*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, foarte frumos, bravo, esti foarte talentata! Abia astept si alte creatii.

Si eu sunt micuta (1,67m) dar mereu m-am uitat dupa barbati inalti si cu ochi albastri sau verzi, drept pentru care sotul meu are 1,90m. Saby va avea in curand 1 an si 5 luni dar n-am idee ce inaltime are, cred ca peste 81cm, ca a inceput sa dea cu capul in niste mese si sertare la care nu ajungea.

Nici a mea nu are cadou de Mos Nicolae, ca trebuie sa vina cu posta si mai dureaza, dar vin maine nasii si o sa-i aduca. Eu mereu ii cumpar cate ceva asa, fara ocazie, ma simt destul de impacata acum. A, daca se pune, am facut azi suc proaspat stors de mere galbene, rosii, verzi, struguri, morcovi, mandarine si grefuri, le-am pus in recipiente separate si etichetate, a baut fii-mea continuu.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, ma doare capul de mor... in fiecare seara ma doare de simt ca-mi plezneste... nu mai stiu ce sa fac... nu mai am ce sa iau, nu mai pot. fiecare sunet il simt in fiecare cirucmvolutine pe care o am, de parca m-ar intepa cineva cu cate un ac...

in alta ordine de idei, tot ii iau ceva lui S. merge cineva la Carrefour in seara asta? stiu ca e crima, dar daca ma lasa capul, ma duc, maca o soseta sa ii iau si ma declar multumita ! dupa ora 9 ies, ca vine Al de la teatru si imi aduce masina la dispozita Mariei mele

nu mai pot, ma duc sa stau putin, ca deja transpir rece de durere...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali5 LA MULTI ANI SI NUMAI FERICIRE ITI DORESC!

Kay, saraca de tine, de la atatea probleme...nu stiu cat te ajuta, eu am luat de la plafar niste pastilute cu passiflora, sunt 100% naturale si sunt pt stari de stress
Ella, e chiar frumos borcanelul, ai un talent ascuns acolo!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI VALI

oana ai ajuns in carrefour??Am vazut la tv ca e nebunie. Eu m-am lecuit de anul trecut cand in ultima saptamana magazinele erau goale, asa ca anul asta am luat cadoul pt Maya de vreo 2 sapt.

Am vazut ca vb de inaltime. Eu am 1,75, sotu' 1,82 si Maya are acum 83 cm si 10 kg.
...si de WII...e super tare, avem si noi, cand l-am cumparat acum cateva luni am stat toata noaptea si am jucat bowling si tenis de camp...da o sa ne luam din state si consola pentru fitness .

Vine MOSU in seara asta la voi???. Fetelor ati fost cuminti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Sobi - La Multi Ani!

Vali5 - La Multi Ani!

Piticania mea avea 84 cm si 10,5 kg la 18 luni, zic avea pt ca a slabit precis in conditiile in care de o saptamana nu mananca mai nimic. Reusesc sa-i dau hidrasecul si bioticsul, azi a avut doar 3 scaune apoase inainte de pranz, sper sa-i treaca. I-a iesit un canin, ieri a fost urlator, nu a dormit, nu a mancat, azi noapte s-a trezit la fiecare ora. Azi am resusit sa-l adorm abia la ora 4 desi l-am plimbat o ora si jumatate.
Eu am 1,6 m si ta'su 1,9 m.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MADI si STEFAN este sub 80 de cm,da' io nu-mi fac griji ca este sanatos si asta este tot ce conteaza

nici io nu am curaj sa plec la cumparaturi in ultimele 2 saptamaniCadoul lui STEFAN de MOS a venit prin postasi il mai astept si pe celalalt

Pentru familie nu am luat nimic in schimb si chiar trebuie sa ma duc

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani! Vali5.Chiquitita inca nu am ajuns la dr, dar am vazut unde are cabinetul. Coborand pe langa gradina botanica la prima strada la dreapta cabinetul este chiar in intersectie. Este o casa renovata proaspat, vopsita galben. Nu stiu ce program are, nu este afisat nimic, e doar un nr de tel pe care ti-l trimit pe PM.
Si noi suntem scunzi, tot pe la 80 cm ne invartim. Dar cu greutatea de unde pana acum eram stresata ca e sub, acum am virat in extrema cealalta si mi se pare ca mananca prea mult si ia prea repede in greutate. Deocamdata are 11 kg, dar a luat 2 kg in ultimele 4 luni, ceea ce mi se pare mult la varsta asta. Asa ca ma gandesc sa-l pun un pic la regim, oricum paine nu prea ii dau niciodata si cand scapa saracul fura cat de mult poate si fuge cat mai departe si o indeasa pe toata in gurita.
Si noi adormim din ce in ce mai tarziu si mai greu, azi m-am chinuit o ora sa-l adorm si abia la 23 am reusit. Dar de data aceasta cred ca de vina a fost tati, care nu a mai avut rabdare pana maine dimineata si i-a dat cadoul de Mos Nicolae cu putin inainte de culcare, asa ca era prea entuziast sa se mai culce. Andrei a primit de data aceasta un buldozer, el e foarte incantat de chestiile astea si evident ca l-a luat cu el in pat la culcare. E atat de incantat de masinariile astea incat cum intra cineva la noi in casa se infiinteaza si el langa usa cu "bacatou' " si cu "budode" sa le arate tuturor. In seara asta i-am facut cateva poze cu noile achizitii, o sa le pun zilele urmatoare.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Lavini, merci de raspuns

An@, si mie imi place sa dorm mult..si Calin doarme mult, dar se culca tarziu din cauza noastra.. merci de raspunsul cu tommy v-am vazut pozele de iubire, tare frumoase.. mi s-a parut ca semeni cu patricia kaas in ele

Ioana13, eu nu fac tiv la blugi ii tai sau ii cos de mana, de aia ziceam ca as vrea si eu o masina de cusut dar sa stii ca nu-s chiar asa umblata prin lume tare de tot faza gen chaplin, desi cred ca pe moment nu a fost asa placut.

elteka, merci de info despre amazon, deocamdata o voiam doar pe asta, mai astept un pic atunci sa mai imi vina si alte idei. de bine ce ziceam ca am terminat "proiectul" (adica o traducere mai maricica) acum nu ma mai lasa calin sa scriu. aseara a stat numai in capul meu pana am adormit amandoi si in seara asta am fost la verisorii nostri ca a venit mos nicolae de la mami si tati a primit tablita magnetica doodle pro, ca tot se apucase de pictat peretii (vreo 2 deja), ii place, numai ca vrea sa ii desenez eu, iar eu ioc talent.. fain ca pictezi, nu ne arati si noua un desen?
bucurii o sa imi fac cateva, dar de craciun te inteleg cu vremea urata, nu e buna tot timpul, cel mai bine doar de craciun si intunericul, eu de exemplu nu suport intunericul, dorm si cu veioza aprinsa sau lampa de veghe daca ar fi mereu lumina as fi super fericita

miniuta am vazut si pozele voastre, si pe david tuns mireille despre cine zici ca nu sunt prea comunicativi, sotul si soacra?

trimit si revin ca moare bateria la laptop si trebuie sa caut incarcatorul

la multi ani Vali5 sa fii fericita si iubita

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ziceti-mi si mie de unde ati luat tablite doodle mai convenabile ca pret sau tablita luata de Madi Anei (aia cu apa).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ELLA, pot indrazni si eu sa-ti cer baby einstein?

Dupa ultimele masuratori (luate cu greu) Mirunica are cam 83cm si 12kg (imbracata). Si noi suntem micuti de inaltime, eu 1,60 si sotul 1.75

Mergi la inceput