*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Madi, 80 e putin? eu eram mandra foc ca S are peste 81... putin peste..

ia sa facem sondaj :

Cati cm au capsunile?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Oana, pai avand in vedere ca Ana are 1 an si 7 luni, si citindu-va pe voi, vazand si alti copii prin parc, mie mi se pare cam micuta.

Ella, tare frumos ai pictat tu acolo!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Ella mare artista!! Ramin culorile sau ies la spalat, ca ar fi pacat.

Edit: si eu aveam inanite de sarcina 35, abia gaseam incaltaminte, dar acum mi s-a facut 35 jumate-36 sa zic, gasesc mai usor.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Asta am sperat si eu...dar nu s-a intamplat!

(chiar ma intrebam daca in Japonia, unde se gasesc - ma gandesc eu - si poate imi confirma/infirma Eltaka, Ninuta mai multe femei cu picior mic, as gasi pantofi normali masura mea)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Madi
Acolo numai papuci din astia gasesti, io am sufeirt cumplit, mi-am luat sandale marimea XXL, ca tot ce e peste numarul 36 nu mai este "omenesc" Si ce frumosi sunt, tot o margica si-un sclipici, foarte feminini.

Ce era 38 si peste era doar un raft, undeva intr-un colt, tot importat si stil bocanci de militarie.

Ella
x10

Ioana
Multumesc pentru poze, frumos ii sade Patrickului calare

Madi
Ce Pooh, ce baloane, ca si eu suflu o doza din aia la doua zile... Se poaet sa sufle altcineva?? Da detalii pls, merci.

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI!
NICOLE AMBER DE Angelabv
NICOLAE SPIRIDON de Ciuffy

Si pt cei din familie/cunoscuti care-si serbeaza ziua numelui!
SA VA ADUCA MOS NICOLAE TOT CE VA DORITI!

Mergi la inceput

Vali5
LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Multa sanatate si bucurii!

Ce mai faci, mai treci sa ne povestesti cand ai timp!
Pupici Andreiului si salutari burticii!

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Madi, acum depinde si de mostenirea genetica. si eu sunt mica, am 1,61... si Al zice ca are 180siceva... mda, pana nu-l masor, nu-l cred Si S cica e inalta pt varsta ei...

uite www.babycenter.com/baby-child-growth-percentile-calculator" target="_blank">aici , calculeaza ca sa te linistesti !

1 pound = 453 gr

1 inch = 2.54 cm

fa calculul si o sa vezi ca e in grafic

ca greutate S e intre 5% si 10%. si ea s-a nascut sub 3% parca... deci e bine !

ah, uitati ce am facut noi aseara :

OPERA NOASTRA

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA

Madi
Ce Pooh, ce baloane, ca si eu suflu o doza din aia la doua zile... Se poaet sa sufle altcineva?? Da detalii pls, merci.

De prin week-end

Elteka - incerc sa iti pun un link sa vezi cum arata, sper sa nu il ia ca reclama: http://www. reclama.ro/ FUNRISE/jucarii-inventive-copii (Ariel, Nemo, Pooh)

Daca nu se deschide, jucariile se numesc "Aparat motorizat pentru baloane de sapun Ariel - FUNRISE" (unde Ariel poate fi inlocuit cu Pooh, Nemo etc)

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Cum e numele site-ului sau al magazinului, ca reconstruiesc eu linkul.

De prin week-end

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA

Cum e numele site-ului sau al magazinului, ca reconstruiesc eu linkul.

De prin week-end

este www. trei ursuleti . ro (legat intre 3 si ursuleti)

http:// www. trei ursuleti. ro/ FUNRISE /jucarii-inventive-copii (incerc cu pauze, sa vedem daca merge)

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Gata, am gasit, multumesc Madi!
Nu merge desenul mare, dar in principiu inteleg ce este.

Vazusem eu rezerva aia in sticla verde pe aici,am crezut doar ca face baloane mai multe fata de recipientul obisnuit pe care il luam eu, dar nu aparatul nu l-am vazut, ma mai uit...

Desi mi-e teama ca Elias o sa ia masinaria la scuturat ...
Curatam semineul si a venit in spatele meu si a scuturat punga in care pusesem cenusa exact cand terminasem de curatat Acu' parca ne-am mutat in horn..

De prin week-end

Mergi la inceput