa-i judec dupa principiul "eu te-am facut eu te omor"...
Avea Amira 2 luni,cand m-au dat afara din casa lor,ce-i drept. N-a contat ca nu aveam unde ma duce,n-a contat ca aveam 2 copilasi dupa mine si n-a contat sa eram in plina iarna. Am primit ultimatum,48 de ore sa parasim apartamentul.Si asta pentru ca ei voiau sa vanda,sa-si faca inca o casa la tara. Si sa aiba bani sa-si deschida o afacere. Pana la urma n-au mai vandut,dar s-a mutat acolo una din surorile mele.
Pe noi ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si ne-am gasit in acele 48 de ore unde sa ne mutam,dar pentru cate am tras atunci si nu eu cat copilasii,nu pot sa-i iert.
Ma rog,povestea e mult mai lunga si mult mai complicata...dar ideea e ca si a fi mama se invata si din pacate sunt si multe repetente.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

AMR ..11 zile pana vine

da sa vezi tu ce palpitant e dincolo.....

_

Mergi la inceput

daca e vorba de Brad Pitt ma bag si eu...

Ellis, stiu ca glumesti...

Eu pe Lucasito nu l-am leganat niciodata pe picioare... am oroare... Eu sunt sora cea mai mare, intre mine si fratele meu cel mic e o diferenta de 11 ani jumate... eu am avut grija de el... Imi amintesc de atatea momente cand mama ma punea sa-l culc pe picioare, ca numai asa adormea... la inceput adormea repede, dar cu timpul adormea din ce in ce mai greu... il tineam cateodata si cate 2-3 ore si el era imun...

Mergi la inceput

miha imi pare sincer rau!!!

_

Mergi la inceput

Citat:

Jasmin... dar ai atatea ramase de la Lucas... eu zic ca la bb2 e mult mai usor financiar ... Nu reusesc nici asa sa te conving ??

AMR ..11 zile pana vine

Ank, , eu sunt deja convinsa... chiar mi-ar placea... ca nu vreau sa fie mare diferenta intre ei... si Dan e in principiu de acord, dar cred ca acum e ingrijorat cu criza asta... mai ales ca in curand termina lucrarea si nu stie incotro o va lua, ce lucrare o sa mai gaseasca, etc

Mergi la inceput