Aspirante optimiste > 20 (373)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fete am innebunit! O sa sun doctorul acum pentru analiza!
Am citit si pe celalalt test pe care il mai am, este be sure si se pozitivizeaza la 8 zile de intarziere
Daca mai e cazul il fac in 5 zile!
Cred ca analiza sangelui vine intr-o ora ca sunt asigurata la un spital privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

carmen, iti tin pumnii stransi stransi! Doamne ajuta!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lala...te duci la Ranga? La ce ora?
Eu tot incerc sa o sun pt. ca trebuie sa ma duc maine la control si zapacita cum sunt nu-mi mai aduc aminte ora...parca a zis 6 dar n-as baga mana in foc.
Oricum se pare ca dupa mine s-a facut cu cateva paciente ca s-au mai dus si alte fete.
sa dea Domnul sa le rezolve pe toate.

La intrebarea ce face zmeurica raspunsul cel mai sincer ar fi...habar n-am.
O sa va spun maine dupa control (Asta daca reusesc sa dau de doctorita ca sa aflu ora).
Eu sper sa creasca bine si sa fie sanatoasa.
Ca o chestie de amuzament...l-am pus la treaba pe viitorul tatic.
Mi-am cumparat ulei de migdale dulci 100% natural (scrie pe el ca ar preveni vergeturile de dupa nastere) si in fiecare seara domnul are program artistic: masaj si pe fata si pe dos, fara graba si cu spirit de raspundere.
Pana acum a mai marait el din cand in cand dar nu de luat in seama.
Sa vedem daca rezista inca 7 luni de masaje.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Titi nu mi-e greu chiar deloc.... Imi umple sufletul de bucurie munca mea. Si sunt fericita pt fiecare graviduta si bebel care s-a nascut. Inca nu am ajuns la chestia cu gelozia cand aud ca inca cineva a ramas insarcinata. Si sper din tot sufletul sa nu trec prin asa ceva niciodata. Cel mai greu imi este sa lucrez cu perechi care nu reusesc sa ramana, care au probleme de fertilitate. Si de asta nu iau mai mult de 6 perechi pe an.

Fetele. Eu trebuie sa plec asa ca vorbim diseara.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Rallu cumpara de la farmacie niste ulei de vit E si pune cate 5 picaturi (sau o capsula pe care o spargi) la o lingura de ulei de migdale (5 ml). Ca are un efect mult mai bun.

Carmen acu' ma tii pe ghimpi. Pai cum crezi tu ca voi lucra azi???? Si nici nu am cum sa intru pe net de la servici. Uffffff voi avea o zi lunga.......Iti tin pumnii.

Lala. Succes. Sa ai o luna reusita.

Andreea

Mergi la inceput

rallu sa ne povestesti si noua maine de zmeurica! ai facut o alegere excelenta cu uleiul de migdale, am tot citit si eu ca e cel mai bun. mi-am luat si eu, imi dau pe fata dupa ce pulverizez apa termala (intind o picatura-doua). catifeleaza si creeaza o senzatie de confort (desi eu am ten mixt).

fetelor nici eu nu sunt geloasa. ba din contra, ma bucur asa de tare cand mai aud de vreo graviduta sau bebelus, mai ales daca pot sa ma joc si eu cu el

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Doula nu ti-am zis din rautate ce tiam spus doar eu asa cred ca m-as simti. Normal ca mi-ar placea sa am de a face tot timpul cu bebei dar poate as fi si un pic invidioasa.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna fetelor!!!

Am facut dimineata testul si a iesit pozitiv!!!! Dupa 4 luni de teste negative in sfarsit au iesit 2 liniute!!! De luna urmatoare urma sa fac stimulare, dar Dumnezeu a avut alt plan.

Va doresc din toata inima aceeasi emotie pe care am trait-o impreuna cu sotul de dimineata!!!

Din experienta, Paraclisul Maicii Domnului m-a ajutat foarte mult.
Sper sa-i fac Elianei un fratior/oara sanatoasa.

Mamica mandra de Eliana 1 an

Mergi la inceput

in sfarsit doua liniutee

Miha, felicitari din toata inima! O sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

felicitari mihaela

carmen cand te duci sa-ti faci analizele?

Mergi la inceput