Aspirante optimiste > 20 (373)
Raspunsuri - Pagina 2
lalala13 spune:
Carmen

eu am vorbit in sfarsit cu dna doctor endocrinolog si mi-a dat unda verde la duphaston! maine ma duc si la doctorita ginecoloaga sa vad ce zice si ea si incep sa iau de maine . Trebuie ca pana de Craciun sa imi recolteze sange ca dureaza o luna rezultatele.
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
doula spune:
Salut 

LA MULTI ANI MONI!!!! Numai fericire sa ai in viata. 
Carmen da' ce faci draga mea? Maine dimineata faci din nou un test. Am vazut ca m-ai intrebat de faza luteala. In mod normal faza luteala este de 12-16 zile. Cateodata ajunge si la 18 zile. Tu esti in 16 DPO ? Si temp inca crescuta? E semn bun 
Andreea
monna3 spune:
Moni_28 LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca toate dorintele in special bebelul sa vina cat mai repede 

Carmen
pana nu e rosu e bebe
tin pumnii
la mine inca n-au venit dar tot e secretia maronie si pe hartia igienica se ia si putin rosu (scuzati detaliile), astept sa vina uratii
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Andreea mersi, e vreun motiv pentru care este mai lunga faza luteala? sau doar natura? da, sunt in z 16 dpo!
Voi lua maine temperatura, si iti spun!
Mona
unboticutz spune:
lala, ma bucur ca ti-a dat liber la duphaston. e tare aiurea de tine, nici nu esti gravi, nici nu-ti vine
. asa macar sa-ti vina, sa reincepi numaratoarea 
sa nu-i uitam!
unboticutz spune:
andreea, tu ce mai faci?
carmen, vad ca n-ai scapare, daca toata lumea zice ca esti gravi trebuie sa ne aduci cele doua liniute 
sa nu-i uitam!
doula spune:
Carmen faza luteala lunga nu e o problema. Este semn ca ai cantitate buna (mare) de progesteron. Deci e bine. Hai sa vedem maine cum e temp. si pe urma daca nu a scazut fa inca un test. Cu toate ca eu presimt ca te pupam maine
.
Botic eu sunt mult mai bine. Spatele meu este inca fffff sensibil si trebuie sa am mare grija de el.
Eu de duminica sunt la o clientuta care a nascut saptamana trecuta si o ajut cu bebe
. S-a nascut mare si acum la 10 zile de la nastere cantareste 4.600 kg. Ce mai baiat in toata regula. Eu nu ma mai satur sa il miros, sa il mangai si sa ma uit la el.
Sa vedeti voi mai fetelor ce voi face cu bebelul meu cand o sa vina....il pap din prima zi![]()
Andreea
lalala13 spune:
da unboticutz si eu ma bucur!
da andreea si eu cred ca maine o pupam pe Carmen.. ma bucur ca esti mai bine! dar mai exact ce faci tu acolo cu mama si bebelusul?
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
anidaz spune:
Monni la multi ani,sa ai parte de un nou an al vietii tale plin de bucurii,

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!