Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
alinuk spune:
ZIc sa apara in modul asta
Fetele din State sunt reduceri mari la Gymboree (25% plus free shipping), daca mai aveti si ceva cupoane, v-ati scos. eu tocmai am cumparat ceva hainute de la ei:
www.gymboree.com/index.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445976479&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374304776475&bmUID=1228410513473" target="_blank">reduceri la Gymboree
da acestui mesaj reply with quote
si o sa vezi cum am bagat linkul sub un nume
(nu se mai lateste pagina ...lucru care face greoaie citirea unei pagini care depaseste displayul)
pup!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
miereamara spune:
Sorry, am reparat, stiu cum se scurteaza linkul....dar lenea
, la mine nu se vedea pagina latita, de aceea le pusesem initial asa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
fetele din Romania,va rog mult sa imi completati listuta. stiti ca vine mama,asa ca i-am facut o lista cu ce sa imi aduca(aici nu se da nimic copiilor pt colici sau mamalor pt lapte sau diuretice),asa ca:
2 cutii de ceai diuretic pt gravide(am inteles ca probleme cu umflatul picioarelor le voi avea si dupa nastere inca 2-3 sapt)
4 cutii ceai ce stimuleaza lactatia
3 cutii ceai colici pt bb
ceva crema
am uitat cum se numeste(mama stia) de dat bb la fundic sa nu se irite
toate aceastea sunt cumparate de la magazin naturist,normal. va rog mult ajutati-ma daca mai am nevoie de ceva.
multumesc
mire,faine produse,sa se bucure piticul de ele.
alinuk,cred ca sunt eu mai obo,dar nu am inteles cum ai facuty treaba cu linkul scurtat.

32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
foarte tare muzica...de pe trilulilu.ro![]()
32S+
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Billy, medicul care imi urmareste sarcina e acelasi cu ecografistul Justme 35+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
Din revista "Mami" citire:
jurnalul sarcinii - sapt 38
Tu: Ai luat in greutate intre 11,3 si 13,5 kg si nu vei mai pune mult. Cand capul copilului impinge in muschii perineului, poti simti ca un "bazait" in vagin. Esti pregatita pt nastere (sarcina medie dureaza 266 de zile de la conceptie).
Copilul tau: este gata pt a veni pe lume. Plamanii pot respira singuri; are si reflexe care-l vor ajuta sa apuce strans lucrurile, sa ridice si sa intoarca capul, sa clipeasca, sa gaseasca sanul si, mai tarziu, sa paseasca.
Acuma, o sa vedem cum e bazaitul asta...
lisa am uitat sa-ti dau un pupik

miere very attractive belly!!
Ma prinzi din urma!!Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
lisa79 spune:
uite ce am gasit eu:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/831011/Terapia-cu-celule-stem-naste-din-nou-suspiciuni/" target="_blank">articol celule stem
32S+
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk Billy multumim de complimente... ne coplesesti Insa in ceea ce priveste indemanarea mea intr'ale bucatariselii...auleooo...e o aparenta. Adica eu sunt mai poiata, artist asa de felul meu, imi atrag atentia pe unde merg tot felul de aranjamente..le retzin si imi mai ies uneori la reproducere. Rarutz am chef de o masa acasa, insa atunci imi place sa fie ..deopotriva cu gust si 'cu senzatie' In rest papa de zi cu zi...socrela si mami sa traiscaaaaaaaaaaa!!!!! pup Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
eu sunt total antitalent si nici n-am rabdare. Am o prietena (balanta) care scoate ceva deosebit de elegant si frumos din orice. Daca iti pune masa, adica masa zilnica, scoate din toate chestiile din casa niste efecte de te simti la cel mai luxos restaurant din town. Adica nu exista "ordinary". A facut la un mom dat niste sandwich-uri cu oua fierte, maioneza si frunze de salata de plangeai langa ele de aratoase ce erau, asa facute la repezeala. e drept ca la spalat de vase nu se inghesuia,

Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani

lisa79 spune:
am reusit
sa pun linkul scurtat![]()
32S+
BillyBilly spune:
Si tot din revista "Mami", despre travaliu
Care este diferenta dintre travaliul adevarat si cel fals?
Adevaratul travaliu se caracterizeaza prin contractii dureroase care apar la intervale regulate de 2-4 min, cresc treptat in intensitate si dureaza 1 minut. Durerile cuprind spatele si abdomenul; dilatatia este progresiva, iar contractiile nu sunt influentate de sedative.
Falsul travaliu se caracterizeaza prin contractii la intervale neregulate si intensitatea lor ramane constanta. Durerile sunt localizate in abdomenul inferior; nu se produce nici o schimbare a colului (nu se dilata), iar sub efectul sedativelor, contractiile se diminueaza sau chiar inceteaza.
Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani 
crisspoliss spune:
Lisa, eu i-am mai cerut mamei mele sa-mi aduca crema de galbenele, vreo 3-4 cutii, ceai de cretisoara..si ma mai uit, ca parca mai era ceva( pe langa ceaiul de colici si ala de lapte).
Eli, mie mi-a zis doctorul ca in ultimul trimestru chiar daca nu ai carenta mare de fier, e bine sa-l iei "just in case" dar nu medicamente, ci siropuri din plante( la noi se gasesc la magazinele naturiste) si mi-a mai spus ca sangele se aduna in jos, la picioare, si din cauza asta cand te ridic brusc ametesti ca ai o presiune a sangelui in creier foarte mica..cica e normal in sarcina, asa ca sa ai grija sa nu te misti brusc. Dar daca simti ca ametesti mai mult decat trebuie, consulta un doctor. Si tensiunea mea a fost ieri 100 cu 60, mi-a zis ca e perfect normal.
Crisss
32+