Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
cami_antonia spune:
neata feteleeee
neata carmen .... vad ca pana acum doar noi suntem prin preajma ... eu deja sorb din cafea .... si laptic in acelasi timp ....
si eu ca si lisa am de facut multa treaba prin casa zilele astea .... mai ales de spalat si de calcat .... praf ... aspirator ... etc ....
ela bine ai mai aparut pe la noi .... cum sunteti???? cum e bebe ???? sper ca nu dispari iar cu lunile .....

....
carmen iti urez spor la cumparaturi .... sa gasesti lucrurile de care ai nevoie .....
am plecat putin la slujba de sanatate .... maslu ,... sa ma rog pt pitica noastra DARIA MARIA .... si pt noi toate
revin
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI

Camelia
bebelusi spune:
Buna dimineata, eu ma alatur la o cana cu laptic
. Nu am mai fost azi la medicul de familie ca nu m-am putut trezi
asa bine am dormit....
Dark
sa stii ca si sotul meu cica tot pe la varsta aia a vazut filmul "Imperiul Contraataca" si tot la cinema si zice "iti dai seama....visam eu la varsta aia, ca X este fie fiul lui Y (eu nu prea stiu cum ii cheama)si am aflat abia la douazecisi...ceva de ani". Dar mie imi e asa de drag de el....sunt un pic geloasa ca imi dau seama ca o sa sea propie foarte mult de baiatul nostru si pe mine nu o sa ma mai iubesca asa de mult (bebe). Iti dai seama, al meu mai si lucreaza la teatru pentru copii, parca ii vad prin casa batandu-se cu sabiile
si pe mine ignorandu-ma 
. Te rog cand veniti prin Romania sa nu ezitati sa ne vizitati...
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Raluca, eu stiu ca un retard de crestere de pana in 2 saptamani este acceptabil - mai ales daca a existat intotdeauna, poate fi justificat de o ovulatie tarzie si de o varsta fetala practic mai mica decat teoreticul. succes la monitorizare luni, sper sa fie totul ok!
Patricia, multumim de vestile despre catisto, sper sa fie totul bine cu ei amandoi! 
cristi_2003 spune:
roxana - in timpul alaptatului se poate lua revalid? capsulele pt par...
35+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 roxana - in timpul alaptatului se poate lua revalid? capsulele pt par... |
da, dar nu au nici un efect. cat timp nu o sa se re-echilibreze balanta hormonala o sa cada parul, mult. dupa aceea se regenereaza.
cristi_2003 spune:
deci trebuie asteptat sa se termine cu cazutul parului pana sa iau masuri - asta e o faza pe care chiar nu o prea astept
35+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

flowerbee spune:
Naty, nu te amari cu masuratorile ecografice pt ca dau si erori. Ginecologul meu m-a avertizat ca bebelina nu va mai creste mult in ultimul trim din cauza IR-urilor mari si ca daca e asa, o va scoate mai devreme. Important este sa fii tinuta sub observatie. Eu m-am nascut la 2.400 kg si ma stii cat de mare sunt.
Multa sanatate Ioanei!
Miere si Bebelusi, aveti niste burtici tare frumoase si sincer nu stiu unde sunt kg pe care spuneti ca le-ati luat.
Azi implinim si noi 32 sapt, ceea ce insemna ca in 6-8 saptamani o sa vina bebe!!!!
Bee
31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
bebelusi spune:
Criss sa stii ca revalidul nu isi prea face efectul de obicei. Sotul meu e obsedat de caderea parului (desi mie mi se pare ca nu cheleste)si a incercat toate produsele posibile. De Revalid nu a fost multumit.
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"