Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 4
alexutza_26 spune:
Si pt ziua de azi:

VRABIUTA

OCEANBORN

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 9 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Darling_ spune:
Am aparut si eu....tot burtoasa si plina de nervi
. Oooffff, incep sa-mi pierd rabdarea
. Ieri si azi nici nu am mai dat drumul la calc, nu am mai avut rabdare sa mai citesc. Revin acum cu coada intre picioare. Am vazut ca a nascut Cherie - FELICITARI
, bebe sanatos, mancacios si necolicos iar tie mamico refacere rapida.
Eu....am incercat sa fac curat, si dai si lupta cu aspiratorul, mopul, sterge praful, baga rufe la spalat, poate poate s-o intampla ceva, macar sa cada dopul. Nimic. Am incercat cu plimbari, tot nimic. Nici cu sex nu a dat rezultate. Luni m-a vazut moasa. A ramas ca vineri sa-mi induca nasterea, adica sa-mi faca operatiunea de "sweeping membranes". Nu e tot una cu ruptura de membrane, dar ma rog, ceva ceva tot e. Nici nu ma asteptam sa ajung iar pana vineri insa se pare ca o sa ajung.
Ma duc sa citesc din urma, sper ca nu am pierdut mult. Pup.
Adriana
+40 cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
alexutza_26 spune:
Darling - iubita nu te demoraliza !!!!! Hai ca mai e ff putin pana vineri!!! Doamne ajuta!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 8 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
oceanborn spune:
Neata!
Noi tot pe baricade....Darling, nu te mai stresa..nastem si noi pana la urma..
apropo, Alra, politica spitalului spune asa..."wait and see"![]()
se fac monitorizari(o zi da una nu) de la 40 plus 1 pana la 41 plus 2 cand te interneaza si se induce nasterea..azi merg la spital am 40+3
..
Tocmai mi-a spus mama ca si fratele meu , care e mai mare decat mine s-a nascut la 41 saptamani...asa ca nici nu stiu de ce ma agitam sa nasc mai repede...o fi ereditar...
Va doresc o zi frumoasa !!!!
40+
Thomas 
ginye55 spune:
Fetelor a dar fericirea peste mine: prima noapte in care bb al meu s-a trezit o singura data!

Ma simt si eu putin mai om, ca sa ma exprim asa.
Ce bine e sa dormi noaptea! Aproape ca uitasem cum e!![]()
Dupa ce ne-am luptat cuconstipatia atata timp ieri Stefanut a avut 4 scaune destul de moi. Ca urmare l-am dres cu zeama de orez si am scapat de problema. Sper sa nu dam iar in extrema cealalta!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
anca_27 spune:
Buna dimi, haideti la o 
Eu pierdui ieri bucatica mica, infima de dop, poate si datorita antrenamentului de alataieri
, ieri tot junghiuri, nu stiu cate paranoice si cate reale, burtica tare, luat no-spa, dar bebelina tot sub coaste... aseara ne-ntrebam cu sotul `chiar vrem sa vina?` , de parca noi hhotaram ....
Da` cum sa nasc daca voi nu nasteti? Oti, Alra, Ocean, hai scumpelor, eu azi oricum fac iar antrenament ![]()
La 3 ma duc la nenea ginecu...
37+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
ginye55 spune:

CHERIE FELICITARI!

OCEANBORN ALRA DARLING OTILIA VRABIUTA

ginye
Stefanut
bertha spune:
Cherie, felicitari, refacere rapida si mult laptic pt bebelus!

Uite povestea stafilococului, am ramas datoare. Am scris-o mai detaliat, ca poate au fost si alte mamici in situatia asta si poate ajuta pe cineva, scuze daca v-am plictisit.
Ioana s-a nascut pe 12 nov la 22.45. A doua zi au adus-o la mine in salon. Pe masura ce trecea timpul, ii apareau pe fata tot mai multe bubite care semanau cu niste cosuri. Eu am crezut ca-i foliculita. Am sesizat asistentele, care mi-au spus ca "asa fac unii copii, trece in scurt timp". Pe 13 n-a venit nicun medic s-o vada. Noaptea de 13-14 am schimbat-o eu si am vazut ca e plina si pe corp. I-am spus asistentei de garda care mi-a explicat ca e o reactie alergica la "orice: scutece, detergent, aer"
M-a intrebat daca am avut vreo infectie in timpul sarcinii, nu, n-am avut, daca mi s-au rupt membranele, da, asta da, ea "ei, asta e, a stat copilul fara lichid, de-aia".
A 2-a zi trebuia sa plecam acasa. Bineinteles ca atunci cand a vazut copilul, medicul neonatolog s-a opus plecarii, de fapt a zis ca putem pleca, da' daca se infecteaza mai rau, trebuie sa ma internez cu ea intr-un spital de copii, ceea ce nu e de dorit, dat fiind ca pe-acolo circula tot felul de microbi si virusi. Ne-a data reteta sa cumparam o crema cu 2 antibiotice cu care sa-i dam de 3 ori/zi. I-am dat si rezultatele s-au vazut in scurt timp. A! Si ea a zis ca-i reactie alergica.
A 2-a zi a venit s-o vada chiar dr care a preluat-o dupa nastere. A recunoscut-o imediat si m-a intrebat daca a venit rezultatul analizei. Care analiza? Pai i-am recoltat o proba din pustule, ca s-a nascut cu ele. Eu: "unde s-a nascut cu ele, ca n-a avut nimic in noaptea resp si nici a 2-a zi?" "s-a nascut cu ele". Dupa verificari, s-a constatat ca analiza urma sa fie gata marti (atunci era sambata). Ca ne da drumul, da' sa vina cineva marti sa ia rezultatul. Se duce mama marti si surpriza: proba pozitiva, stafilococ auriu. Zic surpriza, pt ca eu eram sigura ca nu mai are nimic, deja era f curata pe tot corpul. Intrebare care medicul resp: ce facem? Pai, sa vedem, sa vorbim si cu medicul de familie, ca ar trebui antibiotic, da' daca fata e curata n-are rost, ca s-o urmarim sa nu faca febra si sa nu fie somnolenta...nimic concret. M-a bagat in boala cu somnolenta ca asta mica dormea mai tot timpul. Nu stiam de unde vine stafilococul asta, daca de la mine, mi-era sa nu fie in continuare in pericol, dat fiind ca o alaptam...mii de ganduri mi-am facut.
Sun medicul de familie care promite ca vine a 2-a zi s-o vada. Pt noi e tarziu a 2-a zi. Asa ca iau la sunat toti dr pe care-i stiu. Soacra-mea lucreaza la pediatrie, asa ca ii dau sarcina sa se intereseze. Sun si pe fosta dr pediatra din Craiova. Acelasi raspuns: daca s-au retras, inseamna ca a fost eficient tratamentul cu crema respectiva + sistemul de autoaparare.
A 2-a zi a venit si medicul de famlie, care m-a linistit complet, pt ca nepotelul dansei s-a nascut tot la Municipal si a venit acasa cu stafilococ si au incercat sa dea vina pe mama, ca din cauza ei s-a intamplat, ca a scos copilul pe culoar.
[O]
Si uite asa am trecut si peste povestea cu stafilococul. Am vrut sa-i faca alte analize, sa vad daca mai are ceva, dar medicul a fost de parere ca nu are rost sa chinuim copilul, ca e clar ca s-a rezolvat.
Alra, Otilia, Oceanborn, Vrabiuta, Darling, nu ne mai tineti in suspans!

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
madutza spune:
Mai gravidutelor care asteptati sa nasteti, ce scumpe sunteti, cum va chinuiti voi sa il scoateti pe bebe: Arla, Otilia, Darling, Vrabiuta, Oceanborn
.
Mamicilor, imi raspundeti si mie la intrebarea de capitolul trecut: cum dat espumisanul? Pe prospect e cam ambiguu: doza zilnica e de x picaturi inainte de fiecare masa. Pai ori e zilnica, ori inainte de fiecare masa. Mie mi-a scris dr. 10-15pic x 3 ori/zi.
Bebelina mea a fost iar cuminte. Am culcat-o de noapte la 22:30, s-a trezit de la 1 la 2 si apoi la 5:30 pana la 6:30 si inca doarme.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
ginye55 spune:
Berthabine ca a trecut! 
Am pus poze in album, la Stefanut!![]()
ginye
Stefanut