Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais draga de tine, imi pare rau ca ai racit si ti s-au dat planurile peste cap de ziua Iasminutei. si sanatate multa.
Iasminei!!!
Iulia Mufitzei Ariana!
Alyshce frumooooos..brrrr.atmosfera de sarbatoare la voi acolo. LA noi au venit finii cu cadouri, i-am asteptat si noi cu cadouri, am mancat ciocolata-iar!!- si am baut ceaiuri. Mirci a primit un puloveras super de la Mothercare. ABia astept sa-l poarte.
Alina_anto succes la slabit...eu am bagat azi 2 ciocolate mari...
Sis ma neglijezi de cand cu calendarele alea!
Nicole pentru maine!!Sa ai o zi frumoasa!
Micaelace magarie cu preturile astea! ooof Tara de smecheri!
Socrate si de la noi, si noi te iubim, chiar daca nu stiu cum se cheama firma aia
Ylari Mos Craciun e important, nu mos Nicolae! Asta vine cu dulciuri, mai bine ca ai scapat. EU mi-am luat singura...ca sotul nu face d-astea! si acum sunt nefericita ca am mancat!
Am vazut si pozicile frumoase. Ii sta tare bine Evei in Craciunita!
Daria_Ioana si eu zic ca Cleo nu a vrut sa te dea exemplu negativ, dimpotriva, a vrut sa sublinieze ca fata de problemele unora dintre noi se poate si mai rau. Asta e bila alba pentru tine, nu neagra!Uneori netul nu reda nuantele foarte bine!
Sarbatori Fericite fetele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani bebelusilor nascuti in zi de 5:

IASMINA ANA MARIA, ARIANA ELENA, ILINCA MARIA, ANDREI,EVA MARIA,

sa cresteti mari si sanatosi !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Da mai Laura dar vroiam si eu acolo o maslina macar sa vad ca s-a gandit la mine...
Multumim de complimente
Idem chinabulina, Sa stii ca nici Eva nu vrea mereu sa adoarma si atunci cand vad ca incepe sa planga/smiorcaie din cauza asta o mai scot la "plimbare" pana pe hol la oglinda, pana pe balcon (impapusata bine, of cors) pana uita si dupaia o iau la batzaiala iar.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Buna, noi am fost la serbarea de brad de la tati. A fost foarte frumos, au fost copii, a venit mosul, Daviduta a fost foarte incantat. Am sa pun poze.
A venit si acasa Mos Niculae cu hainute, fructe si jucarii. Lui i-au placut jucariile foarte mult.
La mine a venit cu un dar special – Inger si Demon de la Givenchy, superb, imi place mult… (eu am noroc ca e si ziua mea, altfel ciocolata scria pe mine )
Iar la David cu niste blugi care au curelusa si in pulover super simpatic si multe fructe si dulciuri pt toti.

Iulia
– am vazut poze noi cu Mufita, si-a cumparat picioruse noi, vad
Alysh – citesc ca Vlad s-a ridicat in picioruse- felicitari. Ai grija sa nu pateasca ceva daca aveti salteluta sus.
Gabitzam- am vazut piticii, frumosi foc si clasa decorate.
Alina anto – citesc ca si Sara a inceput sa mearga , chiar daca in 4 labute. Felicitari Ti-am trimis si un pm
Inais – sanatate multa, dar ce ai patit ?
Andreap – ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate multa !
Ylari – ce Craciunita frumoasa ai. Lasa nu mai fi suparata , poate Mos Niculae a fost obosit si nu a ajuns in seara asta la voi, insa cu siguranta Mos Craciun va veni plin de daruri. Hai sa-ti zic un secret ca si eu am patit de multe ori chestia asta, mai ales pe la Sf Valentin: eu bat apropouri cu vreo 3 zile inainte”Si ce crezi ca iti adduce Mosu ?”; “Si cam ce iti doresti de Sf Valentin ?”; “Sper ca o sa primesc si eu un dar important…”. Acum cateva zile , de exemplu i-am zis “Am mirosit la o prietena Inger si Demon de la Givenchy, urmatorul parfum ala o sa fie ca imi place foarte mult” (si tati s-a prins ). Mai bine ii aduc eu aminte decat sa plang dupa ca nu-mi ia nimic.
Chinabulina – si noi…si noi. Si al meu de 2 zile trebuie sa-l iau langa mine in pat sa adoarma si apoi il pun in patut.
Laura – multam de urari.

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Am pus si noi poze de la serbarea de brad si de la Mos Nicolae aici

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

superbe poze Nicole si tu esti o frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

CAPITOL NOU

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput