LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

... am stat eu si m-am gandit ..ca daca purcicuta asta mica a mea nu are de gand inca sa paraseasca cuibul ...as putea sa ma apuc de unele altele ... ca dupa si asa pauza iar.. ... Dar sa vad daca mai vrea husband ..dupa ce a vazut pozele de aseara cu ea

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Mai fetelor puiul meu face azi un an si o luna,parca nu-mi vine sa cred...nu stiu de ce dar parca ma vad zicand "parca nu-mi vine sa cred" si cand o sa aiba 20

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

atunci o sa ziceam ... ca parca acum i-am adus de la maternitate si uite acum nu ii mai prindem acasa

AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

eu ...merg sa beau o cafea... ca mi-e somnnn

AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

EU N-AM NEVOIE DE CAFEA SA MA TREZEASCA... SE OCUPA FIU-MEU DE ASTA: DEJA FACE GALAGIE CU JUCARIILE, VORBESTE CU ELE...

DA, CE REPEDE CRESC.... MARIA FACE AZI 13 LUNI, DAR PESTE VREO SAPTAMANA JUMATE VOR INCEPE CEI CU 14 LUNI SI CHIAR O FETITA CU 15 LUNI... BRIANA PARCA...
DEJA NU-I MAI PUTEM NUMI BEBELUSI? eU TOT II ZIC BEBE LUI luCAS...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco pai daca nu vrea una alta poti sa te relaxezi cu o baie calduta sau un mutat de mobila

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

Bianca, si eu vreau idei cadou de Craciun!

Lavi, si eu zic ca poti s-o lasi sa doarma asa, daca e asa de cald! Noi avem termostat si puten fixa cum vrem. Si tot e prea cald in dormotorul nostru, ca nu e asa mare. In dormitor inca nu am dat niciodata drumul la caldura, si inainte de culcare las fereastra deschisa cateva ore. Dar bine, daca ajunge temperatura peste 20-21 grade eu deja am probleme cu somnul :((

Ank, pai convinge-l pe sot, zi-i ca TREBUIE!!! Ca nu o faceti de placere, ci pentru ca sa iasa Ceci mai repede!

Anca, da asa repede mai cresc... Eu vad la Jasmina, deja e cu ideile ei, ne certam zilnic! Unele lucruri devin mai dificile, dar asta veti vedea vo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mai ce harnice sunteti.....

la capitolul bunici.... eu sunt pe la mijloc, vine 2 zile la doua sapt. la noi, dar se lasa cu comentari Daca imi iau bona nu mai vine.... fiecare cu ale lui.

cu adormitul, de leganat nu stiu Tustele nimic. Mai nou inainte de culcare stam pe covor toate trei, ele cu capul pe mine le mangai, le spun povesti( nu am 3 maini ca sa pot tine si o carte) si le cant... si asa semiadormite le pun in patuturi. Dorm de la 21-21:30 pana la 9.

Cu dulciurile, nu le dau ce primesc... cu Kinder-ul sincer il dau eu si nu vad o tragedie, au un anisor si consider ca merita un rasfat, numai eu stiu cat am tras ca sa recuperez greutatea.

Cadou la sot??? o sa merg pe varianta practica: ceva cosmeticale care stiu sigur ca le foloseste... si astea nu stiu cand sa le iau, ca mi-e super greu sa merg cu ele la cumparaturi.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

roxxy mere si pere de la tarani le dau si eu.... de la citrice fac eritem fesier, deja a treia tura la Ana, Elenei nu-i plac si punct. Despre morcovi, am primit de la sat naturali, netratati si erau plini de viermi... curat jumat de ora de 3 morcovi, dar ma face sa cred ca acolo unde-i vierme nu-i nimic tratat....cu bananele probabil ai auzit scandalul. Poate eu sunt dusa cu pluta la faza asta.... Sotul imi zice ca am eu o problema .... ca e normal ca sa fie modifacate genetic si-mi da exemplul clar: daca nu evolua medicina nu existau Tustele.
ellis desrturi de la nestle le dau si eu! sucuri le dau rar, masa de fructe o mananca foarte bine( 3-4 fructe + 12 biscuiti+ 2 linguri mari de branza). E o masa pe care ma bazez. De obicei cea de la pranz si cea de fructe e baza.
ankule de Mos Nicolae le iau masinute si carti cu Tedi daca gesesc. ai vazut undeva?
BB e aproximativ ca si kinder Pinguin dar nu are ciocolata, doar crema alba de lapte!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Catalin si Luca! Sa cresteti mari si sanatosi !
La multi ani Nelone!

Buna dimineata !
Vad ca au fost numai petreceri reusite aseara. Si la Radu si pe forum.
Lavi, vad ca m-ai pus in lista de persoane disparute, dar am scris in fiecare zi cate un mesaj micut, special sa stiti ca traiesc. :)) Vezi, acum ar trebui sa incep sa plang pt ca nu ma bagi in seama, nu? De celelalte disparute ce ziceti? Cristina, Felicia, Lixa, Aralia, o tin numai in petreceri ! :))
Uitati aici filmulete de la party-ul de aseara. Sunt multe, dar au sub 1 min fiecare.
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/LaMultiAniRadu#

Ank, ai o fetita tare dragalasa abia astept sa vad si pozele "adevarate".

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina ,cine e furacioasa aia mica care i-a luat Mariei mancare din mana?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput