Bazar pentru Andrei
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Doina dar eu zic ca fiecare persoana care castiga cate ceva aici in bazar sa ia legatura personal pe PM cu persoana de la care trebuie sa ridice produsul.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
doina_cel spune:
Anca, e adevarat ca e foarte dificil sa incerc eu sa trimit eu atatea mesaje si sa urmaresc ce se intampla, dar m-am gandit ca, dupa ce ca fetele incearca sa ma ajute, nu e asa frumos sa zic ca trebuie sa ia ele legatura si eu sa nu incerc sa facilitez un pic lucrurile...
Ai dreptate, ce sa zic.
Diana, e totul in regula, multumesc! Pachetelele pot lua drumul tau!
Vezi ca produsele de la didialex sunt la arcadia:
479. Body 3-6 luni, 1 leu, didialex
CASTIGAT DE: diana2242 | 3 RON | 8.12.2008
si
487. Body 6-9 luni, 3 lei, didialex
CASTIGAT DE: diana2242 | 5 RON | 8.12.2008
si cele de la ariel sunt la arcadia si kid. Kid zicea: "Produsele de la ariel_7000 de la pozitiile 261 pana la 315 se afla la mine, celelalte la arcadia."
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
diana2242 spune:
am lasat pm Mihaelei si Kid dar petru restul care nu au lasat aici pe forum nici un mesaj nu stiu cum poate ma lumineaza cineva sau mai astept poate ii raspund ele Doinei iar tie Doina numai bine pt Andreiut ce face este mai bine?te intelegem asa ca nu iti face probleme pt noi ne descurcam si incercam sa ajutam daca putem.
doina_cel spune:
Diana, si produsele de la clauclau sunt la arcadia.
arcadia, multe pentru ce faci!
Happiness is a smile
ancadragoman spune:
Doina vezi la la 3-4 ani apare o pelerina de la adra care corespunde la 6-9 luni parca.O muti tu?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kid spune:
Am modificat in webshots si am mutat produsele castigate in albumul de licitatii castigate, Doina, am facut si pe contul tau din webshots album cu licitatii castigate, sper sa nu te superi
Sper sa resusesc si eu sa fac poze la cateva produse si sa le pun in bazar.
Multa sanatate!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
aly_c20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 am lasat pm Mihaelei si Kid dar petru restul care nu au lasat aici pe forum nici un mesaj nu stiu cum poate ma lumineaza cineva sau mai astept poate ii raspund ele Doinei iar tie Doina numai bine pt Andreiut ce face este mai bine?te intelegem asa ca nu iti face probleme pt noi ne descurcam si incercam sa ajutam daca putem. |
ca sa poti trimite un pm trebuie sa ai si u activat pm.
cred ca ai de luat ceva si d la mine.
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
kriss79 spune:
si de la mine, diana
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
doina_cel spune:
Dragele mele,
In primul rand, tuturor celor care ne ajuta, le trimit o si multi .
Pentru ca stiu ca Andrei nu este singurul copilas care are nevoie de ajutor, si pentru ca, datorita faptului ca si noi avem problemele financiare curente, posibilitatile mele de ai ii ajuta pe ceilalti sunt atat de limitate si ma simt neajutorata, m-am tot gandit cum sa fac si vin cu urmatoarea propunere: am inceput de cateva zile sa pregatesc un site-ulet de "bazar umanitar" care sa ofere suport real de realizare a licitatiilor.
Propun ca pe acest site sa prezentam mai multe cazuri (ma gandesc acum la Alexandra, la Teo, la Ionut, la Ema si pe cine ati mai propune si voi), produsele insa sa fie "la comun" si fiecare castigator sa poata alege cauza pe care o sustine. Astfel, aceeasi persoana ar putea sustine mai multi copilasi, pentru unul cumpara un body, pentru altul o jucarie si tot asa. Poate ca unele persoane considera un anumit caz prioritar, sau poate ca vor sa le ajute pe toate.
Bieinteles, persoanele care doneaza produse in bazar vor putea specfica daca doresc sustinerea unei cauze anume.
Fiecare dintre noi va putea adauga noi produse cu tot cu imagini sau licita la cele oferite.
Ar fi mult mai usor sa vezi licitatiile curente si toate informatiile despre licitatii ar fi intr-un loc, acolo unde vezi poza si toate informatiile poti si sa licitezi, si tot asa.
Gestionarea bazarului ar fi mai simpla, notificarile de incheiere sau castigare a licitatiei se trimit automat vanzatorului si cumparatorului, carora le este mult mai usor sa dea unul de altul. Produsele din bazar ar putea fi retrase oricand de catre ofertanti, daca au alte planuri cu ele.
Asa ca... eu voi pune la dispozitie produsele din bazarul lui Andrei si pentru ceilalti copilasi. Imi ofer si "serviciile" mai mult sau mai utin pricepute in ale informaticii pentru punerea pe picioare a bazarului umanitar si administrarea lui, cel putin initial.
Asa ca propunerea mea este sa folosim aceasta unealta pentru bazarul in sine iar subiectele pe formu sa le avem pentru a discuta relativ la licita. Am putea deschide eventual un subiect general de bazar pt toti copiii.
Mai am putin de lucrat la bazar (vreau sa il fac in romana, sa il adaptez un pic scopului nostru si sa introduc produsele existente la Andrei in bazar. Totul ar trebui sa mai dureze vreo saptamana, sa zic. Cand va fi disponibil, as aprecia la fel de mult implicarea si ajutorul fetelor care au ajutat si pana acum la gestionarea bazarului.
Ce ziceti?
Happiness is a smile