Puiuti de randunici 2008! (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

uuufff, iar bolnaviori si raniti pe crenguta
patrik cel "decorat" cu vanatai, sa treaca repede repede, pana vine mosu'
biencuta sa se faca bine; pucca mie mi-a recomandat dr georgescu ptr eco la teo pe dr stamate; numai ca era cam ocupat, tarziu am reusit sa fac programare; poate ai mai mult noroc sa ii faca repede

Liana, mami de Teo

Am gasit programare la Stamate pentru marti la ora 16. Merci mult.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Luny pentru linistea ta, ar trebui totusi sa-i faci o urocultura si un sumar de urina. Eu acum regret ca nu i-am facut mai din timp, tot gandindu-ma ca nu are cum sa aibe asa ceva, caci nu avea simptome.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

tiker
Mami de ursulet

We love you too!!!!

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Frumos Mos Craciun a iesit din Bubu de Cami!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ursule -unde ai fost mami? Ne-a fost dor de tine!!! Sau ai vrut sa ne testezi sa vezi daca te strigam, ai? Ai vazut ca te-am strigat in gura mare?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

tiker
Mami de ursulet

... daca nu pui poze cu ursuletul, te caut

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hi!

E asa cald afara , nu mi-a venit sa cred! Am hranit copiii, o sa ma apuc imediat de teme cu Razvan dar sa mai zic una mica...

Giani, hai mai , nimeni nu are pretentia sa scri zi de zi si ora de ora si sa nominalizezi pe fiecare in parte. Nici gand! Noi stim ca esti ocupata, e normal, si cu serviciul si cu puiul, casa, randunoiul! Stai linistita, este de ajuns sa intri cand iti faci tu putin timp sa ne povestesti putin de voi si sa ne arati si vreo 2 pozici. Atat! Noi suntem acasa cu bebeii si de-asta ne mai permitem cate o sueta pe crenguta, cate-o barfa, o discutie, o plangaceala or so! Eu zic sa nu fii asa drastica si sa dispari de tot. Bine, alegerea e a ta...

Pucca, dar tu esti convinsa ca este corect acest rezultat? Mai ales ca zici ca nu exista nici-un simptom, nu facea febra, manca bine Biencutza, era vesela, vioaie, nazdravana? Zic si eu...

Si da, si eu sunt incantata de medicii care nu se iau numai dupa un parametru in dezvoltarea lor. Pediatra Rebeccai mereu mi-a zis ca e foarte bine fata, chiar daca ia putin in greutate, a vazut ce vivace e, ce energica... La 6 luni de exemplu mi-a zis ca are tonicitatea unui bebe de 9 luni si m-a incurajat sa o alaptez in continuare si sa nu-mi fac griji de greutate...Si am mare incredere in ea, nu m-a dezamagit nici macar o data in evolutia lui Razvan. Si este si medicul meu si al lui Paul, al intregii familii de fapt!

Ursuleata, ce faci?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Ursule -unde ai fost mami? Ne-a fost dor de tine!!! Sau ai vrut sa ne testezi sa vezi daca te strigam, ai? Ai vazut ca te-am strigat in gura mare?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

am vazut,.

deci, eu am avut o gramada de treaba, am dat casa cu c,.,.,. in sus si am aruncat juma' de casa dar in sfarsit simt ca respir.
Acum astept sa se trezeasca ursuletul sa plecam la verisori

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

FETELOR, NU UITATI SA VA PREGATITI GHETELE PENTRU MOS NICOLAE!!!! SI PE-ALE PUILOR, OF COURSE!

POZE

Mergi la inceput