Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Tocmai vin si eu de la ginec....ce radiosi sunt ginecii astia....`pai daca vine pana pe 19 bine, daca nu, pe 23 sunt de garda si declansam nasterea si gata`. Eu `Si sotul meu poate sa stea cu mine?` `Pai cand sunt eu de garda da, ca fac ce vreau, dar in rest nu stiu`

Bebelina e bine, are aprox 3.300, BPD 98mm (maine avem 38 de sapt) si daca mai sta inca 2 sapt si ceva la copt, dupa calculele mele, o sa fie in jur de 4.000 si ceva pe unde-o scot?

`Antrenament` nu mai putem face ca mi-a dat clotrimazol, am trantit si-o micoza intre timp, acu sper sa inmoaie ovulele colul, ca eu chiar vreau sa vina! Mi-e frica, da` vreau! Nu stiu cum s-or impaca asta doua.

Hai Vrabiutza, ma gandesc pozitiv la tine, poate or avea si energiile astea rost, si de Alra, Oti nu mai zic nimic, poate daca nu mai facem galerie totusi nasteti.

Babyzapi, vazut pozici, un dulce, Olivia, dat accept, Dandusa, citind mesajul tau imi dau seama ca eu in dulap nu mai am haine normale, dar mai bine le scot la nevoie decat inainte si sa ma ia depresia.

Pusici si spor!

37+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Monicus si Anca multumim frumos...maine poimaine admiram si pozici cu bebicii vostri

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Otilia, da, stresul cu depasitul termenului e singurul pe care nu-l mai experimentez. In rest, am fost cam paranoica toata sarcina, acum imi pare rau ca n-am putut sa ma bucur cat trebuie de sarcina asta. Dar...pana la urma rezultatul final conteaza. Acum vad ca nazdravana ta e nascuta pe 18, sa-ti traiasca si sa te bucure toata viata.
Oceanborn, multumesc, tie iti doresc sa nasti cat mai repede, poate vine mos Nicolae cu bebele. Tin pumnii.
Alra, adica de la 3 luni il dai pe bebe la cresa? Dar ...de fapt nu se compara cresele de la voi cu ce avem noi pe aici.
Monicus, merci, vad ca suntem cam la fel cu burticile.
Andreyutza nu fi supa, daca dr zice ca-i mai bine ceza...important e sa fie bebe bine? Eu am programata ceza la 2 zile dupa tine, daca o vrea bebelina sa stea pana atunci. Si la mine e o diferenta de vreo 2 saptamani si ceva intre BPD SI FL (ca atata imi masoara). Eu zic sa nu-ti faci griji, ca si masuratorile astea sunt cu tolerante.

Fetelor cum va spalati voi pe cap dupa ce se rup membranele? Nu trebuie mers de urgenta la spital? Spuneti-mi si mie ca poate nu-i nevoie sa ma grabesc asa rau daca mi s-o intampla si mie pocinogul.

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Lauramiron, si mie mi-e cam teama sa nu ma apuce declansarea travaliului noaptea, nu stiu de ce. Am senzatia ca noaptea nu sunt in stare sa reactionez ca ziua.
Mirtha, bravo ca sunteti bine.
Caterinas, felicitari, sarbatorim impreuna cele 37 saptamani incheiate.

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Multumesc fetelor pentru urarile de bine, va dulce.

Acum am venit de la doctor. Copilul este bine, masuratorile sunt normale, placenta este un pic imbatranita ceea ce inseamna ca s-ar putea sa nasc mai repede. Daca nu nasc pana in 27 trebuie sa merg la spital ca atunci este de garda.
Singurul lucru care m-a suparat a fost ca m-a facut...batrana . Ma rog, nu cu cuvintele astea dar a zis ca avand in vedere varsta pe care am sa fiu deschisa si pentru cezariana. Si ca la varsta mea sa ma astept la un travaliu de 8-10 ore. Degeaba i-am spus eu ca numai in acte am 33 de ani, ca ma simt ca la 20 ca nu m-a prea crezuut. Lasa ca ii arat eu

37+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mercic fetele ca mi-ati dat accept. Nu am mereu timp sa intru pe forum dar asa daca va vad pe mess, stiu ca totul e ok. Olivia nu e numele meu dar cand mi-am creat contul mi-ar fi placut numele asta in caz ca as fi avut o fetita (desi voiam baiat dar de, nu puteam sa-mi aleg un nume de baiat), de aceea l-am ales; intre timp l-am asimilat pe forum ca sa nu mai zapacesc lumea cu o mie de nume

Dandusel, ce frumos cu doi barbati care sa te ajute cu doi copii perfecti! Crinuta e o scumpa, iar Raducu acusi creste si el si o sa stai ca smechera cu ajutoare din toate partile Bine ca ai silueta In schimb eu, desi am pus doar 12 kg in sarcina, am dat jos numai 8kg, 5 in spital si 3 de atunci.
Am vazut ca scriai de mastita, cum de ai facut-o?
dulce sa treaca toate si sa nu-ti pierzi niciodata stralucirea

Noi curatam nasucul cu pompita cand vad productie iar in rest punem ser fiziologic si atat.

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Gynie, amalia, babyzapi, madutza, lauramiron multumesc mult pentru raspunsuri.

voi cumpara pentru inceput o pompita simpla de nasuc (cred ca e mai ieftina, nu?) si daca nu ma voi descurca voi lua batista bebelusului. Dar ii voi curata in fiecare zi nasucul.

Apropos, cat costa batista bebelusului? dar o pompa de san?
Doar astea 2 lucruri le mai am de cumparat, dar nu m-am hotarat. Ce fel de pompa sa imi iau? manuala sau electrica?

Va pup !

Mada 37+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

A nascut Vrabiuta!!!

3.850 g, 52 cm, apgar 10!
Fara epidurala, fara nimic, in 8 minute !!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Gynie, amalia, babyzapi, madutza, lauramiron multumesc mult pentru raspunsuri.

voi cumpara pentru inceput o pompita simpla de nasuc (cred ca e mai ieftina, nu?) si daca nu ma voi descurca voi lua batista bebelusului. Dar ii voi curata in fiecare zi nasucul.

Apropos, cat costa batista bebelusului? dar o pompa de san?
Doar astea 2 lucruri le mai am de cumparat, dar nu m-am hotarat. Ce fel de pompa sa imi iau? manuala sau electrica?

Va pup !

Mada 37+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 2-3 SAPTAMANI

Sa iti zic ca am o pompa manuala de 20 ron de la Kaufland cu care m-am scos din nenorocire cand am facut furia laptelui si cu care ma inteleg foarte bine si acum???

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

A nascut Vrabiuta!!!

3.850 g, 52 cm, apgar 10!
Fara epidurala, fara nimic, in 8 minute !!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Super tare!! Felicitari Vrabiuta!!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput