Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Si pt ziua de azi:

VRABIUTA
OCEANBORN

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 9 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am aparut si eu....tot burtoasa si plina de nervi. Oooffff, incep sa-mi pierd rabdarea. Ieri si azi nici nu am mai dat drumul la calc, nu am mai avut rabdare sa mai citesc. Revin acum cu coada intre picioare. Am vazut ca a nascut Cherie - FELICITARI , bebe sanatos, mancacios si necolicos iar tie mamico refacere rapida.

Eu....am incercat sa fac curat, si dai si lupta cu aspiratorul, mopul, sterge praful, baga rufe la spalat, poate poate s-o intampla ceva, macar sa cada dopul. Nimic. Am incercat cu plimbari, tot nimic. Nici cu sex nu a dat rezultate. Luni m-a vazut moasa. A ramas ca vineri sa-mi induca nasterea, adica sa-mi faca operatiunea de "sweeping membranes". Nu e tot una cu ruptura de membrane, dar ma rog, ceva ceva tot e. Nici nu ma asteptam sa ajung iar pana vineri insa se pare ca o sa ajung.

Ma duc sa citesc din urma, sper ca nu am pierdut mult. Pup.

Adriana +40 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Darling - iubita nu te demoraliza !!!!! Hai ca mai e ff putin pana vineri!!! Doamne ajuta!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 8 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Noi tot pe baricade....Darling, nu te mai stresa..nastem si noi pana la urma..
apropo, Alra, politica spitalului spune asa..."wait and see"
se fac monitorizari(o zi da una nu) de la 40 plus 1 pana la 41 plus 2 cand te interneaza si se induce nasterea..azi merg la spital am 40+3..
Tocmai mi-a spus mama ca si fratele meu , care e mai mare decat mine s-a nascut la 41 saptamani...asa ca nici nu stiu de ce ma agitam sa nasc mai repede...o fi ereditar...
Va doresc o zi frumoasa !!!!

40+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor a dar fericirea peste mine: prima noapte in care bb al meu s-a trezit o singura data!Ma simt si eu putin mai om, ca sa ma exprim asa. Ce bine e sa dormi noaptea! Aproape ca uitasem cum e!

Dupa ce ne-am luptat cuconstipatia atata timp ieri Stefanut a avut 4 scaune destul de moi. Ca urmare l-am dres cu zeama de orez si am scapat de problema. Sper sa nu dam iar in extrema cealalta!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna dimi, haideti la o

Eu pierdui ieri bucatica mica, infima de dop, poate si datorita antrenamentului de alataieri , ieri tot junghiuri, nu stiu cate paranoice si cate reale, burtica tare, luat no-spa, dar bebelina tot sub coaste... aseara ne-ntrebam cu sotul `chiar vrem sa vina?` , de parca noi hhotaram ....

Da` cum sa nasc daca voi nu nasteti? Oti, Alra, Ocean, hai scumpelor, eu azi oricum fac iar antrenament

La 3 ma duc la nenea ginecu...

37+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

CHERIE FELICITARI!

OCEANBORN ALRA DARLING OTILIA VRABIUTA

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cherie, felicitari, refacere rapida si mult laptic pt bebelus!

Uite povestea stafilococului, am ramas datoare. Am scris-o mai detaliat, ca poate au fost si alte mamici in situatia asta si poate ajuta pe cineva, scuze daca v-am plictisit.

Ioana s-a nascut pe 12 nov la 22.45. A doua zi au adus-o la mine in salon. Pe masura ce trecea timpul, ii apareau pe fata tot mai multe bubite care semanau cu niste cosuri. Eu am crezut ca-i foliculita. Am sesizat asistentele, care mi-au spus ca "asa fac unii copii, trece in scurt timp". Pe 13 n-a venit nicun medic s-o vada. Noaptea de 13-14 am schimbat-o eu si am vazut ca e plina si pe corp. I-am spus asistentei de garda care mi-a explicat ca e o reactie alergica la "orice: scutece, detergent, aer" M-a intrebat daca am avut vreo infectie in timpul sarcinii, nu, n-am avut, daca mi s-au rupt membranele, da, asta da, ea "ei, asta e, a stat copilul fara lichid, de-aia".
A 2-a zi trebuia sa plecam acasa. Bineinteles ca atunci cand a vazut copilul, medicul neonatolog s-a opus plecarii, de fapt a zis ca putem pleca, da' daca se infecteaza mai rau, trebuie sa ma internez cu ea intr-un spital de copii, ceea ce nu e de dorit, dat fiind ca pe-acolo circula tot felul de microbi si virusi. Ne-a data reteta sa cumparam o crema cu 2 antibiotice cu care sa-i dam de 3 ori/zi. I-am dat si rezultatele s-au vazut in scurt timp. A! Si ea a zis ca-i reactie alergica.
A 2-a zi a venit s-o vada chiar dr care a preluat-o dupa nastere. A recunoscut-o imediat si m-a intrebat daca a venit rezultatul analizei. Care analiza? Pai i-am recoltat o proba din pustule, ca s-a nascut cu ele. Eu: "unde s-a nascut cu ele, ca n-a avut nimic in noaptea resp si nici a 2-a zi?" "s-a nascut cu ele". Dupa verificari, s-a constatat ca analiza urma sa fie gata marti (atunci era sambata). Ca ne da drumul, da' sa vina cineva marti sa ia rezultatul. Se duce mama marti si surpriza: proba pozitiva, stafilococ auriu. Zic surpriza, pt ca eu eram sigura ca nu mai are nimic, deja era f curata pe tot corpul. Intrebare care medicul resp: ce facem? Pai, sa vedem, sa vorbim si cu medicul de familie, ca ar trebui antibiotic, da' daca fata e curata n-are rost, ca s-o urmarim sa nu faca febra si sa nu fie somnolenta...nimic concret. M-a bagat in boala cu somnolenta ca asta mica dormea mai tot timpul. Nu stiam de unde vine stafilococul asta, daca de la mine, mi-era sa nu fie in continuare in pericol, dat fiind ca o alaptam...mii de ganduri mi-am facut.
Sun medicul de familie care promite ca vine a 2-a zi s-o vada. Pt noi e tarziu a 2-a zi. Asa ca iau la sunat toti dr pe care-i stiu. Soacra-mea lucreaza la pediatrie, asa ca ii dau sarcina sa se intereseze. Sun si pe fosta dr pediatra din Craiova. Acelasi raspuns: daca s-au retras, inseamna ca a fost eficient tratamentul cu crema respectiva + sistemul de autoaparare.
A 2-a zi a venit si medicul de famlie, care m-a linistit complet, pt ca nepotelul dansei s-a nascut tot la Municipal si a venit acasa cu stafilococ si au incercat sa dea vina pe mama, ca din cauza ei s-a intamplat, ca a scos copilul pe culoar.[O]

Si uite asa am trecut si peste povestea cu stafilococul. Am vrut sa-i faca alte analize, sa vad daca mai are ceva, dar medicul a fost de parere ca nu are rost sa chinuim copilul, ca e clar ca s-a rezolvat.

Alra, Otilia, Oceanborn, Vrabiuta, Darling, nu ne mai tineti in suspans!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mai gravidutelor care asteptati sa nasteti, ce scumpe sunteti, cum va chinuiti voi sa il scoateti pe bebe: Arla, Otilia, Darling, Vrabiuta, Oceanborn .

Mamicilor, imi raspundeti si mie la intrebarea de capitolul trecut: cum dat espumisanul? Pe prospect e cam ambiguu: doza zilnica e de x picaturi inainte de fiecare masa. Pai ori e zilnica, ori inainte de fiecare masa. Mie mi-a scris dr. 10-15pic x 3 ori/zi.

Bebelina mea a fost iar cuminte. Am culcat-o de noapte la 22:30, s-a trezit de la 1 la 2 si apoi la 5:30 pana la 6:30 si inca doarme.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Berthabine ca a trecut!

Am pus poze in album, la Stefanut!

Stefanut

Mergi la inceput