Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

VRABIUTA

sa va traiasca, sa fie sanatos...woow 8 minuteeee si mai e si grasun bebica...super tare

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 8 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Vrabiuta !wawww 8 minute ..ai vre-o bagheta magica? Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii !
Madutza waw ce mult a crescut bebelina ta in 2 saptamani , cum o hranesti ? numai de la san sau combinat ?
Bertha vazut 2 frumuseti mici
Babyzapi frumoase poze ca deobicei iar la Rafael se vede clar cresterea
Lauramiron ai PM
Titeimaria si mie s-a incercat sa mi se induca nasterea cu perfuzie cu oxitocina care a avut ca efect doar contractii f. dureroase la 2 minute dar fara dilatatie si fara sa fi coborat bebele in bazinul mic asa ca dupa 4 ore mi s-a facut cezariana .Mesajele tale apar cu intarziere pt. ca sunt moderate abia dupa ce scrii vre-o 10-14 mesaje apar in timp real . Eu scot pt. maine
Olivia te-am prins pe messenger

Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK

Mergi la inceput

aaaa am uitat ...Mamiseli

Criss de Paula Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Vrabiuta cea rapida! Sa fie fetita sanatoasa si cuminte!

Asa tot sa nasti copii, vad ca si-a batut recordul personal. Oare o fi avut doctorul timp sa-si puna halatul ?
Caterinas, ce doctor enervant. Uite Vrabiuta ce repede a nascut si nu are 20 de ani. Ce-s aberatiile acestea cu varsta?
Justme, eu am vazut aici ca au ecograful setat pe o greutate de 3,5 kg la 40 de saptamani. Bb al tau e doar mai mare decat media, placenta, organismul insa nu e obligatoriu sa fie pregatite de nastere mai devreme. Totusi daca nasti mai devreme nu-i nimic, de multa vreme esti si pe listuta noastra .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

3 pozici noi http://good-times.webshots.com/photo/2281425980103625916VZmvvy

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Vrabiutza!!!

Eu azi am cedat psihic...am pasat copilul sotului si am bagat somn, ca nu mai stiam de mine. Iar ma asteapta o noapte cu ea agatata de tzitzi
am vazut si eu pozici cu copii superbi. Avem odiseea cu cei mai frumosi bebici.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Criss, da, numai san. Si Ana lua mult. 1500 parca a luat in prima luna. Cred ca am lapticul gras....

Caterina, pei la varsta asta zice ca esti batrana?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

FELICITARI Vrabiuta!!! Super nastere, ma bucur ca a decurs asa de bine! Multa sanatate si refacere cat mai rapida!

Diana multumim pentru vestea buna!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

A nascut Vrabiuta!!!

3.850 g, 52 cm, apgar 10!
Fara epidurala, fara nimic, in 8 minute !!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Cherie, Vrabiuta, felicitari pentru bebelushi, sa fie sanatosi si voi sa va refaceti repede!!!!

Wow, nu credeam ca se poate naste in 8 minute...si fara anestezie...ca sa inteleg mai bine, 8 minute a durat din momentul in care s-a dilatat maxim, nu? Ca doar nu o fi durat 8 minute cu tot cu travaliu...oricum, o admir pe Vrabiuta ca nu a cerut anestezie...cand am nascut eu si am stat la terapie intensiva, eram exact langa salile de travaliu si am prins 5 nasteri naturale in noaptea aceea...m-am ingrozit de ce mi-au auzit urechile....am ramas cu sentimentul ca este o durere foarte, foarte mare...ma rog, nici cu durerile de la cezariana nu mi-e rusine...nu vreau sa-mi aduc aminte...

Otilia, Alra, va astept din umbra...sa-mi spuneti cand vin cu sustinatoarele...eu nu le mai scot degeaba

Ami, sunt pe-aici, mai reusesc sa scriu cate un mesaj la doua zile, dar recunosc ca mi-am pierdut mult din ritm...observ ca voi, mamicile cu cate 2 copii, reusiti sa va organizati mai bine, astfel incat sa va faceti timp pentru toate...citesc, insa, si invat de la fetele mai experimentate...

Mirtha, asteptam sa ne povestesti de la control si cum a fost drumul cu Eva...ce bine ca ai papa la purtator...eu nu as fi putut sa fac drumul asta...biberoane, sterilizator, etc...

Dandusa, super poveste, se vede ca esti fericita...si te invidiez ca incapi in blugi...

In alta ordine de idei, a inceput si fiica-mea sa faca fitze...de bine ce ma gandeam ca este cuminte, nu plange, nu are colici, se trezeste doar o data pe noapte, ei bine, de doua zile incoace nu plange, tipa...doarme si tipa...nu mai comunica deloc asa cum o facea pana acum, cu gangurit, cu sunete mai inalte si ferme, daca nu reactionam si, intr-un tarziu, prin plansete...acum, daca vrea ceva sau nu-i convine ceva, pur si simplu tipa de se-aude in tot blocul...sau asa mi se pare mie...si da din picioare...daca o iau in brate si ma plimb cu ea prin casa, tace si adoarme in 30 de secunde...si cum ma asez pe un scaun, se trezeste si tipa...imediat cum ma ridic, tace si adoarme...voi intelegeti ceva din asta???? astia sunt colicii??? daca da, ce se intampla cand ma ridic in picioare? nu o mai doare brusc???? m-a cam capiat, trebuie sa recunosc ...

O seara frumoasa va doresc,

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput